Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en mindenkeppen csak olyant vennek, amiben van bokamerevites. szerintem ez az egyik legfontosabb egy csizmanal. szoval vertigo corsa-t nezd, vagy az s-mx plust.
a vertigonál nem cink hogy a bokánál nincs függőleges merevités!? Mint pl egy smx-plusnál, vagy vortice-nál!? nem fordulhat ki a bokád?! Ilyen árkatnál már...
én is vettem egy airt, mert az alpinba belerohadtam nyáron. Mindkettő megvan, 20 fokig a zárt Alpinestars, a felett a vertigo corsa air.
Sidi VorticeProfi motyónak tűnik és itt le van árazva néhány színben.
igen. vagy egy alpinestars smx-plus. ez is 65 korul jon ki.
Szerintem egy jó sidi vertigo corsa air 65-ért tökéletes választás.....amitől az nem véd meg szerintem más sem.
Végre indul egy motoros is....
hat ennyiert akkor inkabb egy jobb sibakancs. de tenyleg, 80-ert nem vortice-t vennek, bar elismerem, jo surrano.
Forma F1-ről valami vélemény? Azon kívül hogy drága?
Mondjuk ez a vortic már tényleg olyan mint egy síbakancs ...persze biztosan jól véd.....
és a vertigo vs vortice között?!?!
Más a boka és a lábfej merevítése....
Meglepő, de nem ázik át előbb mint a teli csizma. de ha át is ázott könnyebben szárad A sima vertigo és a vertigo corsa között van ám különbség......szóval nem mindegy.
jah, a vortice vagy 75-80 ezer. 60 kornyeken jo a vertigo. nekem sima corsa volt, nem azott at, air-rel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
corsa javitva vortice
A full-gas-nál azt mondták mostanába kapnak vertigókat 61e-be igérték! A corsa ha jol tudom másik tipus drágább kat! Akkor marad nekem is az air, esőbe nem ázik rongyá a lukacsok miatt?
Mondjuk ez nem air......de szép gixerszín
Inkább bemásolom....
Színben ez jó lenne neked:

link
Nekem ezért van sima és air is alpinből. De ha csak 1-re tellne akkor air-t vennék. %-os arányban a legtöbb sportmotoros melegben motorozik......
Air-em van...mindenképp ajánlom...nem fog szétesni mint a Puma,nem nyekereg nem zörög kényelmes,nem fáraszt és brutál jo a szellőzése..Szentendrei utón egy motorosboltban mindig akciós ha jól tudom...egy éve 63 ért vettem amikor mindenhol 75+volt..
A vertigo Corsa Air szerintem egy versenycsizma.....és 5 fokban nem versenyzünk...
bocs elirtam, naki585@hotmail.com
ugyanitt van egy zsir új Nitro n766vx zárt M-es bukó, valamint egy
Swift V8 kesztyű is L-es méretben ami szintén új.(nitro : 18000HUF, kesztyű: 12000HUF)