Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez néz ki a legjobban,rendelek én is egyet
Más színben nem volt?

A fene megeszi a jó izlésedet!
Parcelforce-al póstáz az ürge, tehát ha mnden igaz hamar ideér.
Jan. 8-án adták fel a csomagomat, idáig nem érkezett meg (gyanítom nem is fog ), amit viszont múlt hét szerdán adtak fel az ideért (mind a 2 angol).
Nem lassú a posta, csak kéthetente random sztrájkolnak Igaz csak a Royal Mail, ha Parcelforce-al kéritek akkor pikk-pakk ideért
Szerinted is? Tegnap azaz február 1.-én kaptam meg egy csomimat, amit január 10.-én adtak fel! Ebben az országban még a posta is szar...
Vásároltam már tőle én is valakinek valamit. Jó ealdó, rendben ment minden. Bár a posta elég lassú mostanában Angliából.
X801RR-t vettem a barátnőmnek, nekem meg maradt az X701... Szídom is magam rendesen...
A csattal nincs gond,az jól tart, Jó a mechanikája, könnyen cserélhetők a plexik. Alapvetően jó sisak! Nekem három apró problémám volt vele: 100 felett naked-en nem zár tökéletesen, egy picit hangos, és a harmadik, hogy lett helyette egy X-lite 801RR. - ezért került eladó sorba.

Kategóriájában aláz sok sisakot, nem véletlenül kapott 5/5 értékelést a sharp teszten.

Ár-érték arányban verhetetlen, és jó védelmet nyújt, de az ár kompromisszumokat is tartalmaz (hangszigetelés minősége, gyorscsat)
Az a ribanc Béla........ ....mindíg vele van a baj, folyton keresztbe tesz nekünk
Én a Bélának fogadtam örök hűséget esélyetek sem lenne
Egymásét ne de a tiédet jó lenne mi....te írigy homokzsák
Okés. Keress nyugodtan
70 ezer
Köszi szépen!
(Ezt nem szopkódásból mondtam)

Ez nagyon kemény volt!
Azé ne szokodjuk mán egymás faszát
a galéria jó, ahogy a kupak is
én is Arai-t használtam és lehetőség szerint használok is majd ( vagy Shoei-t )
gratula hozzá
ahogy egyik sportmotor sem
de hát nem bírtam ki
Ezért kell a gixxeresek szerint túrapondrónak lenni.Versenyoverál nem dec 25-re lett tervezve.
Helló Mindenkinek!

Ma megérkezett a bukóm!
Köszönöm szépen Pohi motoros barátunknak, aki nagyon korrekt volt és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Múlt hét kedd-szerda környékén rendeltem meg tőle és ma, hétfőn kopogtatott is a postás reggel a dobozkával.

Galéria Arai RX-7 GP Edwards

Pohi ha kell majd a plexi vagy más bukó is ismerősnek kereslek majd!

Üdv
Csaba
ez lehet, de nekem perforált versenyoverálom van és mivel elég passzentos, egy ultravékony hosszú ujjú fér csak alá, meg a buktáktól elég szellős már szegényke
a kesztyűm nyáron lerohadt a kezemről, így az is elég szellős
a csizma legalább zsír új, az egyetlen testrészem ami nem fázott a lábam volt
de akkor is megérte
Tudja fene tapadásra nem volt gondom nem cibáltam.Viszont hogy már ruhánál maradjunk a bering kabát jegesmedvéknek való egy pulcsival meg a béléssel elvoltam 120-130-al a nulláson csak a pofám fagyott le mert otthonmaradt a maszk.És még így is beleszaladt egy 100-as.
Kesztyű az gáz a végére megfagytam ujjügyileg de a kabát simán birta.
persze dec 25 én a 15 fokban kerültem egy karácsonyit én is, de az nem az igazi, gumitapadás 0, hűtő 90%-a letakarva és így állt be üzemire városban csak 2.ban haladva ( mondjuk 40-160 ig )