Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én próbáltam L-eset és jónak tűnt, meg a korábbi Spidi kesztyűm is L-es.
Mennyire tuti ez az L? Eddig amit rendeltem mindenkinek kívétel nélkül 1-el nagyobb kellett. Sajnos többen el is kényszerültek adni a hozott kesztyűt, aztán hoztam egyel nagyobbat.
Köszönöm, de sajna nekem L-es kellene. Pedig jó lenne az ár és a szín. Viszont nem is fogsz tudni szerezni ezt a kesztyűt pl karácsony tájékán?
Eladó Shoei X-spirit Kiyonari 110.000 Ft, "M" méretben, vadoant új, polcon ált pár hónapot, karcmentes. 1 db. sötét plexi, 1 db. light smoke plexi, 1 db. bogárháló és 1 db. orrvédő tartozik hozzá.
Hát attól függ mire kell. És attól függ mekkora a fejméreted, melyikből van akciósabb. Fejkerületed homloknál......55-56=S, 57-58=M, 59-60=L, 61-62=XL...és így tovább.

Én magamnak egy Shoei X-spirit kiyonari-t vennék az 100% pirosban, de mivel nincs jelenleg motorom, így megfelel az XR-1000-es is bőven pár túrára vagy munkába járásra. Egy barátomnak ilyet rendeltem M méretben, de előtte Araija volt és megint azt szeretne, így állt a polcon 1-2 hónapot, most eladja 110.000-ért, ha érdekel, van hozzá light smoke plexi, dark smoke plexi, bogárháló és orrvédő. A motor színéhez menne, gyönyörű piros élőben. Teszek fel képet épp most voltam nála a boltban és fényképeztem le.

Az Arai is nagyon szép, de szerintem"kugli" a formája. Én a Shoei "csepp" formáját szebbnek tartom. Elfogult vagyok.

Próbálni kell meg kell nézni élőben.....de szerintem Shoei.
Ejj pohi!
Nagy kircsi vagy!
Te személy szerint melyiket ajánlanád?
A shoeiben nagyon jól elférnek a füleim, tudsz berakni hangszórókat is az XR-1000 esetében. X-spiritet nem néztem még ennyire belülről és Arait sem, de nem hiszem, hogy nem férne el bennük. Ami japánból jön ahhoz nincs pin lock, de 6000-ért az imetben lehet hozzá kapni. Csak Európai piacon megjelenő sisakokban van pin lock, mert EU szabadalom, nem engedik más piacon sisakkal együtt árulni.

A pin lock végül is egy kemény gumirozott szegélyű átlátszó lap ami rátapad a plexire belülről. Levegő szorul közé ami nem tud párásodni, így csak e körül párásodik a plekó, de az meg nem zavar mivel akkora a pin lock, hogy bőven kilátsz.
Egy fólia amit a plexi belső oldalára ragasztasz.
Mi az a pinlock-páramentesítés pontosan?
Fúúúú bakker, ennyi infót és linket! Félistenek vagytok!
A helyzet nálam a következő:
Grex nem tom milyen sisakom van, elég masszívnak tűnik, semmi extra, karcos plexi meg nagy zélzaj, semmi háló meg nyakmelegítő. Ezzel nyomom jó pár éve, MZ-s korszakomba szereztem be, de 600RR-re azért már illik valami a komolyság miatt, és persze pályázni is szeretnék ha az időm és az anyagiak engedik. Szóval ezután a Grex után szerintem bármi csúcs lesz. Még a méretem sem tudom .
Valamikor rászánok 1-2 napot és imetben megnézegetem élőben és próbálgatok, bár jó lenne tudni miket érdemes figyelni azon kívül hogy a buksi belemenjen (értem itt a homlok-sisak távot, fülnél mennyire legyen passzos, pláne ha majd bluetooth kommunikációt szeretnék használni, mennyire mozoghat a sisak a fejen meg ilyesmik. Nem szégyenlem, tudatlan vagyok ez ügyben.
Tavaszig szeretném beszerezni, általában mindent nagyon megrágok és utánaolvasok, árban 130-ig el tudok menni. Pohi alternatívái nagyon szimpik :D. Garó hogy működik ilyenkor?
Sziasztok,
van egy eladó, új, piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombim, 50-es méretben.
Ár: 110.000 HUF
Érdeklődni at excatx@freemail.hu
Én ezt ajánlanám, mint alternatíva:

http://motorline.hu/index.php?...
olcsóbb kategóriás sisakokból milyent érdemes venni ami viszonylag "halk"
nekem most egy agv gp1 van de hosszútávon elég idegesítő a szélzaj
Szia!
Sisak vásárlás ügyében annyit javasolnék (ARAI, SHOEI) menj el nézd ki melyik tetszik, próbáld fel.
Ha ezzel megvagy kérdezd meg Pohit tud e segíteni, ha igen nyert ügyed van.
Nagyságrendekkel olcsobban szereztt be a múlt héten nekem egy RX-7-es Arai-t, mint az itthoni forgalamzok ára. Van róla kép az adatlapomon.
Hétfőn még Japánba volt a sisak pénteken meg már nálam!
Kérdés mit szeretnél. A Shoei XR-1000 kényelmes nagyon jó szellőző sisak, megvédi a fejed, egy hátránya van, hogy csak az arcpárnái moshatóak. Bár nem gond, mert én tele szotam engedni öblítős vízzel, jól átnyomkodom a bélést és a napon fél nap alatt kiszárad. Lehet venni a nyakára zajcsökkentő kittet, mely bogárhálóból és egy a nyakat körbevevő szivacsos bőrből áll. Ez nagyon jó, főleg hideg időkben, mert nem fúj be a szél a sisakba ha nem akarod. Van hozzá nagyon jó orrvédő is. Ebből sok típus van van ami olcsóbb van ami drágább, a fejméret sem mindegy. Itthon 93-120 között mozog, én olyan 75-95 között tudom hozni ha kell általában, de minden árfolyamfüggő és típusfüggő.

A Shoei X-spirit csúcskategóriás versenysisak. Teljesen kivehető béléssel, még jobb szellőzéssel mint az xr-1000-ben van, viszont nem rakható rá zajcsökkentő kitt. Ehhez alapból jár a bogárháló és az orrvédő valamint light smoke plexi. Itthoni ár 199.000 körül szokott mozogni én 120-125-ért tudom most.

Az Arai RX-7 GP hasonlóan az X-spirithez csúcskategóriás versenysisak, a paraméterei is ugyan azok. Itthon 230.000, én 130-135-ért tudom.
Nincs most jó áron ilyen kesztyű......hacsak nem XL-es a kezed.....de még akkor sem 100%.....olyan 35.000-re saccolom, de nem tudom a posta összegét.....ha mégis jó lenne az XL kékben akkor szólj nyugodtan.
Pohi.
Olvasd el ezeket is:
Teszt1
Teszt2
Nekem X-lite X-701-em van, de nem adnám oda egy Shoei-ért...
Köszke!
Ő ki?
én két márkát tudnék ajánlani Shoei (Imet-nél nézhető) vagy az Arai (Motor Oázis). Próbáld fel mindkettőt, és dönts úgy köztük. Az általad elképzelt árban nem tudod megvenni a forgalmazóktól a csúcsmodelleket (ezek 170-200 körül vannak), de van itt ezen a fórumon egy segítőkész emberke, aki szolgál és véd, ő esetleg minimálisan többért szívesen beszerzi neked őket importból
Hali all!

Tudna nekem valaki sisak ügyben infóval szolgálni?
Megnéznék több fajtát, tud-e valaki valami jó helyet ajánlani, ahol normálisan foglalkoznak az emberrel és korrekten elmondják melyik miben jó, jobb. Max 100ezer körül szeretnék rá szánni, nem vagyok márkahívő, jöhet bármi ami ebbe belefér és biztonságosnak mondható. Tapasztalatok?