Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig én már be is cseréltem a Shoeit,kaptam érte 5db Grex-et,ha mind az 5-öt felveszem tuti jobban véd mint a Shoei és még csendesebb is...
Kedves Béla, nem kell megsértődni!
Meg vagy dícsérve, legalább felpörgetted a fórumot :)
Én sem szoktam ilyen dolgon besértődni, ha savaznak azt állni kell...
NOS KEDVES TÁRSAK!IGYEKEZTEM TÖRÖLNI ERRÖL AZ OLDALROL MAGAM,DE NEM MENT VALAMIÉRT.ha igy használnám az oldalt,valoban jogos lenne,ha ez miatt bántanátok,illetve kötekednétek.na további jo vérszivást kivánok.UI:leirtam,és kressétek meg hogy mikor,hogy SZÁMOMRA jo döntés a bukom fajtája,tipusa.!
jogos.... és nem a béla
mellesleg kitöltetlen/hiányos adatlappal, képek nélkül....honnan tudnám?
volt itt régen egy srác, dainese cuccokat tudott olcsobban, boltbol... aprobb dolgok kevés % kedvezménnyel valaki emléxik? gerinc proti kéne....
vannak olyan erőbehatások, amikor már mindegy mi van a fejeden. Én részemről nem szeretném ragozni. Te abban halsz meg amiben akarsz, én meg abban amiben hiszek. Hajrá Grex
elsősegély-cuccnak, égő nem kell.
araiban nyilt koponyatörés?MERT EZ TÖRTÉNT!
képzeld cimbi,van egy pálya gixerem:)
hello pohi
láttam h okt 1 től nem kell az autósoknak h legyen akocsihoz izzó készlet, EZ VONATKOZIK A MOTOROSOKRA IS? MINEK KELL LENNIE NÁLAM?
Öreg Araj bukóm elcserélném jó állapotú Grekszre
Ha van valami vonyíccsatok
Amúgy felénk kutya hideg van.
Méghozzá Bayliss-replika
én a grexemet suomyra változtattam... habár igy utólag... lehet visszatérek a grexre, végülis minek vegyek arajt!
Icon
Én szeretem!
Nagytételben cserélnék Grex sisakokat Araira. Valaki bótol velem?
beteg a föld vazzátok meg...
Ha esetleg valakit érdekel:

Szerettél volna PUMA csizmában motorozni, de túl drága volt a pénztárcádnak?

Mostantól ez nem akadály, a 2007-es, még raktáron lévő modelleket FÉLÁRON teheted magadévá!
Mivel a legtöbb raktáron lévő modellekből mindössze 1 pár van, érdemes minnél előbb lecsapnod rá!

Ezzel párhuzamosan a 2008-as csizmákhoz pedig 30%-kal olcsóbban juthatsz hozzá - az akciós lábbelik listáját megtalálod a főoldalunkon, az "Akciós termékek" menüpont alatt!

Az akció a készlet erejéig tart, és más kedvezménnyel nem összevonható!

Üdvözlettel:

DanGer Bikes
Nagyablakos!
valszeg ez a Summer edition ArAj lehet. komoly a cucc
ez tetszik! :D és igy igaz!
Én akkor is maradok a jó régi tökfedőnél..
Ezt azért aRAJ sem übereli
Nécsak mit találtam
Timbuktui