en mindenkeppen csak olyant vennek, amiben van bokamerevites. szerintem ez az egyik legfontosabb egy csizmanal. szoval vertigo corsa-t nezd, vagy az s-mx plust.
a vertigonál nem cink hogy a bokánál nincs függőleges merevités!? Mint pl egy smx-plusnál, vagy vortice-nál!? nem fordulhat ki a bokád?! Ilyen árkatnál már...
Meglepő, de nem ázik át előbb mint a teli csizma. de ha át is ázott könnyebben szárad A sima vertigo és a vertigo corsa között van ám különbség......szóval nem mindegy.
A full-gas-nál azt mondták mostanába kapnak vertigókat 61e-be igérték! A corsa ha jol tudom másik tipus drágább kat! Akkor marad nekem is az air, esőbe nem ázik rongyá a lukacsok miatt?
Air-em van...mindenképp ajánlom...nem fog szétesni mint a Puma,nem nyekereg nem zörög kényelmes,nem fáraszt és brutál jo a szellőzése..Szentendrei utón egy motorosboltban mindig akciós ha jól tudom...egy éve 63 ért vettem amikor mindenhol 75+volt..
bocs elirtam, naki585@hotmail.com
ugyanitt van egy zsir új Nitro n766vx zárt M-es bukó, valamint egy
Swift V8 kesztyű is L-es méretben ami szintén új.(nitro : 18000HUF, kesztyű: 12000HUF)
link
ugyanitt van egy zsir új Nitro n766vx zárt M-es bukó, valamint egy
Swift V8 kesztyű is L-es méretben ami szintén új.(nitro : 18000HUF, kesztyű: 12000HUF)