engem zavart a csat, nem bírtam ki benne sokáig, egyszer kényszerből kellett használnom ilyen sisakot
amúgy majd az első próba során derül ki minden, de hol van még a tavasz?
Ha 20,5 akkor nem hinném hogy jó az L-es, mert nekem is ugyan ez a méretem és nekem szoros. Aztán lehet, hogy idővel kitágul, de motorozás közbe nem jó, ha ilyenek terelik el a figyelmed.
Üdv.
Tudom, hogy nem motoros cuccot árulok...de cserébe azt szeretnék érte...vagy kp!
A termék amit kínálok a képen látható...
Áruk: Puma 18 000, Nike 14 000!
köszi, körülnézek, de lehet vmikor arra járok és próbálnék egyet, mert a legtöbb márkából L-es szokott kelleni.
nekem fontos, hogy kényelmes legyen, de sportkesztyű és lehetőleg vékonyak legyenek az ujjai.
amiket mutattál jónak tűnnek és a szellőzésük is szerintem megfelelő, az elsőben az tetszett, hogy kimondottan hosszú a szára
szia !
a mire való ? tudom arra való, hogy ne párásodjon a plexi hisz nekem is azért kellene. a kérdést arra értettem, hogy melyik sisak plexijére való, nekem ahogy írtam lazer fiber pro-ra kellene. arra passzol a rögzítése ?
Nekem 999-es van, olyan kozepes minosegnek mondanam. Kicsit zajos. Nem nagyon parasodik. A belsejet gondosabban is megcsinalhattak volna, nem olyan kenyelmesen finom mint a Shark RSF2i-m volt regebben. link
Ajándékba kaptam őket!
Üdv!
nekem 20 fok alatt nincs jó idő
a D gyűrűs a nekem való
amúgy majd az első próba során derül ki minden, de hol van még a tavasz?
de asszem már írtad, hogy gyors csatos
de majd ha kipróbáltad beszámolsz milyen
Schubi halk.drága.
olcsó sisak nehéz és zajos.Stb.
nem kő valakinek?
Segitsetek nekem!
Milyen olcsó és könnyü sisakot ajánlotok,ami nagyon csendes!Kicsit fájós a fülem!
ha már a bőrcuccomat kigyúrtam, még mielőtt mehettem volna benne, akkor legalább a kesztyű legyen mán fasza
Vagy csak most?
Bőrből vannak!
Tudom, hogy nem motoros cuccot árulok...de cserébe azt szeretnék érte...vagy kp!
A termék amit kínálok a képen látható...
Áruk: Puma 18 000, Nike 14 000!
nekem fontos, hogy kényelmes legyen, de sportkesztyű és lehetőleg vékonyak legyenek az ujjai.
amiket mutattál jónak tűnnek és a szellőzésük is szerintem megfelelő, az elsőben az tetszett, hogy kimondottan hosszú a szára
a mire való ? tudom arra való, hogy ne párásodjon a plexi hisz nekem is azért kellene. a kérdést arra értettem, hogy melyik sisak plexijére való, nekem ahogy írtam lazer fiber pro-ra kellene. arra passzol a rögzítése ?
link
Amúgy 3 féle violator van. Az első képen látható ezüstöt már nem gyártják.