Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mindig jo a csucs!hidd el!
az a gondom hogy idióta a fejem
kb mint a kugligolyó.........
xxl bukóból alig találok rám valót xxxl meg nem igen van
amikor az agv-t vettem előtte próbáltam vagy 20 másikat de nem volt jó, ebben is egész napos használatkor majd letörik a fülem
szóval netes rendelés kilőve, felénk meg ez az egy bolt van ahol elég sok féle-fajta bukót árulnak
nagy sebességre nem kell, 80-90en túl úgy sem szeret menni a gépem, meg sokszor inkább a dűlőutakon mászkálok
amúgy ez az agv is zajos 200km után már zúg a fülem fél napig...
Használt Uvex jó állapotban szezonvégi áron eladó:
link
ROW EZ NEKED SZÓLT:)neked milyen van?
ez jo volt:)elolvastad mi volt az oka a cserének?lehet hogy drága,de számomra nem megbizhato!nekem nem jött be ennyi.a grex csöndes,kényelmes,és nem párásodik hamar!
Hello! Hasznátból most csak bőr ruhák vannak, endúrósból Roleff-et tudok neked ajánlani újat. De ebből jelentős kedvezményt kapsz ha erre a fórumos levelezésre hivatkozol...
Meg az R1-ét is Babettára lecserélte...
Ennyiért már normális sisakot is vehetsz...
Arairól Grexre, mi? Ennyi erővel a pöcsödből is levágathatnál....
Mi az ára?
Nézz rá a Bázis motor lapjára, leáraztask egy csomó sisakot.
pl.Marusinokat kb 30e-Ft-ig.
Helyileg merre vagy? A méret mekkora?
Ruha tárolásával kapcsolatban én is várnám az ötleteket tanácsokat. Előre is köszi.
hát én nem toom.nekem sokáig araim volt,aztán grexre váltottam.jobban bejött.3x borultam vele,egyszersem lett agyrázkodásom,az araival ellentében
Karbon -kevlar, nem lehet rossz.Felpróbálni!
én ezt néztem ki
ilyennel találkozott már valaki?
nem valami nagy márka de egész olcsó
Ne vegyetek üvegszál beszövés nélküli sisakot! Meglehet nézni. Ha a belső oldalán látszik , hogy van benne,az jó. A többi meg madárijesztőnek.
sziasztok az elözöbe beleszolván.a LIDÜLben szerintem igen is minöségi sisak van.de tényleg.csomo mindenre jó pl:ha már megtelt a kosarad abba is tudsz pakolászni,ill otthon kis széknek szerelésközben,valamint ha már szétrepedt mert véletlenül,oda adtad agyereknek játszani és ö földhözvágta PL:csavarosnak.
sziasztok az elözöbe beleszolván.a LIDÜL ben szerintem igen is minöségi sisak van.de tényleg.csomo mindenre jó pl:ha már megtelt a kosarad abba is tudsz pakolászni,ill otthon kis széknek szerelésközben,valamint ha már szétrepedt mert véletlenül,oda adtad agyereknek játszani és ö földhözvágta PL:csavarosnak.
Szerintem felejtsd el amit kinéztél...
Ilyen sisakot a Lidlben ingyen adnak egy zsák krumpli mellé...
Picit drágábban kapsz márkás cross sisakot (pláne most a szezon végén), sztem azt használd egy cross szemüveggel..
Ez például jónak tűnik...
Szappanos langyos vizes szivacs, ne tocsogjon. Aztán méhviasz. Beissza, nem kell aggódni. Pláne tavaszig, lesz ideje bőven. Vissza a zsákjába (ha van), de mindenképpen lógatva, nem hajtogatva.
Csizma, kesztyű hasonlóképpen...
Üdv mindenkinek !

CSak a tanácsotokat szeretném kérni...
Kezdő motoros "leszek" nemsokára...
Szóval...
Egy pici 50ccm es enduro motort veszek kezdésnek,
és nagyon erősen gondolkodom , hogy milyen sisakot vegyek...
Ugyanis...

Szeretnék cross sisakot mert mégis csak egy enduro...
De nem szeretnék full nyitott cross sisakot, mert ha kicsit hidegebb van bejön a hideg/szél szétfagyok, eső beeshet , stb...
Viszont mindenféle képpen szeretnék olyan "cross" sisakot , amin van napellenző...
erre gondoltam : ( bocsanat, nem reklam, szemleltető eszköz )

http://www.arukereso.hu/motor-...

cr6 sisak...
Viszont , ennek lehet nem lehet nyitni a plexijét... és nem tom , mert van barátom , aki szereti nyitva hagyni 1-2 kattanásra menet közben, vagy ha megállok egy ismerősnél csak felnyitom és beszélhetünk...
Illetve azért nem tudom hogy cross sisakot vegyek-e, mert mit tudtok, olyan ( legrosszabb esetben ) 90km/h nál mennyire kap bele a szél a sisakba ?
Szóval dilemába vagyok, hogy Cross sisak plexivel ( cr6) vagy érdemesebb lenne sima sisak egy ENDURO ra? ( hogy néz má ki :D )
Elnézést, és előre is köszönöm akik válaszolnak apró, cseprő kérdéses dolgomra ;) !
Üdv!
Gerincvédőt akarok venni és nem tom melyikkel járnék jobban. Szerintetek melyik jobb az UFO vagy a NOFEAR?
Egy szezonos Oxtar TCS EVO profi speed csizmám eladó. 44-45-ös. Torziós bokavédelemmel,kiváló szellőzéssel. Gyári dobozában,papríjaival,számlájával és ápoló olajával eggyütt stílusváltás miatt eladó.
ár: 28.000 HUF