Eladó a képen látható sisak!Mint ahogy látszik még a plexin is rajta van a gyári matrica.Csak kipróbált a sisak.
Hjc HQ1
A mérete L
- Szuperkönyű carbonhéj szerkezet
- Tripla héjszerkezet
- professzionális 5 szellőzőrendszer
- titánium szellőző rostélyok
és stb....
Kérésre nagyobb képet tudok mailban küldeni.
Új ára 100.000.-/db!
S:H:A:R:P nemzetközi tesztjén a legjobb minősitést érte el, Shoei-k elött!
--- w w w:sharp.direct.gov.uk ---
Még:
shark RSX "M" Ár:85000
Shark Rsi "L" ár:57000
Shark S-500 "S" ár:27000
Ha valami érdekel irj és küldök képet róla...
egy 44es sidi csizmát cserélnék egy 43as sidire.
a csere oka elrontottam a méretet nagyobbat vettem ez nem új csizma használtan vettem de nagyon jó állapotú nem is használtam még.
Üdvözlet!
Ruha vásárlás előtt állok. Egy full protektoros, púpos B-star ruhát sasoltam ki. Valaki használ ilyet? Ha igen légyszi írj jóra pár sort, hogy jó vétel-e. Előre is köszi a segítséget.
Továbbra is eladó talán 10 alkalommal használt Arai RX-7 Corsair kupakom. Sérülés-, karc- és szagmentes. A gyári kiegészítőkön (doboz, cd, zsák, sima plekó, pinlock ) kívül jár hozzá egy sötét plexi szintén pinlockkal, egy pár side-pod és egy origi oxford maszk...
Az extrák értéke 30 rongy felett! Mérete: XL
Ára alku nélkül: 99 k huf
Érdeklődni inkább mailben. Köszi!
nem menekülsz.be vannak sózva.nagyfiam annyit kért csak :"apu!menekülhetek majd a pocketbike-kal?"
bukó protiruha van rajta csak rendszám nincs ja és slickgumis
Hát Alpin nincs most olcsón.... Sidiből egy hófehér lenne 57-ért....a többi sidi meg drágább olyan 70 körül vannak, de ha jól tudom a motorline-nál van 63-ért akcióban....már ha van még.
jo a rozsaszin :D na neeem... hát a méretem, sportcipőbe ilyen 43-44, de inkább egy stabil 43as, szoval ha van sidi és alpine is inkább 43, de jo a 44 is! A szin, meg fekete szürke kék között ingadozzon, kék inkább csak árnyalat legyen, feka legyen az alapszin! Köszi szépen!
jo a rozsaszin :D na neeem... hát a méretem, sportcipőbe ilyen 43-44, de inkább egy stabil 43as, szoval ha van sidi és alpine is inkább 43, de jo a 44 is! A szin, meg fekete szürke kék között ingadozzon, kék inkább csak árnyalat legyen, feka legyen az alapszin! Köszi szépen!
Eladó egy 36-os méretű, női, fekete színű bőr motoros nadrág (Akito) protektorok nélkül, nagyon jó állapotban! Akit érdekel, kérem küldjön egy mailt a tyson0908@freemail.hu címre. Az árban megegyezünk!
Hát azért azt a szép aszfaltot kár lenne felszántani
de Gabikát már nem vállalom, az már a Te dolgod...
Hjc HQ1
A mérete L
- Szuperkönyű carbonhéj szerkezet
- Tripla héjszerkezet
- professzionális 5 szellőzőrendszer
- titánium szellőző rostélyok
és stb....
Kérésre nagyobb képet tudok mailban küldeni.
Új ára 100.000.-/db!
S:H:A:R:P nemzetközi tesztjén a legjobb minősitést érte el, Shoei-k elött!
--- w w w:sharp.direct.gov.uk ---
Még:
shark RSX "M" Ár:85000
Shark Rsi "L" ár:57000
Shark S-500 "S" ár:27000
Ha valami érdekel irj és küldök képet róla...
a csere oka elrontottam a méretet nagyobbat vettem ez nem új csizma használtan vettem de nagyon jó állapotú nem is használtam még.
Ruha vásárlás előtt állok. Egy full protektoros, púpos B-star ruhát sasoltam ki. Valaki használ ilyet? Ha igen légyszi írj jóra pár sort, hogy jó vétel-e. Előre is köszi a segítséget.
Az extrák értéke 30 rongy felett! Mérete: XL
Ára alku nélkül: 99 k huf
Érdeklődni inkább mailben. Köszi!
bukó protiruha van rajta csak rendszám nincs ja és slickgumis
Eladó egy 36-os méretű, női, fekete színű bőr motoros nadrág (Akito) protektorok nélkül, nagyon jó állapotban! Akit érdekel, kérem küldjön egy mailt a tyson0908@freemail.hu címre. Az árban megegyezünk!
Kroki