Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De viszonylag jó áron van fehér fekete L és XL méretben.....ha az apróban lévő nem jó méret. Írj mailt és megoldjuk.
Apró? Linket légyszi, mert nem vágom
Válasz ment....
Van az apróban is 20.000-ért
Valaki tud olcsón szerezni új Alpinestars GP Pro kesztyűt? Akár e-bay is szóbajöhet...
így jó lesz.

Ez csak a licit kezdőára
Üdv!
Annyit csorgatom a nyálam az általad hírdetett sisakokra,hogy lassan csak-csak beadom a derekam!
Komoly befektetés lenne részemről,rettentő drágának tartom,de szórtam már el kevésbé értelmes dolgokra is pénzt....
Nekem ezen akadt meg a szemem,van ilyen a kínálatban?
igen, ennyibe kerul, ha a 20 ora mulva lejaro aukcion te leszel a nyertes, es nem emelkedik a licit-osszeg.
Segítsetek, most ez a sisak komolyan szállítással 152 font ami nincs 50.000ft?
itthon ez a sisak 140.000ft...kapásból 2őt rendelek:d

http://cgi.ebay.co.uk/agv-ti-t...
Én mindig lecsekkolom az áraikat ITT. Sokat segít, és mindenki minőségi szolgáltatást kap.

A csomagok pedig nem kint szoktak elveszni, hanem az itthoni logisztikai központban. Addig mindig tudják dokumentálni az útját, de néha onnan lába kél....
Igen, az ottani posta a lassú ezt tudtam. A parceles megoldást nem. De most, hogy mondod a DHL gyors volt, 3 nap angliából.
Guro! VasiBiker! Megnézem! Kösz a tippet! Jól tudjátok, acél!
Ja.Mindkettőben ki lehet tekerni a nyakát.
Mié, mind a kettő öntöltős puska?
Ja, meg látom, hogy a kesztyűt ma jóérzéssel húztad fel... Kellemes emlékek tömkelege, nem igaz? Számtalan gyorshajtás...
Vedd mindkettőt és az eggyiket fogd rá a nyuszira.
Fasza!
Kösz szépen... Most mehet a rágódás az Alpinestars GP Pro, meg a Racer között...
a képek
Üdv!
44es.