Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szekesfehervar, Budai ut 376
Varges Motor KFT.
30/612-8980
Hivj vagy uzenj!
Sziasztok sisakot szeretnék venni,de nem tudok dönteni.Olyat szeretnék ami könnyű,és 250 felett is van zajvédelme.
árban 100-120ig elmennék.Tapasztalatokat várnék
Előre is köszönöm a segitséget
Teljesen új L-es méretű ( 57 cm ) terep színű cross sisakk eladó 13 ezer ft-ért!

Ugyanitt kulcscsontvédős protektoringek 20 ezer ft-ért!

06 20 521 84 99

endurobolt@gmail.com
Bocs rájöttem,nem is rossz ötlet.
Szia.
Szerintem is minőségi a Shoei.Én se szivesen cserélném le.Ez vmi csere plekó?vagy az eredetire kell rátenni?
Csákány Nekem is SHOEIm van imádomitt egy megoldás én így oldottam meg ezt a gondot
Nem itt válaszoltam hogy ne rontsam a boltodat de nekem nem éri meg.
megkaptam.
a talpa kb 1mmt ha kopott amugy.
amugy enél olcsóbban meg nem is naon lehet kapni használtan.
kösz az érdeklődést.
Ment újra.
próbáld még 1* elküldeni a válaszemailt mert nem kaptam meg enyi idő alatt meg kellet volna kapnom.
még nem jött meg az email de csak ideér 1*
Válaszoltam.
elküdltem a képeket.
Sziasztok,
Teknic kesztyűkkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? milyenek, mekkora a mértepontossága (nekem eddig L-es kellett dainese-ből, meg spyke-ból), és esetleg tud-e valaki itthon jó áron:)
köszi
csaapi
A Shark sisak milyen minőség ?Nem tudja valaki?
Erről még nem is hallottam,jó ötlet
sötét színű pinlock, ha rád sötétedik valahol leveszed. nekem ezt javasolták az egyik boltban. igaz lazer Fiber Pro sisakról volt szó.
Ok. Légyszi küldj képet a csizmák talpáról és a cipzárakról. És találj ki valami árat is. Vagy írd meg mennyiért vetted. emilem: kempz@hotmail.com
ha gondood csinálok képeket róla.
vannak rajta karcok a műanyag részeken de nem vészes beül tiszta használatból eredendő kopása van de nem volt sokat használva látszik rajta. ha 43as lene nem is adnám el sose naon jó kis csizma amugy.
A méret tuti jó, mert Sidim van nekem is, csakhát az állapota a kérdés, és azt csak ha látom akkor tudom felmérni.
Bocs cabbu nem neked írtam.
Akkor megnézem mégis a Shubit.
Komárom ide 100 km SK-n keresztül..(adatlapod)
ha 44es lábad van tuti jó nekem 43as és nagy.