Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem akkor egyenlőre még várat magára a dolog.
ilyesmi sajna nem érdekel cserébe.
mennyi kp-d lenne rá mivel mondtad most nincs 40.
kp sajnos 15000 van :( sajnos nem dolgozok nem is tudom mikor lesz több lehet várok.
hát van egy dom perignon pezsgőm meeeg vannak még egyéb piáim johnny walker is van egy bluetooth os sony ericsson új headset is meg van egy tirisztoros gyújtásom mz mocihoz!
értem de oda van az irva hogy shipping united kingdom most rákérdeztem az egyikre. köszi mégehyszer meg irtam pohinak is.
milyen cserét ajánlasz?
vagy kp-d menyi lenne érte?
jaja nem igazán pont az a méret ami rajta van de ez sztem 45ös lábra jó én lábam 43as és rám naon nagy sajna ezért eladó.
sziasztok!
nagyon friss vagyok a motoros témában így a márkákat sem ismerem... Az Oxtar gyorsasági motoroscsizma márkáról mi a véleményetek?
De pesti vagyok ! megmondom őszintén így most 40 ropim nincsen csizmára csere érdekelne?plusz ráfizetek ha jó esetleg!
Szia!
A legtöbbhelyről elküldik, ha nem, keress tovább.
Itt a fórumon keresd pohit, ebben Ő otthonosan mozog, korrekt srác!
Hello

köszi nem tudom mert 45 ös lábam meg úgy tudom a sidik számozása elég relatív :) de köszi
megadod a cimed és elküldöm neked postai utánvétellel.
vagy te nem Magyarországon laksz?
Hello

köszi szépen tök yo !csak nem tudom hogy jusson el ide a csimma ha találok. Csak abban az országban postáznak .(
szia esetleg 44es méretben nem lenne jó egy sidi?
nézd meg az adatlapomon az eladó holmik közt megtalálod.
ebay.it
ebay.co.uk
ebay.de
Hello

Érdekelne Sidi csizma 45 ös méretbe 30-40 közötti árban használtan.Vagy aki tud vmi oldalt helyet ahol tudok olcsón venni az írjon megköszönöm!üdv
Válasz ment
Spidi H2Out cordura ruha L es méret eladó
szia Pohi!
Van egy nagyszerű ruha ebayen szeretném ha megnéznéd!emai-t küldöm.....ha esetleg még a ma ese folyamán fel tudsz jönni MSNre annak nagyon örülnék.....
Hát decemberben még normálisak az árak, aztán januártól beindul a mindjárt tavasz van láz és az áremelés nagy ütemben.
mizsi... az adatlapodon az első kép = AMERIKA nemvagyok elszállva a suzukitól de ebben a szinben, ebben a megvilágitásban nagyon odabasz... meg a háttér, sztem mehet bikepicsre

Tisztelet az egybegyülteknek.
Ha esetleg valakit érdekelne :
Spool cordura 3XL kabát és nadrág téli kivehető béléssel és 1 HJC FS10 bukó L méret
ruha 40.000
bukó 25.000
egyben 60.000
Tavaj öszi de csak 2000 km használt.
a 06304254966 telszámon elér
hogy izgalmasabb legyen,kettőt kell vennem,két egyformát
horror...... majd talán a télen kispórolom
Sziasztok!
Eladnam 43-as Sidi Vertigo piros-feher, csizmamat, egy zold ketreszes Berik full protektoros 52-es börruhamat, es egy Arai Corsar rx-7-es Nicky Hayden replica sisakomat.A ruha ket szezonos, a tobbi egy.Csimma ara:48 OOO, ruha 5O OOO, Sisak: 8O OOO.
Tel.:2O 77 43 226
Nekem az X-Lite X-701 is bejön. Nem hiába lett tesztgyőztes...
Olvasd el, érdemes.
http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/cs
ucskategorias-sisakteszt.html
http://www.tesztmotor.hu/
teszt/felszereles-ruhazat-/bukosisak-teszt-a-javabol-fir
st-class.html