Kedves Béla, nem kell megsértődni!
Meg vagy dícsérve, legalább felpörgetted a fórumot :)
Én sem szoktam ilyen dolgon besértődni, ha savaznak azt állni kell...
NOS KEDVES TÁRSAK!IGYEKEZTEM TÖRÖLNI ERRÖL AZ OLDALROL MAGAM,DE NEM MENT VALAMIÉRT.ha igy használnám az oldalt,valoban jogos lenne,ha ez miatt bántanátok,illetve kötekednétek.na további jo vérszivást kivánok.UI:leirtam,és kressétek meg hogy mikor,hogy SZÁMOMRA jo döntés a bukom fajtája,tipusa.!
vannak olyan erőbehatások, amikor már mindegy mi van a fejeden. Én részemről nem szeretném ragozni. Te abban halsz meg amiben akarsz, én meg abban amiben hiszek. Hajrá Grex
Szerettél volna PUMA csizmában motorozni, de túl drága volt a pénztárcádnak?
Mostantól ez nem akadály, a 2007-es, még raktáron lévő modelleket FÉLÁRON teheted magadévá!
Mivel a legtöbb raktáron lévő modellekből mindössze 1 pár van, érdemes minnél előbb lecsapnod rá!
Ezzel párhuzamosan a 2008-as csizmákhoz pedig 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá - az akciós lábbelik listáját megtalálod a főoldalunkon, az "Akciós termékek" menüpont alatt!
Az akció a készlet erejéig tart, és más kedvezménnyel nem összevonható!
Meg vagy dícsérve, legalább felpörgetted a fórumot :)
Én sem szoktam ilyen dolgon besértődni, ha savaznak azt állni kell...
láttam h okt 1 től nem kell az autósoknak h legyen akocsihoz izzó készlet, EZ VONATKOZIK A MOTOROSOKRA IS? MINEK KELL LENNIE NÁLAM?
Ha van valami vonyíccsatok
Amúgy felénk kutya hideg van.
Én szeretem!
Szerettél volna PUMA csizmában motorozni, de túl drága volt a pénztárcádnak?
Mostantól ez nem akadály, a 2007-es, még raktáron lévő modelleket FÉLÁRON teheted magadévá!
Mivel a legtöbb raktáron lévő modellekből mindössze 1 pár van, érdemes minnél előbb lecsapnod rá!
Ezzel párhuzamosan a 2008-as csizmákhoz pedig 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá - az akciós lábbelik listáját megtalálod a főoldalunkon, az "Akciós termékek" menüpont alatt!
Az akció a készlet erejéig tart, és más kedvezménnyel nem összevonható!
Üdvözlettel:
DanGer Bikes