kp-ban nem is gondolkoztam még inkább cserében mert 1csizma mindenképp kell.
ha lene érte egy hasonló sidi 43as cserélném.
amugy ez sidi vertigo.
mondj egy árat és meglátom.
Nekem a SHOEI kényelmes de az átlagtól jobban érzékeny a szemem a fényre azért kéne napszenyó.Külön napszenyót hordani nekem kényelmetlen.Persze van sötétített plekó is,de ott meg az a bibi,hogy ha rám sötétedik akkor nem látok semmit.A fenébe a Shoei miért nem tesz napszenyót a sisakba?...-mert amúgy nagyon jó sisak.Na azért,ha valakinek van valami tuti tippje azért szivesen veszem.
elég szar ügy ez az xxl
én vagy 10 féle-fajta bukót próbáltam de egyik sem volt kényelmes
most is hajtok valami nagyobb méretet de eddig nem találtam
nekem agv van de az már 80nál olyan hangú mint egy hajszárító
Nincs valakinek valami jó tipje sisak ügyben? Valami nagyon jó minőségű,amiben napszenyó is van,és lehet kapni xxl-ben is az xl-es szorít.A HJC rohadt hangos az nem jó.A Schubertnek -haveromé lemállott a plekórol valami réteg,ez se tetszik.Most Shoei Multitec van ez minőségi, de nincs benne napszenyó....Köszi.
Eladó az M-es méretű, BERIK, két részes bőr ruhám, piros-fehér-fekete. Volnék (voltam...) 178 cm és 65 kg. Jó állapotú, keveset használt, 65e Ft! E-mail az adatlapomon.
Meg vagy egy szintén keveset használt SPYKE cordura túradzsekim, dupla kivehető béléssel (vízzáró membrán, termobélés), fekete alapszínben, hasonló méretben.
A ferodo az FDB2178 ST irja a gépedhez. Ez 9199Ft/oldal. Kompletten 18398Ft. Ha mind a két oldalt rendeled akkor 20% tudok most adni. Azaz 14700Ft lenne kompletten előre.
Üdv: Varges Motor KFT.
Nekem Schubertem van, sztem az egyik legjobb sisak. A plexin egy bevonat van hogy ne párásodjon, ha lejön az se baj.
baripeti