ezt a kepet lattam mar, mikor meg corsam volt. ha nincs benne a labad, meg tudod csinalni. en is megtudtam. csak jo helyen kell megnyomni. ez corsa. mas dolog, hogy ertelmetlen ilyen kepeket a neten keringetni. ha rajtad van, ilyent nem csinalsz.
Ez nem a Vertigo Corsa. Azzal ezt nem csinálod meg, csak ha Fekete Laci vagy. Ez a sima Corsa. De akkor ettől még barátnőm 40 ezres Diadorája is jobb, mert azt sem lehet így kitekerni.
Dugj bele valamit....ha benne van a láb akkor nem enged ekkorát törni. Most ahol a sarkad nincs ben könnyen benyomható az anyag. Ha a sarkad benne van nem hiszem, hogy meg tud törni a bokamerevítés.
Hát nem tudom, tény, hogy a Vortice kurvadrága, De valahogy a sok cumó, ami rá van hajítva, eléggé tetszetős... Lehet, ha majd indul a munkaszezon, beruházok ilyen csimmára, meg Alpinestars GP Pro kesztyűre...
hat... nem a legegeszsegesebb.
de az az igazsag, hogy ha bennt a labad, akkor nem lehet osszenyomni ugyebar, es akkor nem tud ekkorat hajolni a csizma. azert sokan hordtak/hordjak ezt a csizmat nagy versenyzok is, es meg nekik is egyben van a labuk.
Adatlapomon mailra pls dobj egy mailt, CAMal kapcsolatba érdeklődnék! köszi!