...rownak corsair van....
'96-óta gyárt az Arai RX-7-est, ahogy faragnak rajta valamit, változtatnak a néven is picit...
RR3, RR4, Corsair, RR5 vagy GP
A GP a legújabb, picit módosítottak a héj anyagán és a hátsó két kiömlő közé hegesztettek egy állítható szárnyat...
sziasztok
az lenne a kérdésem h akarok kék iridiumos plexit a bukómra hjc fg 15 és az lenne akérdésem h mennyire karcolódik ez a plexi avgy mennyire kopik ez a tükör réteg?
vagy vegyek inkább sima sötétített plexit?
Szia!
Shoei xr-1000-es nekem kényelmesebb mint az Arai rx-7.
Viszont ha kezedbe veszed "olyan érzés" mintha az Arai-ban több anyag lenne. Jobban ki lenne dolgozva. Súlyban minimális difi van köztük.
Személyes vélemény, van mind a kettőböl.
Shoei-t jóval olcsobban belehet szerezni.
persze,h felpróbálok egy párat ,de már csak más tapasztalataira hagyatkozhatom,mert idén már nem lesz száguldozás
ARAI RX-7 GP-ről véleménye valakinek?
Azért próbálj fel több félét, azért mert drága, még nem biztos, hogy jó a fejedre... Schubikat is nézd meg, az is a top3 között van ám. Ha probléma van a plexivel, azt úgyis cserélik garanciában, de az az eset nem most volt...
Szerintem az az ár kicsit túlzás azért a sisakért...Értem én, hogy "brand new", de akkor is.
Ha nekem sisak kéne, én igencsak itt szerezném be, akár a pohitól, mert ennél olcsóbban nemigan találsz sisakot, mint amennyiért az itteni "nepperek" beszerzik, mondjuk e-bay-ről.
A shoei XR-1000-ből 1 féle van csak több festési minta van belőle. Nekem Alloy van szép fehér, fekete nonfiguratív mintával és piros japán zászlót felidéző körrel benne arany japán írásssal...
Szia,igen próbáltam már Shoeit,mert eddig csak ezek voltak nekem ,illetve nagyon rövid ideig HJC,de nekem Shoei-ből is kicsi az xl-es,az xxl-es a tökéletes.
http://www.louis.de/_20c1c560f...
Scorpion Exo 1000. Ez is jó sisak elvileg. Felmumpálható a belseje, igy kényelmes és halk is. Napszemüveggel szintén...
Próbáltál már normális sisakokból XL-est? Sztem ugyanolyan hülye formájú fejed lehet mint nekem....Anno próbáltam olyan XXL-es sisakot, ami nem hogy szorított, de fel sem jött!
Ami felcuppant, az viszont kipréselte a vért az agyamból...
Aztán vettem egy XL-es Shoeit majd egy XL-es Arait és láss csodát világ, kurva kényelmesek....A Schubert a harmadik ilyen és vége a sornak...
Ha gondolod, csekkold le a 20273-as hsz-t...
'96-óta gyárt az Arai RX-7-est, ahogy faragnak rajta valamit, változtatnak a néven is picit...
RR3, RR4, Corsair, RR5 vagy GP
A GP a legújabb, picit módosítottak a héj anyagán és a hátsó két kiömlő közé hegesztettek egy állítható szárnyat...