Na akkor holnap megint átrágom :D
X-Spirit is bejön, csak te mondtad hogy ilyen túrázós barmoknak mint én, az X-1000-es kéne . Tényleg nem vok eccerű eset, bocsi :D
Én ha lenne motorom Shoei X-spiritet vennék. Egyetlen hátránya a szélzaj egyesek elmondása alapján, de engem nem érdekelne, mert betennék egy 200 Ft-os füldugót max. ha tényleg annyira hangos. Árban jól hozom, későbbi eladáskor sem buknál rajta vagy nem sokat.....
Szerintem kíválló sisak, szép a formája, szép színekben kapható, gyönyörű festéssel. Homlokszellőző, fejtető szellőző, álszellőző és hátsó kiömlők felül és alul is......kíválló komfortérzet nagy melegben.
Ferodo fékbetétek és Motul, Castrol olajok 10-20% kedvezménnyel kaphatók raktárrol, akár utánvéttel is. Ugyan itt Roleff ruházat őszi akcióban.
Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
Még lehetne 1-2 kérdésem, bár elképzelhető hogy egész télen ilyenekkel bombáználak.
Szóval nekem ezekre a célokra kellene a sisak:
- Főleg túrázás, kirándulás, akár egész naposak (ezek a csúcssisakok inkább pályára valók nem?)
- Néha ha elkészül a Balaton Ring Sávolyban akkor mondjuk kéthetente felnéznék.
- Más gyorsulásokra, versenyekre komolyan nem járok, de ha késöbb úgy el leszek eresztve anyagilag akkor átgondolom :).
No szerinted maardjon ez a kategória vagy tegyük alább a mércét a kényelem miatt?
Most hogy elkezdtem olvasgatni már nem tudnék választani
hello
ugyan olyan sisakom van mint neked és az lenne akérdéem h én is iylen plexit akarok rá venni? csak nem tudom mennyire kényes. nem kopik el ez a tükör réteg? nem halványul? nem karcolódik nagyon?
Szia!
A KBC-t a Superzone forgalmazza....leginkább ott.
2 féle fekete biztosan van nekik.Egy világosabb és egy full sötét....
Sőt volt egy iridiumnak nevezet t valami is, ami rózsaszínes, meg egyéb árnyalatokban tündökölt.
Értem. A kesztyű ugye a 2007-es kiadás, ami a belinkelt képen is van?
Egyébként mennyire megbízható japánból a kesztyű?
Te csak sisakot, és kesztyűt tudsz szerezni?
Köszi az eddigi segítséget!
Azért mert ő is szokott kesztyűket behozni. A japán visszaírt, holnap megnézi a postai díjat. Ha jó olcsó akkor 30-32.-ből meglesz a kesztyű.....ha jól számolom.
50 dollárig vámmentes, mert ajándék lehet, utána a vámos kedvén múlik a dolog. Pl ha cégnek a nevére megy tuti bevámolják, vagy ha nagy doboz, vagy ha 400 dollár. Vám még nem is drága 3-8% közötti de a 25% ÁFA az rendesen megtolja az árát. És a vámot meg az áfát az adott termék és szállítási költség összege után fizeted. Imádlak büdös magyarország...
Üdv!
A kérdésem a következő: Amerikából rendelés esetén, hogy van a vám? Mert rendeltem pár dolgot, meg is kaptam szerencsésen és vámmentesnek lett megítélve. A csomagon pedig rajta volt az ára, 83,99 USD.
Lehet szerncséd lesz....találtam japánban. Beszélek velük, hátha értelmes áron elküldik.....Elméletileg minden szín van nekik. Neked akkor kék L-es kell 100%. Írok ha válaszolnak.
X-Spirit is bejön, csak te mondtad hogy ilyen túrázós barmoknak mint én, az X-1000-es kéne . Tényleg nem vok eccerű eset, bocsi :D