Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor holnap megint átrágom :D
X-Spirit is bejön, csak te mondtad hogy ilyen túrázós barmoknak mint én, az X-1000-es kéne . Tényleg nem vok eccerű eset, bocsi :D
Pohika

Mikor rendeltek cuccokat?
Vigyázz ezek már nem XR-1000-esek hanem XR-1100-asok ami új széria és külföldön sem olcsóbb.
Én ha lenne motorom Shoei X-spiritet vennék. Egyetlen hátránya a szélzaj egyesek elmondása alapján, de engem nem érdekelne, mert betennék egy 200 Ft-os füldugót max. ha tényleg annyira hangos. Árban jól hozom, későbbi eladáskor sem buknál rajta vagy nem sokat.....

Szerintem kíválló sisak, szép a formája, szép színekben kapható, gyönyörű festéssel. Homlokszellőző, fejtető szellőző, álszellőző és hátsó kiömlők felül és alul is......kíválló komfortérzet nagy melegben.
Hát színből tudnék válogatni mind szép!

Sylvan TC9, Diabolic Cimmerian, Sylvan TC5
Talán ez a 3.
Akkor azt mondod hogy nekem nincs szükségem az A kategóriára?
Nem minden éri meg külföldről, de írd le mit szeretnél és utánanézek...
Akkor elég egy XR-1000 is szerintem......kérdés a fejméret és a szín?
Sajna csak M L XL-t látok nála...
Ferodo Sintergrip(Road) (GSXR1000K8) mennyi?
Kös
Üdv Pohi!
Ez a japán tud 3XL kesztyűt is? ...mondjuk a 165centis átlagmagasságúkkal biztos nagy ott a kereslet rá
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is. Ugyan itt Roleff ruházat őszi akcióban.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
Szia Pohi!

Még lehetne 1-2 kérdésem, bár elképzelhető hogy egész télen ilyenekkel bombáználak.
Szóval nekem ezekre a célokra kellene a sisak:
- Főleg túrázás, kirándulás, akár egész naposak (ezek a csúcssisakok inkább pályára valók nem?)
- Néha ha elkészül a Balaton Ring Sávolyban akkor mondjuk kéthetente felnéznék.
- Más gyorsulásokra, versenyekre komolyan nem járok, de ha késöbb úgy el leszek eresztve anyagilag akkor átgondolom :).
No szerinted maardjon ez a kategória vagy tegyük alább a mércét a kényelem miatt?
Most hogy elkezdtem olvasgatni már nem tudnék választani

Üdv,
Jocee
hello
ugyan olyan sisakom van mint neked és az lenne akérdéem h én is iylen plexit akarok rá venni? csak nem tudom mennyire kényes. nem kopik el ez a tükör réteg? nem halványul? nem karcolódik nagyon?
Szia pohi, csizma ügyben tüdsz valamit intézni külföldröl? Megköszönném a segitséged!
Szia!
A KBC-t a Superzone forgalmazza....leginkább ott.
2 féle fekete biztosan van nekik.Egy világosabb és egy full sötét....
Sőt volt egy iridiumnak nevezet t valami is, ami rózsaszínes, meg egyéb árnyalatokban tündökölt.
Sziasztok!
Egy kérdésem volna!Nem tudja valaki ,hogy KBC WR-1X bukóhoz hol lehet plexit venni? Egyébként arany vagy ezüst érdekelne !
Értem. A kesztyű ugye a 2007-es kiadás, ami a belinkelt képen is van?
Egyébként mennyire megbízható japánból a kesztyű?
Te csak sisakot, és kesztyűt tudsz szerezni?
Köszi az eddigi segítséget!
Azért mert ő is szokott kesztyűket behozni. A japán visszaírt, holnap megnézi a postai díjat. Ha jó olcsó akkor 30-32.-ből meglesz a kesztyű.....ha jól számolom.
Igen akad: hayaman{kukac}freemail{pont}hu
Egyébként miért kérdezd?
van imail cimed?
50 dollárig vámmentes, mert ajándék lehet, utána a vámos kedvén múlik a dolog. Pl ha cégnek a nevére megy tuti bevámolják, vagy ha nagy doboz, vagy ha 400 dollár. Vám még nem is drága 3-8% közötti de a 25% ÁFA az rendesen megtolja az árát. És a vámot meg az áfát az adott termék és szállítási költség összege után fizeted. Imádlak büdös magyarország...
Üdv!
A kérdésem a következő: Amerikából rendelés esetén, hogy van a vám? Mert rendeltem pár dolgot, meg is kaptam szerencsésen és vámmentesnek lett megítélve. A csomagon pedig rajta volt az ára, 83,99 USD.
sziasztok, ha valakit érdekelne: Rush M 2 részes bőrruha, XL, jó állapotban. 35k
részletek:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Köszönöm és várom a visszajelzésed.
Lehet szerncséd lesz....találtam japánban. Beszélek velük, hátha értelmes áron elküldik.....Elméletileg minden szín van nekik. Neked akkor kék L-es kell 100%. Írok ha válaszolnak.