Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,gyorsan belepróbáltam,....nem jó.
Méghozzá az a szabás/varrás ami a ruha belsejében van,az ugyanaz mint a gerincvédő formája.

De viszont ami a ruhán van,az a kivágás a hasi tépőzáras valaminek(nem tudom,hogy hívják)az a RUHA belsejében sokkal feljebb van mint a gerincvédőn.

Első kép:ott kellene kidugni a tépőzáras részét.
A második képen láthatod,hogy mennyivel feljebb esik a gerincvédő ha azt ott kitolod.
Jobban jársz úgy, mert jobb, ha külön van rögzítve a ruhától, nekem Cölöp magyarázta a Dainese egyrészes ruhám kapcsán, hogy miért jobb, ha a béléshez van rögzítve a vállprotektor( mert ha a bőr csúszáskor el is tekeredik rajtad, attól a prot. még a helyén marad, ha nem a ruhával együtt mozog)
Ha nem lenne jó, akkor csak aláveszem!
Szerintem Ez való a protektorzsebbe...
Gyere helyedre!
Mondom, hogy olyan a kialakítása!
eladod
Csak gondolj bele, hogy mi lesz a sok kantárral? meg a segget védő gumilebernyeggel?
Ezen nagy zseb van! Chriss próbázd mán bele a ruhádba, ha megkérhetlek meg kéznél van!
szerintem az előre kialakított helyre ez sem fog bemenni, mert ez külön viselésre készült. a zsebbe csak ennél kisebb gerincvédőket lehet tenni
Ott nem mozdul el ha van valami!
Ez jó kérdés
Nem jársz az R1 topicba
És igen,...te beszélsz?
Nekem is T1 van.
Há mé nem rakod bele! Ottan van a helye!
Simán aláveszem.
Ha be vagyok öltözve teljesen,nem is érzem a gerincvédőt,hogy rajtam lenne.
Vagy legalábbis nem figyelek rá,ergó"kényelmes"
Van még anyag?
Frankó árú! Csodálkozom, hogy nem kapkodják!
Téged is látni chriss ....mondjuk én beszélek mi?

Egyébként ha valakinek kell spidi T1 akkor 165.000-es áron még van pár db. eladó....
Beleraktad, vagy csak úgy aláveszed?
A spidi nekem teljesen jó a T1-be.
Ha jól emlékszem,szezonban 58-59.000huf körül volt,én 25-ért vettem,...használtan.
Ilyen e!
Nekem ilyen van, de nem passzol a T1-be!