Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...rownak corsair van....
'96-óta gyárt az Arai RX-7-est, ahogy faragnak rajta valamit, változtatnak a néven is picit...
RR3, RR4, Corsair, RR5 vagy GP

A GP a legújabb, picit módosítottak a héj anyagán és a hátsó két kiömlő közé hegesztettek egy állítható szárnyat...
sziasztok
az lenne a kérdésem h akarok kék iridiumos plexit a bukómra hjc fg 15 és az lenne akérdésem h mennyire karcolódik ez a plexi avgy mennyire kopik ez a tükör réteg?
vagy vegyek inkább sima sötétített plexit?
Itthon 230 én 130-ért tudok hozni
Háj nejem pl a SHOEI xl1000 nagyon bevált . . csak ajánlani tudom
Szia!
Shoei xr-1000-es nekem kényelmesebb mint az Arai rx-7.
Viszont ha kezedbe veszed "olyan érzés" mintha az Arai-ban több anyag lenne. Jobban ki lenne dolgozva. Súlyban minimális difi van köztük.
Személyes vélemény, van mind a kettőböl.
Shoei-t jóval olcsobban belehet szerezni.
Azthiszem Row-nak olyanja van.
Amit láttál X-Lite-ot nekem az is igen frankó!
persze,h felpróbálok egy párat ,de már csak más tapasztalataira hagyatkozhatom,mert idén már nem lesz száguldozás
ARAI RX-7 GP-ről véleménye valakinek?
Azért próbálj fel több félét, azért mert drága, még nem biztos, hogy jó a fejedre... Schubikat is nézd meg, az is a top3 között van ám. Ha probléma van a plexivel, azt úgyis cserélik garanciában, de az az eset nem most volt...
Szerintem az az ár kicsit túlzás azért a sisakért...Értem én, hogy "brand new", de akkor is.
Ha nekem sisak kéne, én igencsak itt szerezném be, akár a pohitól, mert ennél olcsóbban nemigan találsz sisakot, mint amennyiért az itteni "nepperek" beszerzik, mondjuk e-bay-ről.
erről a cms sisakokról van tapasztalat?
40alatt már van karbon-kevlár felülettel
nem pályára kellene......
Köszönöm a választ,megyek megnézem az 1100est
Az Imetben most jött ki az új változata Xr-1100 néven...125.000 Ft. Bizos megéri az árát....
A shoei XR-1000-ből 1 féle van csak több festési minta van belőle. Nekem Alloy van szép fehér, fekete nonfiguratív mintával és piros japán zászlót felidéző körrel benne arany japán írásssal...
kösz a tippet sokan mondták már ,h jó sityak,de abból is van több fajta,neked melyik van?
Vegyél shoei XR-1000-et zajcsökkentő kittel.
Hát fel kell próbálni őket. Mindkettőt forgalmazzák Mo-on is.
Köszi a tippet,sajna én próba nélkül nem merek venni.
Hali! Ha valakit érdekel sport csizma 43-as 20.000-ft háromszor volt rajtam nagyon jó állapotú!
megnéznék élőben egy ilyet. az én csimmám 43-as, de akkora mint egy csónak
Szia,igen próbáltam már Shoeit,mert eddig csak ezek voltak nekem ,illetve nagyon rövid ideig HJC,de nekem Shoei-ből is kicsi az xl-es,az xxl-es a tökéletes.
http://www.louis.de/_20c1c560f...
Scorpion Exo 1000. Ez is jó sisak elvileg. Felmumpálható a belseje, igy kényelmes és halk is. Napszemüveggel szintén...
Caberg V2x carbon, rohadt könnyű, szép karbon sisak, napszeműveggel, itthon 85 ezerbe kerül. És kényelmes is!
AGV, MDS bukók 15-20% kedvezménnyel kaphatók akár utánvéttel is.
Érdeklődni a 30/612-8980-as számon.
Varges Motor KFT.
Székesfehérvár
22/312-737
Próbáltál már normális sisakokból XL-est? Sztem ugyanolyan hülye formájú fejed lehet mint nekem....Anno próbáltam olyan XXL-es sisakot, ami nem hogy szorított, de fel sem jött!
Ami felcuppant, az viszont kipréselte a vért az agyamból...
Aztán vettem egy XL-es Shoeit majd egy XL-es Arait és láss csodát világ, kurva kényelmesek....A Schubert a harmadik ilyen és vége a sornak...
Ha gondolod, csekkold le a 20273-as hsz-t...