megmértem! 20,5 cm ja és az ujjam végéig is annyi
de a képen ez a fekete, az nem Violatornak tűnik, mert tökre nem olyan mint az ezüst színű. vagy én vagyok hülye és tudatlan, meg nem is volt még Teknic kesztyűm
az az ezüst kéne akár feketében is
Szia, Veszprémben lakom, de az a helyzet, hogy még nincs nálam, mert megrendelésre tudom hozni Angliából és azért keresek embereket akiknek még kell, mert úgy megoszlik a postaköltség. Nekem van egy L-es Teknic-em de rám éppen hogy kicsi. Mérd meg a csuklódtól a középső ujjad végéig a kezed. Szerintem ha 19 cm körül lesz, akkor az L-es jó lehet neked.
MSN: gabesz7250@freemail.hu
Ahogy néztem a forma más a 888-as ból a piros nem igen teccik a fehér meg csak M-es és XXL-es van az meg nem jó mert 60-as fejre így passz.Ez igen jól tertott pofában még jó szoros XL-es kevésbé de nem mertem megvenni mert ha összébb megy keresztbe fordul.Amúgy ebben az ár kategóriában ahogy néztem üvegszálas és a matrica is lakkozás alatt van így nem rossz.Nolan N84-el szemeztem de mondták hogy plasztik és olcsóbb is a 777-es.Többen is mondták nem volt rá panasz.
csak a kíváncsiság miatt
régen nekem is volt Marushin-om, az volt az első komoly sisakom, én elégedett voltam vele, mondjuk az az akkori csúcsmodell volt és szerintem a mostaniak egy kicsit "gagyibbra" sikerültek, azért sem maradtam a márkánál, de érdekelne majd a véleményed.
adatlapomon a csajszin mögöttem megleshető az akkori 1000 grammos carbon Marushin
Yamaha World.Mindre 20% van de egy fekete tipusra 777 daisho adtak 40% ot.Így 28e lett a vége.Ha Louis-tól meg tudod rendelni olcsóbban jön ki 100euró asszem az ára+posta 20euro ide.Bár így ha csak ezt rendeled túl sok értelme nincs.Talán csak ha nem a daisho szín kell.
nézd meg az Imet és az RMC honlapját.
ha jól tudom a te mocid tankja acélból van, tehát mágneses tanktáskát ajánlok,
én is ilyet használok már 8 éve, a 25 literes bőven elegendő, fullra megrakodva is elég stabilan rögzül és normál állapotban összecipzározható és csak 15 literes, ilyenkor még a plexi mögé is be lehet kuporodni
Szia, én Endurance tanktáskát vettem a kissebbik méretet ami jól állt a tankon, sokminden belefér, és külön lekötés nélkül is jól megáll, nem kell félni a leeséstől, és ha jól emlékszem úgy 14ezer körül volt, van hozzá, esővédő fólia, több külön rekesz, térképtartó, és üresen is merev, nem rogy össze, Szombathelyen vetem a West motornál, de biztos van máshol is, gugulba írd be,biztos kidob valamit.
Sziasztok!
A szezonra szeretnék venni a motoromra valamilyen nem túl drága tanktáskát. Nincs tapasztalatom velük egyáltalán, így ha tudtok valami jót ajánlani, vagy személyes tapasztalatból árral együtt azt megköszönném. Olyan kéne,ami olyan közepes méretű, és egy hátizsák kiváltására alkalmas nagyjából.
Előre is köszi.
megmértem! 20,5 cm ja és az ujjam végéig is annyi
de a képen ez a fekete, az nem Violatornak tűnik, mert tökre nem olyan mint az ezüst színű. vagy én vagyok hülye és tudatlan, meg nem is volt még Teknic kesztyűm
az az ezüst kéne akár feketében is