Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sima Vertigo Corsában sem izzad a lábam, de a Corsa Airben lehet fázna 15 fok alatt. A Simát 5 foktól lehet használni.
sziasztok! van egy eladó HJC CL-X4e Keen cross bukóm
,használt de gyönyörű állapotú 13.000HUF az ára,sisakzsák, doboz,
a képen nem az enyém van, de ilyen
naki58@hotmail.com,debrecen
nekem alpines. supertechR van
de van ilyen jó csizma olcsóbban ! parillában
Joe-Z -val beszélj neki van olyan. asszem suomy csizma
nemtudom, vertigot kapsz-e meg (esetleg itt az aproban), szerintem mar csak az utodja, a vortice van. Pesten a Motorline a forgalmazoja.
a vertigo air lyukacsos
megj: pohi, és alex, egyenlőre boltba sajnos ugyanannyi vagy minimálisan drágább mint hozni tudnátok, és akkor már hasznos a személyes vétel + a gari! de ha változik az euro, amit kétlek kereslek titeket is! Köszi!
Sziasztok!

Csizmaválasztás mellett a SIDI VERTIGO nyert nálam! A fullgas-on kivül (pesten kivült) hol lehet még kapni!? A bboglári meg a Szfv-ri fullgast néztem ki! Mi a tapasztalatototk ezzel a tipussal, aki ilyenbe tapossa a flasztert?! Meg mi a külömbség a vertigo, és a vertigo AIR között!?! Köszi a tippeket, és a tapasztalatokat!
Nekem Alpinestars SMX-plus és SMX-plus Air van. Megfelelő, de 65-ért már lehet venni sidi Vertigo Corsa Air-t, jelenleg azt vennék. A lényeg a perforáció, mert általában melegben használod a motort és nagyon komfortos mikor nem rohad bele a lábad a csizmába
Sziasztok! Milyen jobbfajta motoroscsizmát ajánlotok? Valahogy a Puma felé húz a szívem... Csak nem ismerem a típusait.
Válasz ment
Na de most már tépek aludni Legeslegleglegkésőbb Március 22.-én ugrok be a Pardiba! Akkor majd mondom, hogy mi a dörgés
Benne van, hogy "Made in China" Rendeltem már onnan, nem pont ettől az eladótól, de a mínőséggel nem volt gond.
Csak mert érted, Hong-kongból küldik, az meg Kína...
Miért, milyen a belseje?
Ők gyártják...majd nézd meg a Pardiban a belsejét
Köszi És mekkora arra a garancia, hogy ez a kesztyű eredeti?
Ha gondolod lelicitálom neked, mert ez is attól az eladótól van, akitől épp rendelek, de ha egybe jönnek a dolgok, olcsóbb a posta mint külön-külön. Ezek a Ti-Tech kupakok vannak. Ami mellett az van, hogy "Buy It Now" az annyiba is kerül, ahol pedig nem, arra licitálni lehet, tehát mindenképp többe fog kerülni mint a jelenlegi ár ami most ki van írva mellé. Üdv!
Megoldom ha kell
Köszönök mindent srácok, rendes arcok vagytok! Majd elvetődök oda
Pohi úr, tisztelt rendőrmotoros, majd írok a méretről!
Hali! Egyik havernak kéne xr 1000-re fehér plekó! Nem tudsz valami óccsót? Lehet használt is, csak ne legyen karistos!
oszinten nem tudom, nemreg koltoztek ide a soroksari utrol es meg nem voltam az uj boltjukban. de a reginel ki volt irva frankon nagy betukel.

Ki van írva faszán, hogy Pardi Kft.?
Pardi:
1188 Bp., Vasút utca 30., tel.: 06-1-210-4014; 06-20-249-7430, e-mail: info@pardi.hu
Merre van az a Pardi? És ezt elintézed e-bayen?

Egyébként meg szoknom kell a szlenget, hogy hirdetés = apró... Nem szabad bántani mindííííg a kisebbeeet!
Az nem árt, mert az alpin Gp pro eléggé passzos. Próbálj a Pardiban. Aztán ha megvan mi kell majd utánanézünk. De megoldható.
Az a helyzet, hogy fel kéne próbálnom valami kesztyűt, mert ez lesz életem első ilyen kesztyűje. Így lövésem sincs a méretemről...