Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szezonvégi akcióban AGV , MDS bukók 15-20% kedvezmennyel akár utánvéttel is. Érdeklődni : 30/612-8980
Ixs Hx 603 versenysisak, karbon kevlár kompozit, Xs méret,D gyűrűs ,pinlockos, viztiszta tépőfoliás és sötétitett plekoval,kivehető mosható bélés,bogárháló,sisakzsák,+sisak tiszitó, Diadora Eagle Fx csizma 41 es
Szeva!

Hát azért azt a szép aszfaltot kár lenne felszántani
semmi gond Tesó... elmegyek helyetted megcsinálom nekik úgy a pályát, hogy 20 évig nem kell vizsgáznod!

de Gabikát már nem vállalom, az már a Te dolgod...
Helló! Van valakinek csuklós cross csizmája? Vagy ha valaki tudna róluk mondani valamit ogy miben jó és mi a hibájuk az nagyon megköszönném.
Eladó a képen látható sisak!Mint ahogy látszik még a plexin is rajta van a gyári matrica.Csak kipróbált a sisak.
Hjc HQ1
A mérete L
- Szuperkönyű carbonhéj szerkezet
- Tripla héjszerkezet
- professzionális 5 szellőzőrendszer
- titánium szellőző rostélyok
és stb....
Kérésre nagyobb képet tudok mailban küldeni.

Új ára 100.000.-/db!

S:H:A:R:P nemzetközi tesztjén a legjobb minősitést érte el, Shoei-k elött!
--- w w w:sharp.direct.gov.uk ---

Még:
shark RSX "M" Ár:85000
Shark Rsi "L" ár:57000
Shark S-500 "S" ár:27000
Ha valami érdekel irj és küldök képet róla...
egy 44es sidi csizmát cserélnék egy 43as sidire.
a csere oka elrontottam a méretet nagyobbat vettem ez nem új csizma használtan vettem de nagyon jó állapotú nem is használtam még.
Üdvözlet!
Ruha vásárlás előtt állok. Egy full protektoros, púpos B-star ruhát sasoltam ki. Valaki használ ilyet? Ha igen légyszi írj jóra pár sort, hogy jó vétel-e. Előre is köszi a segítséget.
Továbbra is eladó talán 10 alkalommal használt Arai RX-7 Corsair kupakom. Sérülés-, karc- és szagmentes. A gyári kiegészítőkön (doboz, cd, zsák, sima plekó, pinlock ) kívül jár hozzá egy sötét plexi szintén pinlockkal, egy pár side-pod és egy origi oxford maszk...
Az extrák értéke 30 rongy felett! Mérete: XL
Ára alku nélkül: 99 k huf
Érdeklődni inkább mailben. Köszi!
Ott leszek Hacsek nem vágom össze magam az éves motoros vizsgán néha megesik....
hát ha jó üzletet ütünk majd nyélbe, akkor én is!
nem menekülsz.be vannak sózva.nagyfiam annyit kért csak :"apu!menekülhetek majd a pocketbike-kal?"
bukó protiruha van rajta csak rendszám nincs ja és slickgumis
már szóltam a srácoknak.
Remélem még élek
hmm... köszönöm hogy utána néztél, de jegeljük a dolgot, közbejött vmi, ugyohgy majd tavasszal térek csak rá vissza! :$ Köszi! Akkor kereshetlek majd?
Hát Alpin nincs most olcsón.... Sidiből egy hófehér lenne 57-ért....a többi sidi meg drágább olyan 70 körül vannak, de ha jól tudom a motorline-nál van 63-ért akcióban....már ha van még.
jo a rozsaszin :D na neeem... hát a méretem, sportcipőbe ilyen 43-44, de inkább egy stabil 43as, szoval ha van sidi és alpine is inkább 43, de jo a 44 is! A szin, meg fekete szürke kék között ingadozzon, kék inkább csak árnyalat legyen, feka legyen az alapszin! Köszi szépen!
jo a rozsaszin :D na neeem... hát a méretem, sportcipőbe ilyen 43-44, de inkább egy stabil 43as, szoval ha van sidi és alpine is inkább 43, de jo a 44 is! A szin, meg fekete szürke kék között ingadozzon, kék inkább csak árnyalat legyen, feka legyen az alapszin! Köszi szépen!
Sziasztok!

Eladó egy 36-os méretű, női, fekete színű bőr motoros nadrág (Akito) protektorok nélkül, nagyon jó állapotban! Akit érdekel, kérem küldjön egy mailt a tyson0908@freemail.hu címre. Az árban megegyezünk!

Kroki
12.000-ért van minden színben kb. + belföldi posta.....de gondolom itthon olcsóbb a superzone-ban.....a kis dolgok olcsóbbak itthon...általában.
Mert hozok én olcsón rózsaszín 49-eset
Méret, szín?
Mármint?
hi köszi, alpinestars, vagy sidi,vertigo, smxplus, valami középfelső katos csimma! köszi