Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiskőrösi!
Suomy
ARAI!
Nesztek nektek összetartás! Széjjel savazzuk itt egymást

Ami persze nem árt!
A RAJ sisakra én is benevezek
Köszi szépen a segítséget.
Az raj
Miért, én elhiszem neki hogy Grexre váltott.. Csak neki az arai sisakon ilyen logó volt
tágíjjad ki 2xl-re azt megbeszéljük
Nekem van egy Grex sisakom,ha esetleg valakit érdekel ARAI-ra elcserélem.
Hi Freon!

Ugyan elég off a téma, de küldetek nekem végre LAPOT? Köszi
Ez úgy van, hoyg ami bekerül annak már alapból meg kellett ugrania a az ECE teszteket. Innentől tesztelik a külsejét, belsejét, kopásállóságot, és a közúti baleseteknél legnagyobb részben előforduló sérülésekre.

Szóval ha már akár egy csillaggal is szerepel benne valami az szar már nem lehet. 3 csillagot meg azért is kaphatott, hogy gyenge a festése vagy hamar tönremegy a bélés
te akkora répa vagy Zema Lágerlöf :)
Vegyél 9-ért használtat:
A Sharp pont egy k_rva nagy árnyék... egy csomó fontos tesztet nem végeznek el a sapkákon...
A Sharp szerint a nagy kedvenc Arai csak 3 csillagot ér, míg egy Lazer LZ6 (20 ezer forint itthon) 5 csillagot kapot... az AGV S4/Stealth szintén, ami megint nem csúcskategória... Akkor hogy is van ez? Lehet, a Grex is jól szerepelt a tesztben
"sokáig araim volt,aztán grexre váltottam"

Sisakoknál nem árt néha lecsekkolni a SHARP teszteket. Mivel gyártófüggetlen (az angol kormány finanszírozza), és minden sisakon ugyanazokat a teszteket hajtják végre, elég objektív
na és mégvalami, BÉLÁM Ez nem széthúzás, ez egy vita, ami egy fórumon meg. Ami erről szól. Mindenkinek van véleménye és azt elmondja.
nincs itt semmiféle rögzítőelem hozzá
más típusokhoz találtam már de a gp1-hez nincs
Nah sisakvita....
Vannak tények.... Grex és társai a másodmárkákhoz tartoznak, a minőségük is. Szerintem eszelős baromság hasonlítgatni a nagyokhoz. Biztonságban tuti a nagyok viszik a prímet.
Egy biztos viszon olyan sisakot a fejemre nem húznék amiben egyszer már fikáztam és odabasztam.... erről ennyit Béla....
A Louis-ban árulnak alkatrészeket sisakokhoz. Ott nézz körül.
arra nem emlékszem..... de vagy 6-8 helyen kérdeztem sehol nem árultak "alkatrészt"
de azért megnézem
köszi!
shoxban próbáltad? Ők forgalmaznak AGV-t.
szomorú....... nem találok sehol....