Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

goldwing
Passz. Lényeg, hogy nagy legyen és full idomos...Hirtelen csak az egynégyes zizi jut eszembe...
ne is maradj, nem hiányzol ezzel a stílussal. Lehet, hogy a Yamaha Jog, amivel te gyáriként alázod a tuningot nem kíván többet mint a GREX de ha motorról beszélünk bizony érdemes rászánni a pénzt. A fejed nagyobbat kapott mint gondolod, pl. a helyesírásod is elszállt ha volt azzal a pici agyaddal együtt. NA ez a betámadás, nem amit a row írt.
mi az uj célpont ,
Még meg egy pár napig....Tavasszal meg remélem jön egy másik...
motor megvan még .
Versenyzők Grexben?!
Jól megnevettettél így a Ripacsok c. film kezdete előtt (M1 - 22.20)
Ráadásul nem tudom ki miota motorozik,én 8 éves koromban kaptam az elsöt amivel nyomultam.nem nagy szám,tudom,csak atapasztalat miatt irtam le.sziasztok,én lépek innen nincsen semmi értelme ennek az oldalnak ha igy széthuz amotorostársadalom.
Sööt továb megyek,rajtam kivül még van egy pár versenyzö aki igy gondolkodik.(a körömben)
nem kell támadni,el kell olvasni figyelmesen amiket irtam!ha nem értitek meg,sajnálom.buktam araiban,és a koponyám is kapott ez volt a fö oka annak hogy váltottam.és mivel viszonylag kicsi a fejem,(az agyam nem,)iiigy nem keresgéltem tovább,nekem bevált a grex,nektek az arai shoei.én nem azt irtam vegyetek ilyet mert ez überel bármit,ill ezt irtam,de ez az én MGÁNVÉLEMÉNYEM!ÉRTITEK?!én nem bántok senkit,föleg nem motorostársat.nekem az fáj,hogy a motorosok 1 család és ilyen szurkálodások vannak.EZ NEM HELYES!
Szerintem row nem rágalmazott, csak leírta azt, ami 100-ból 99 embernek is a véleménye. Ezek szerint te vagy az a bizonyos kivétel. Ha te úgy érzed, akkor használj Grex-et, de én is inkább maradok a Shoei-nál...
Egyébként pedig a nyitott ugyanúgy párásodik, és nemcsak esőben, hanem szinte bármikor(akár melegben is). Volt már rajtam is nyitott, jó időben, akkor is párásodott, a sógoromnak is az van, állandóan párásodik neki és még lehetne folytatni...
És bizony van olyan ami nem párásodik, mégpedig bármelyik sisak amelyikhez van pinlock(Arai, Shoei, HJC...).
AZ ENYÉMEK IS SOKSZOR REPÜLTEK MÁR.mondjuk a plexi az tényleg mindig elfáradt:)dehát van ez igy.én ugy hiszem hogy mindenki,mondom mindenki csak a saját észrevételeit tudja beirni.mert milyen az már hogy én hallottam,meg hogy a barátomnak.ez kb olyan mint fotot feltenni vajlahová,kamu háttérrel nem?
tudom hogy fos kínai 6900ért vettem újonnan boltban
de a falat bírta a bukó pedig izomból odavertem mert majd szétvágott az ideg.......
az a baj hogy a "jó" bukó drága
van egy 150 ezres motorom és vegyek 100ért bukót?
meg aztán:
szar bukóban elvisz az ördög, jó bukóban meg itt hagy egy tolószékben...
Nekem hamar kellett, és a bolhapiacon vettem, többet nem teszem.
a motowell márka kinai. a drága barátaink,baboék adták neki ezt a nevet ugy mint a robogonak is!NEM BASZLAK ÁT,NÉZZ UTÁNA.
már tudom miért istenited az arait.mert neked is olyan van.na de ahány ember,...de ha tanácsot kellene adnom akkor azt mondom,kisérletezzen az illetö neki mi a megfelelö!vagy ez is átbaszás?
milyened volt?
múlt évben vettem egy motowel (vagy mi a rákfene) nyitottat, bogarak ellen földútra
első levételkor leejtettem valahogy, a plexi egyből eldurrant, azon nyomban falhoz is vertem de izomból
falról pattant egy facát majd a betonon landolt
még nagyon a festék sem jött le
aztán vettem plexit rá 2 ezerért
mondjuk 1 hónapon belül azt is berepesztette egy faág....
ne rágalmazz!én sem tettem!csupán a saját tapasztalatom osztom meg!hiszen erre valo a forum.és olyan sisak ami nem párásodik nincsen max anyitott.de esöben még az is.
Volt nekem ilyenem, leesett a helyéről a betonra(metlachi)és eltört. Képzeld el, ha benne vagyok! Kb. 30 km/ óra sebességnek felel meg.
Erősen felfelé kerekítve.Szerintem kínai volt.
Már megbocsáss, de egy grexnek egyetlen előnye lehet egy Araival szemben: az ára.....Vannak halkabb sisakok (schubi), vannak hasonlóan (nem jobban) kényelmes siakok (schubi, shoei). Vannak olyanok amik hasonlóan egyáltalán nem párásodnak és vannak olyanok is, amik szintén szépek...A grexre egyik sem igaz. Az meg a hónap baromsága, hogy biztonságosabb...
Ha neked bevállt, sok sikert hozzá, de a kezdő fórum olvasókat ne baszd át idióta beírásokkal...
40ezer ftra gondoltam mert ahogy nézegettem az ilyen csizmák 50-60körül kezdődnek de nekem gyorsan kell a pénz és gondoltam ez korrekt ár.
HJC-ben van xxxl-es ,némelyik tipusában.A SHOEI xxl-esek hatalmasak.Nekem mindegyik más márka kicsi volt xxl-ben ,nyomták a fülem,a Shoei tökéletes.
na miwan?iskolában vagy?