sziasztok! van egy eladó HJC CL-X4e Keen cross bukóm
,használt de gyönyörű állapotú 13.000HUF az ára,sisakzsák, doboz,
a képen nem az enyém van, de ilyen
naki58@hotmail.com,debrecen
megj: pohi, és alex, egyenlőre boltba sajnos ugyanannyi vagy minimálisan drágább mint hozni tudnátok, és akkor már hasznos a személyes vétel + a gari! de ha változik az euro, amit kétlek kereslek titeket is! Köszi!
Csizmaválasztás mellett a SIDI VERTIGO nyert nálam! A fullgas-on kivül (pesten kivült) hol lehet még kapni!? A bboglári meg a Szfv-ri fullgast néztem ki! Mi a tapasztalatototk ezzel a tipussal, aki ilyenbe tapossa a flasztert?! Meg mi a külömbség a vertigo, és a vertigo AIR között!?! Köszi a tippeket, és a tapasztalatokat!
Nekem Alpinestars SMX-plus és SMX-plus Air van. Megfelelő, de 65-ért már lehet venni sidi Vertigo Corsa Air-t, jelenleg azt vennék. A lényeg a perforáció, mert általában melegben használod a motort és nagyon komfortos mikor nem rohad bele a lábad a csizmába
,használt de gyönyörű állapotú 13.000HUF az ára,sisakzsák, doboz,
a képen nem az enyém van, de ilyen
naki58@hotmail.com,debrecen
de van ilyen jó csizma olcsóbban ! parillában
Joe-Z -val beszélj neki van olyan. asszem suomy csizma
Csizmaválasztás mellett a SIDI VERTIGO nyert nálam! A fullgas-on kivül (pesten kivült) hol lehet még kapni!? A bboglári meg a Szfv-ri fullgast néztem ki! Mi a tapasztalatototk ezzel a tipussal, aki ilyenbe tapossa a flasztert?! Meg mi a külömbség a vertigo, és a vertigo AIR között!?! Köszi a tippeket, és a tapasztalatokat!
Miért, milyen a belseje?
Pohi úr, tisztelt rendőrmotoros, majd írok a méretről!
Ki van írva faszán, hogy Pardi Kft.?
1188 Bp., Vasút utca 30., tel.: 06-1-210-4014; 06-20-249-7430, e-mail: info@pardi.hu
Egyébként meg szoknom kell a szlenget, hogy hirdetés = apró... Nem szabad bántani mindííííg a kisebbeeet!