Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Adatlapomon mailra pls dobj egy mailt, CAMal kapcsolatba érdeklődnék! köszi!
ezt a kepet lattam mar, mikor meg corsam volt. ha nincs benne a labad, meg tudod csinalni. en is megtudtam. csak jo helyen kell megnyomni. ez corsa. mas dolog, hogy ertelmetlen ilyen kepeket a neten keringetni. ha rajtad van, ilyent nem csinalsz.
köze nincs a vertigohoz és a vorticehez...ez valszeg egy sima corsa
elobb tornek le a muanyag reszek rola. de amikor benne van a laba az embernek, ezt az osszenyomast nem lehet megcsinalni.
Nem hiszem, hogy a Sidi rosszat gyártana. Az a damil nem fog elszakadni neked!
Sztem ez a Vortice sem valami nagy ász. Azok a damilos feszítők ha leszakadnak egy rendes esésnél akkor fellazul a szorítás azon is...
ha nagyon olcsón adod,megnézem....
lesnétek,ha ilyen szerelésben pucsítana mögöttem
férfibe nincs?
Női kétrészes bőrruhát hol találok elérhető áron?
ez tuti, hogy corsa. ott a merevito mindket oldalon. plusz a sima es a corsa hatulja is mas (a sarokprotektor felett).
Ez nem a Vertigo Corsa. Azzal ezt nem csinálod meg, csak ha Fekete Laci vagy. Ez a sima Corsa. De akkor ettől még barátnőm 40 ezres Diadorája is jobb, mert azt sem lehet így kitekerni.
én megnéztem mielőtt megvettem, nem tud eltekeredni benne a bokád, ha igen, akkor már a térdedet is viszi.....
Dugj bele valamit....ha benne van a láb akkor nem enged ekkorát törni. Most ahol a sarkad nincs ben könnyen benyomható az anyag. Ha a sarkad benne van nem hiszem, hogy meg tud törni a bokamerevítés.
A Vortice az jól szellőzik?
Hát nem tudom, tény, hogy a Vortice kurvadrága, De valahogy a sok cumó, ami rá van hajítva, eléggé tetszetős... Lehet, ha majd indul a munkaszezon, beruházok ilyen csimmára, meg Alpinestars GP Pro kesztyűre...
Na már láttam a képet
Nem dobott ki semmit...
hat... nem a legegeszsegesebb.
de az az igazsag, hogy ha bennt a labad, akkor nem lehet osszenyomni ugyebar, es akkor nem tud ekkorat hajolni a csizma. azert sokan hordtak/hordjak ezt a csizmat nagy versenyzok is, es meg nekik is egyben van a labuk.
pedig ez a boka már sérült.... ha igy nyeklik nem?
ez vertigo corsa. latszik az oldalan (a jobb oldalon) a merevites.
inkább sima vertigo... ennyit érne a merevitő a corsába?
vertigo corsa.