Aki ARLEN NESS 1 reszes ruha vasarlason gondolkodik annak most ajanlom azFC-MOTO akcioit mert most nagyon jo utos aron vannak az 1 reszesek.. En most vettem masoknak olcsobb ruhat es felso polcos cuccot is...
Szija Pohi!
Már írtam pár hete, de nekem konkrétabb árra lenne szükségem, mert nagyon gondolkozom most, hogy kellene egy sisak. (de lehet, hogy csak tavasszal esedékes)
Érdekelnének csak úgy általánosan az árai:
Arai RX7 Consair (a régi, ami most kifutó) mintás valamint egyszínű(fehér, fekete) ára, hogy mennyiért lenne nálam.
Az új RX7 GP mintás illetve ugyanígy a fehér, illetve a fekete ára.
Az X-Spirit árai is jól jönnének.
Nem azt kérem, hogy mintánként írd le az árakat, hanem hogy mire lehet számítani most a piacon. (tól-ig)
Köszönöm szépen előre válaszod és jelentkezem amint aktuális.
Pénteken már lesz internetem az új házban, szóval élek, nyugodtan zaklasson bárki, ha Arai RX-7 Gp vagy Shoei X-spirit kell Vagy akármi is.......csak tudja mit akar.
Ezt Europaban is kapsz olcsobb mint az USA-ban most, en az FC-MOTO-nal vettem valakinek szivessegbol mert nem volt bank kartyaja..asszem 65.000-Ft-ra jott ki az ara... ide rakom a linket ennyiert a Pardinal volt akciosan anno ez a csizma, ja es ez perforalt FC-MOTO.DE
heló.nekem van 1 Nolan N62 es sisakom és vettem hozzá egy 50% ban sötétitett plexit.valaki tudna esetleg képet vagy tapasztalatot megosztani velem a 80% ban sötétitett plexivel kapcsolatban. köszönöm előre is
Hello!
Valamelyik fél részéről mindenképp bizalom kell. Mi van ha nyakamon marad a cucc mert mire ideér addigra eláll a vásárlástól?!
Egyébként ha van hivatalosan ezzel foglalkozó oldal, akkor én is azt ajánlom. 5-10 ezer forinton ne múljon az idegeskedés egy nagyobb értékű sisaknál szerintem. Segítő szándékkal írtam.
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hol forgalmaznak Gimoto kesztyűket kis hazánkban? Vagy forgalmaznak egyáltalán vhol? Régen Debrecenben a Motoverzum forgalmazta, de ők megszűntek. Vkinek tipp?
Egy Dainese Knee V térdvédő és egy Dainese BAP 1-2 gerincprotektor!
A térdvédő ára: 15.000 Ft
A gerincprotektor ára 21.000 Ft
Érdeklődni:
tel.: 06-30-6892495
e-mail: marcell.szucs@gmail.com
Linkek:
http://www.karasna.hon
da.hu/ac...
http://www.karasna.honda.hu/ac...
Már írtam pár hete, de nekem konkrétabb árra lenne szükségem, mert nagyon gondolkozom most, hogy kellene egy sisak. (de lehet, hogy csak tavasszal esedékes)
Érdekelnének csak úgy általánosan az árai:
Arai RX7 Consair (a régi, ami most kifutó) mintás valamint egyszínű(fehér, fekete) ára, hogy mennyiért lenne nálam.
Az új RX7 GP mintás illetve ugyanígy a fehér, illetve a fekete ára.
Az X-Spirit árai is jól jönnének.
Nem azt kérem, hogy mintánként írd le az árakat, hanem hogy mire lehet számítani most a piacon. (tól-ig)
Köszönöm szépen előre válaszod és jelentkezem amint aktuális.
Üdv.
Csaba
Pénteken már lesz internetem az új házban, szóval élek, nyugodtan zaklasson bárki, ha Arai RX-7 Gp vagy Shoei X-spirit kell Vagy akármi is.......csak tudja mit akar.
Ezt Europaban is kapsz olcsobb mint az USA-ban most, en az FC-MOTO-nal vettem valakinek szivessegbol mert nem volt bank kartyaja..asszem 65.000-Ft-ra jott ki az ara... ide rakom a linket ennyiert a Pardinal volt akciosan anno ez a csizma, ja es ez perforalt
FC-MOTO.DE
ilyen csizmákat mipénzért tudsz magyarhonba küldeni!? kövccc
Mit kóstál egy ilyen?
stealth bukóra tuti jó?
Valamelyik fél részéről mindenképp bizalom kell. Mi van ha nyakamon marad a cucc mert mire ideér addigra eláll a vásárlástól?!
Egyébként ha van hivatalosan ezzel foglalkozó oldal, akkor én is azt ajánlom. 5-10 ezer forinton ne múljon az idegeskedés egy nagyobb értékű sisaknál szerintem. Segítő szándékkal írtam.
Üdv!