Sziasztok! Hátha tud nekem segíteni vki. Új bukót kell vennem, és Nolan-ra gondoltam. Használ vmelyikőtök ilyen sisakot? Tudtok róla mondani vmit? KÖSZI!
Nekem Icon Manic-em van!
Hát mivel előtte nem volt normális sisakom így a zajvédelemről sokat nem tudok mondani!
Engem 260-nál nem zavart de ugye akkor még volt plexi a vason
Szeptemberben felújítás után kipróbáltam és 200 volt a max lehasalva és nem zavart akkor se bár lehet hogy csak azért mert nem figyeltem rá.
Nekem eléggé párásodott hidegben mert maszkot nem tudok alatta használni mert akkor meg a szemüvegem párásodik be
Kényelmesnek kényelmes szerintem.
Az arcpárnák kivehetők sőt néha kicsit könnyen ki pattannak a helyükről!
A szellőzőket ha kinyitottam nagy változást nem vettem észre.
A dupla D-gyűrű biztonságos de hozzá kell szokni a bekötéshez!
És ha elfelejted bepattintani a patentot akkor caspkodja a sisak oldalát és idegesítő tud lenni de ugyebár aki lusta megállni az hallgassa
Esetleg ha valamilyen kérdésed van tedd fel nyugodtan!
Én nem bántam meg mert ár érték arányban szerintem nem rossz és nem sok mindenkinek van ilyenje
Van valakinek tapasztalata ICON bukóval kapcsolatban? jó/rossz, minden érdekel. SHARP tesztben benne sincs a márka, meg nem is egy drága darab, van is már komolyabb sisakom, de most beleszerettem egy Iconba.
mi a véleményetek a perforált bőrruháról ? nem túl szellős ?
Operator
Holnap eloben jeletkezem....
Hát mivel előtte nem volt normális sisakom így a zajvédelemről sokat nem tudok mondani!
Engem 260-nál nem zavart de ugye akkor még volt plexi a vason
Szeptemberben felújítás után kipróbáltam és 200 volt a max lehasalva és nem zavart akkor se bár lehet hogy csak azért mert nem figyeltem rá.
Nekem eléggé párásodott hidegben mert maszkot nem tudok alatta használni mert akkor meg a szemüvegem párásodik be
Kényelmesnek kényelmes szerintem.
Az arcpárnák kivehetők sőt néha kicsit könnyen ki pattannak a helyükről!
A szellőzőket ha kinyitottam nagy változást nem vettem észre.
A dupla D-gyűrű biztonságos de hozzá kell szokni a bekötéshez!
És ha elfelejted bepattintani a patentot akkor caspkodja a sisak oldalát és idegesítő tud lenni de ugyebár aki lusta megállni az hallgassa
Esetleg ha valamilyen kérdésed van tedd fel nyugodtan!
Én nem bántam meg mert ár érték arányban szerintem nem rossz és nem sok mindenkinek van ilyenje
Megerkezett Bp-re a Yoshimura Track Jacket illetve a Yoshimura nyari kesztyu...
Van valakinek tapasztalata ICON bukóval kapcsolatban? jó/rossz, minden érdekel. SHARP tesztben benne sincs a márka, meg nem is egy drága darab, van is már komolyabb sisakom, de most beleszerettem egy Iconba.
Ezeket a cuccokat honnan szerválod? Egy ilyen O'Neal Jersey & Pants combo engem is érdekelne. Az árát megkérdezhetem?
Biztosan nem, mert tegnap adták fel és a kontinensen belüli szállitás 4-5 munkanap..