Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ott a nevemnél egy mélcím, írj lécci és mondom hova kűggyed, márha hajlandó vagy elpostázni.
Estefelé leszek ismét.
Szerintem simán...
Vagy a fórumon támogathatjuk Alexcbr-t is, aki szintén megodlja az ilyen jellegű dolgokat, és már jónéhány embernek segített.
azért ehhez marha nagy bizalom kell. És te egy kitöltetlen adatlapú egyén vagy.....hivatalosan is foglalkozik ezzel cég, akinek vannak referenciái, keressetek rá a googleban. Így talán nem nálam fogtok kikötni feljelentőként. Uspack, ha jó emlékszem.
Ment a mail.
Nekem ezt elkűdhetnéd baszod !
173centi vok, meg 75 kiló. Passzolna ez a vánnyadt testemre?
Fox Airframe krosszpáncél, fekete, M-es méret eladó, 10e Ft.
Bátyám kint van, és postára tudja adni a dolgokat.
E-bayen gyakori jelenség, hogy nem szállítanak Európába és így megoldható. Olcsóbb dolgoknál a legkedvezőbb, mert ha a postaköltség és a csomagra írt termék ár nem haladja meg a 100 dolcsit, akkor nem jön rá egyéb költség (vám, Áfa). Persze ez neki is szaladgálásba, utánnajárásba kerül ezért valamennyi plusz költséggel lehet számolni. Ha bárkit komolyan érdekel, küldjön egy linket a termékről a többit meg majd megbeszéljük. Üdv!balazsgabor7@citromail.hu
Tyűűű,ezt én is nézegettem...
gondolom az ára nem publikus
Megjott az ICON TEAM MERCK JACKET..
sziasztok!Ha érdekel vkit: eladó sorba kerultek a cuccaim
shox kétrészes bőrruha, trace csizma ngaoyn jó allapotban vannak
ruha xl-es csizma 44es es van egy agv buko is ami kicsit karcos allapotu
nah csao
megkerdezted a haverod a csizma miatt?
Akkor szerintem pont jó,ugyanis mikor megvettem pont ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkeztem,egy próbát lehet megér.
oksa!
Kushitani, Arlen Ness ezeket szeretném, de most nincs ennyi zsém.
Így csak érdeklődöm hátha......
en 5 centivel magasabb vagyok mint te es 91-92kg voltam, mikor a ruham jo volt ram.
tudom, ez a magyar stig. az utodja ellenben fekete-feher lesz.
Akkor ez most 52-es?
Az kicsi 185cm 85-90 kg

Köszi
Ha ez vígasztal 230-ért vettem,csak és kizárólag, aláöltözettel hordtam.
A spyke csak 105-e ha az jó akkor annyi.
Hali Elbandi!
Mekkora az a ruci, és mennyibe kerül jóárasítva?
Hááát annyiba hogy tudjak helyette venni egy 54-est,két jelölt van ez a dainese,meg egy spyke 120körül.
A fekete stig már meghalt,fehér stig lett belőle.
Nem baj ha nem cseréled megpróbálom eladni és ha megvan még lehet érdekel.
Hali!
Mekkora az a ruci, és mennyibe kerül jóárasítva?
Hogy tudsz segíteni a hazahozatalban? Ha nem publikus, akkor petivagyok@freemail.hu. Kösz