Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leadtam a biztosítónak anno.
a balos plexirögzítő ép maradt?
ha olyan mint az enyém (gp1) nem adnád el?
mert gondolom ezt a sisakot már nem használod......
na azért egy thermoplasztik sisakot összehasonlítani a 3 rétegű sisakokkal....igen, a vita abból indult, hogy a GREX van olyan mint az ARAI.
Én fenntartom, olyan sisakot vegyél amennyit a fejed ér. Amikor a csaj elcsapott lefejeltem az AGV GP PRO-val a bitument, csináltam rajta egy bukfencet, és a 120 kilóval nem tört ki a nyakam......de még csak agyrázkódásom sem volt. A sisak:
Hello!

Alpinestars kesztyük rangsorba fentről lefele... Gp TECH (stoneré pl), GP Pro, Gp Plus, Sp1, Sp2, Sp3 Nekem mostmár Sp1 van, de egy Sp3at nyuztam 4 évig. Minden szempontbol jo volt, kényelem, strapabirás, hőmérséklet. Csak egy baj votl vele, hogy a csukló rész elasztikus, mármint az öszecsatolás, és mindig felgyürödött, de az Sp1-2 már mind fix csuklós és itt sportmotoron elég jo árba is osztogatják őket. Sp1 neked szerintem tökéletes lenne!
Az SP2 után, mert annak szebb a festése, és nem eszik annyit...
Meg még annyi, hogy a képzeletbeli "rangsorban" az SP1 hol helyezkedik el? Tudom, hogy van több (3 talán) SP jelzésű kesztyű + GP Pro + GP Plus
Hyhy! Alpinestars SP1 kesztyűről vélemények, tapasztalatok? 600as sportgépre kell, a biztonság a legfontosabb szempont, strapabírás, kényelem stb. nézőpontból is várom a tapasztalatokat. :)
Jaja, tuti volt mindenkinek. Régen nem ismertük annyira ezeket a nagy márkákat.

Jaja, láttam megvan a második számotok is. Lehet azért mert jók az írásaitok? Remélem sikerül rendesen beindulnotok. A B-King tesztelő haverodnak meg szóljál, h a cordura gatyának a térdét nem rakjuk le a körforiban...
Akkor fényképezd le valami olvasható formában. Az gyorsan megy.
meg az is fura hogy kbc-ből tök kicsi jó a nagy dinnye fejemre.
a jó kis grex.. abban futárkodtam.
én anno az oktatóm retkes grexében tanultam... ez olyan lehet, mint a bölcsi, mindenkinek fellelhetô a múltjában egy grex sapka valahol...
"Akarsz róla beszélni?", vagy hipnotizôr kell hozzá :) :) :)
a lap már ketyeg, de még azért nem kevés idô kell, hogy helyre kerüljenek a dolgok... nyomjuk, aztán majd meglátjuk, mire jutunk... szerencsére sokan átpártoltak a régi olvasók közül, és ez mindennél többet jelent :) te, nem is szkennelem be azt a szart :) :) :)
Én is X-Lite-ot használok, és very good...
Hát nem azok. Ezért nem értettem. Ha úgy mondta volna, h olcsóbból jó a Grex még megértem, mert nekem is az volt amikor 125-ös MZ-m volt.
Igen, még mindig tartozol. Látom legalább nem felejtetted el.
Beindult az új újságotok?
a KBC az egyik legjobb alternatíva a 'baszni és szûznek is maradni' koncepcióra... a VR2-t már 20-ért megkapod, és nagyon jó sapka... fôleg ennyiért...
bár, amíg a KBC-ben párásodik a szemüvegem, addig az új X-lite-ban alig, úgyhogy most pihennek a KBC-k, amíg szar idô van :) (a plexi egyiknél sem párásodik, csak a szemüvegem...)
naja, de kinek mire? pl a faluban 3perceket menni, agyfaszt kapnék a KBC-t leveszegetni, míg a grex általában nem az a durván cuppanós, kicsit kevesebb a szivacs nyaknál ahogy néztem eddig. Nameg én má rég aszondom, hogy a csúúcssisakok csak annyiból jobbak mint egy low-end, hogy nagyobb perecnél is lehet nyitott koporsós temetés.
nem is egy kategória a kettô, az alapanyagok sem stimmelnek... ez olyan, mintha a minirigát tennénk a desmo mellé... naná hogy rigát veszel, mert olcsó
(faszom, még mindig tartozom azzal a kurva cikkel :) :) :) :) ) sorry Oszi! egy link köcsög vagyok tudom...
De a téma arról szólt, h jobb a szar Arainál a Grex...
így van. nekem olyan grexem volt, amiben még az állnál belül is naaagy NOLAN felirat volt, sőtt, a boltban volt egy még bennmaradt ugyanolyan nolan, egyetlen különbség a bélés, meg a pleximehanika kidolgozása volt. Aki szerint ettől kevésbé biztonságos egy sisak az ostoba fasz.
nem okoskodás, és egyik fél pártjára sem szeretnék állni... a puszta tény a Grex-szel kapcsolatban:
a Grex a Nolan csoport tagja, ezért a Grex sisakok a régebbi Nolan gépsoron készülnek (jártam a gyárban). A héj thermoplasztik, azaz mûanyag, de nem a gagyi fajtából. a bélések sem gagyik, de nem is coolmax bélés, mint mondjuk a KBC sapikban... a plexik szintén régi Nolan plexik, azaz Lexan az összes.
A Grex gyakorlatilag lehúz egy bôrt a korábbi fejlesztésekrôl, és a régi gépsorokról, öntôformákról. Ár/érték arányban elég jó, és a grafikák is kezdenek fejlôdni...
Szerintem versenypályán kívül nem rossz választás, mert amekkora erôhatástól meg vagy szétreped a héj, azt már a nyakad amúgy sem bírja, úgyhogy a védôképessége messze jobb a kínai, LIDL-s sapkáknál...
Anno egy 30 ezres Airohban (thermoplasztik szintén) fejeltem szét a szalagkorlátot. A sapi teljesen megvédett, ugyan lett rajta egy kis lyuk... ám a dokik szerint ekkora ütéstôl ki kellett volna törjön a nyakam (két csigolyám lentebb meg is adta magát...). Ha már választanom kéne, inkább egy Grex, mint egy kínai LS2...
Lehet az Arai sisakja Aral volt, mint a benzinkút, csak szétkopott a felirat... Vagy Ariel csak nem látta rendesen...
Jut eszembe. Sanyi péntek táján otthon lesz a Vertgo számlával...
Mindegy.A lényeg az idom és a méret.
DN1
Van az az új H1N1 vagy mi a Hondától azon is sok az idom és elég nagynak néz ki.
Motort akarok, nem autót...