az a gondom hogy idióta a fejem
kb mint a kugligolyó.........
xxl bukóból alig találok rám valót xxxl meg nem igen van
amikor az agv-t vettem előtte próbáltam vagy 20 másikat de nem volt jó, ebben is egész napos használatkor majd letörik a fülem
szóval netes rendelés kilőve, felénk meg ez az egy bolt van ahol elég sok féle-fajta bukót árulnak
nagy sebességre nem kell, 80-90en túl úgy sem szeret menni a gépem, meg sokszor inkább a dűlőutakon mászkálok
amúgy ez az agv is zajos 200km után már zúg a fülem fél napig...
ez jo volt:)elolvastad mi volt az oka a cserének?lehet hogy drága,de számomra nem megbizhato!nekem nem jött be ennyi.a grex csöndes,kényelmes,és nem párásodik hamar!
Hello! Hasznátból most csak bőr ruhák vannak, endúrósból Roleff-et tudok neked ajánlani újat. De ebből jelentős kedvezményt kapsz ha erre a fórumos levelezésre hivatkozol...
sziasztok az elözöbe beleszolván.a LIDÜLben szerintem igen is minöségi sisak van.de tényleg.csomo mindenre jó pl:ha már megtelt a kosarad abba is tudsz pakolászni,ill otthon kis széknek szerelésközben,valamint ha már szétrepedt mert véletlenül,oda adtad agyereknek játszani és ö földhözvágta PL:csavarosnak.
sziasztok az elözöbe beleszolván.a LIDÜL ben szerintem igen is minöségi sisak van.de tényleg.csomo mindenre jó pl:ha már megtelt a kosarad abba is tudsz pakolászni,ill otthon kis széknek szerelésközben,valamint ha már szétrepedt mert véletlenül,oda adtad agyereknek játszani és ö földhözvágta PL:csavarosnak.
Szerintem felejtsd el amit kinéztél...
Ilyen sisakot a Lidlben ingyen adnak egy zsák krumpli mellé...
Picit drágábban kapsz márkás cross sisakot (pláne most a szezon végén), sztem azt használd egy cross szemüveggel.. Ez például jónak tűnik...
Szappanos langyos vizes szivacs, ne tocsogjon. Aztán méhviasz. Beissza, nem kell aggódni. Pláne tavaszig, lesz ideje bőven. Vissza a zsákjába (ha van), de mindenképpen lógatva, nem hajtogatva.
Csizma, kesztyű hasonlóképpen...
CSak a tanácsotokat szeretném kérni...
Kezdő motoros "leszek" nemsokára...
Szóval...
Egy pici 50ccm es enduro motort veszek kezdésnek,
és nagyon erősen gondolkodom , hogy milyen sisakot vegyek...
Ugyanis...
Szeretnék cross sisakot mert mégis csak egy enduro...
De nem szeretnék full nyitott cross sisakot, mert ha kicsit hidegebb van bejön a hideg/szél szétfagyok, eső beeshet , stb...
Viszont mindenféle képpen szeretnék olyan "cross" sisakot , amin van napellenző...
erre gondoltam : ( bocsanat, nem reklam, szemleltető eszköz )
cr6 sisak...
Viszont , ennek lehet nem lehet nyitni a plexijét... és nem tom , mert van barátom , aki szereti nyitva hagyni 1-2 kattanásra menet közben, vagy ha megállok egy ismerősnél csak felnyitom és beszélhetünk...
Illetve azért nem tudom hogy cross sisakot vegyek-e, mert mit tudtok, olyan ( legrosszabb esetben ) 90km/h nál mennyire kap bele a szél a sisakba ?
Szóval dilemába vagyok, hogy Cross sisak plexivel ( cr6) vagy érdemesebb lenne sima sisak egy ENDURO ra? ( hogy néz má ki :D )
Elnézést, és előre is köszönöm akik válaszolnak apró, cseprő kérdéses dolgomra ;) !
Egy szezonos Oxtar TCS EVO profi speed csizmám eladó. 44-45-ös. Torziós bokavédelemmel,kiváló szellőzéssel. Gyári dobozában,papríjaival,számlájával és ápoló olajával eggyütt stílusváltás miatt eladó.
ár: 28.000 HUF
kb mint a kugligolyó.........
xxl bukóból alig találok rám valót xxxl meg nem igen van
amikor az agv-t vettem előtte próbáltam vagy 20 másikat de nem volt jó, ebben is egész napos használatkor majd letörik a fülem
szóval netes rendelés kilőve, felénk meg ez az egy bolt van ahol elég sok féle-fajta bukót árulnak
nagy sebességre nem kell, 80-90en túl úgy sem szeret menni a gépem, meg sokszor inkább a dűlőutakon mászkálok
amúgy ez az agv is zajos 200km után már zúg a fülem fél napig...
link
pl.Marusinokat kb 30e-Ft-ig.
ilyennel találkozott már valaki?
nem valami nagy márka de egész olcsó
Ilyen sisakot a Lidlben ingyen adnak egy zsák krumpli mellé...
Picit drágábban kapsz márkás cross sisakot (pláne most a szezon végén), sztem azt használd egy cross szemüveggel..
Ez például jónak tűnik...
Csizma, kesztyű hasonlóképpen...
CSak a tanácsotokat szeretném kérni...
Kezdő motoros "leszek" nemsokára...
Szóval...
Egy pici 50ccm es enduro motort veszek kezdésnek,
és nagyon erősen gondolkodom , hogy milyen sisakot vegyek...
Ugyanis...
Szeretnék cross sisakot mert mégis csak egy enduro...
De nem szeretnék full nyitott cross sisakot, mert ha kicsit hidegebb van bejön a hideg/szél szétfagyok, eső beeshet , stb...
Viszont mindenféle képpen szeretnék olyan "cross" sisakot , amin van napellenző...
erre gondoltam : ( bocsanat, nem reklam, szemleltető eszköz )
http://www.arukereso.hu/motor-...
cr6 sisak...
Viszont , ennek lehet nem lehet nyitni a plexijét... és nem tom , mert van barátom , aki szereti nyitva hagyni 1-2 kattanásra menet közben, vagy ha megállok egy ismerősnél csak felnyitom és beszélhetünk...
Illetve azért nem tudom hogy cross sisakot vegyek-e, mert mit tudtok, olyan ( legrosszabb esetben ) 90km/h nál mennyire kap bele a szél a sisakba ?
Szóval dilemába vagyok, hogy Cross sisak plexivel ( cr6) vagy érdemesebb lenne sima sisak egy ENDURO ra? ( hogy néz má ki :D )
Elnézést, és előre is köszönöm akik válaszolnak apró, cseprő kérdéses dolgomra ;) !
Gerincvédőt akarok venni és nem tom melyikkel járnék jobban. Szerintetek melyik jobb az UFO vagy a NOFEAR?
ár: 28.000 HUF