A logójuk hasonlít, de hogy van e kapcsolat a két cég között, azt nem tudom. Mindenesetre elég jó minőségű cuccokat gyártanak és Knox protektorokat használnak a kesztyűikben, meg a dzsekikben.
Én nem vagyok benne az üzletben 100 %-ban! Azért kérdeztem a bármikor rendelést, mert most az olajcserére készülök, meg az emelőmhöz rendeltem kerekeket. Szóval nálam a költség megoszlik, ha úgy nézzük. (Emelőhöz nem görkorikerekeket teszek fel, mert más a kialakítása, komolyabb kerekekre van szükség)
Szóval, hogyha a héten rendeled, akkor inkább átadnám másnak a lehetőséget
Azért köszönök mindent!
Amint összegyűlik 6-7 vásárló. Eddig veled együtt vagyunk 5-en jelentkezők. Csütörtök magasságába feladom ha ilyen nagy az érdeklődés, csak kéne a méreted, meg hogy jó e kékbe. M-esből van még 1 darab fekete.
Ezen a héten, de max jövő hét elején küldi a csomagot, és onnantól kezdve 1-2 héten belül itthon lesznek a kesztyűk.
Azért kérdezek meg mindenkit, hogy érdekli e, mert nekem is ilyen kell és a postaköltség baromi drága, viszont ha többen rendelünk, megoszlik.
Ha érdekel, neked is tudok rendelni Angliából Teknic Violator-t.
Nagyon jó védelmet nyújt, és nyáron nem sülsz meg benn.
Amúgy 17-ért tudom meghozni ami nem egy vagyon egy ilyen kesztyűért. Van M és L méretben.
Üdv!
azért nem mindegy hogy erre van egy év garancia , de ha egy év után engedi el a varrás akkor is kicseréli azt mondta az eladó srác
engem nem zavar az ujjak összevarrása , de ha valakinek nem tetszik csak elvágja és kész
Milyen kesztyűt tudtok ajánlani? Gixxerháccázasom van. Valami olcsó, de brutál jó kellene, nekem jó az e-bay is. Csak az a baj, hogy az e-bajhoz nem értek annyira...
http://www.affordablemc.com.au...
Szóval, hogyha a héten rendeled, akkor inkább átadnám másnak a lehetőséget
Azért köszönök mindent!
Azért kérdezek meg mindenkit, hogy érdekli e, mert nekem is ilyen kell és a postaköltség baromi drága, viszont ha többen rendelünk, megoszlik.
Nagyon jó védelmet nyújt, és nyáron nem sülsz meg benn.
Amúgy 17-ért tudom meghozni ami nem egy vagyon egy ilyen kesztyűért. Van M és L méretben.
Üdv!
engem nem zavar az ujjak összevarrása , de ha valakinek nem tetszik csak elvágja és kész
ez az ujjak összevarrása, nem zavaró ?
http://www.racer.hu/menu_terme...
és most az ára is alacsonyabb...