Milyek honalpon láttál ilyet? Szállítással együtt ennyi vagy még plusz szállítási költség jönne hozzá?
Egyébként gondolom hogy külföldről olcóbb lenne szerezni, csak nem éppen találtam megfelelőt a Dainese shoppan kívül.
Kérlek írj, ha tudsz net címet!
Köszönöm!
Sokan nem tudják, de Nyíregyházán is van Dainese a Kawasaki szalonban. Itt mindig kedveskednek némi akcióval a vásárlóknak. Most rendeltek cuccokat, haver most volt a héten bent. Próba cseresznye...
Ruhavásárlás elött állok és szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném megkérdezni mi a véleményetek a Spidi-ről ? Akinek van ajánlja vagy nem? Milyen az ár/érték aránya, elégedettek vagytok vele ?
Eladom Monza motoros bőrdzsekimet,amit tavaly vettem a shoxban 55000 Ft-ért.Háromszor volt rajtam,utána megvettem a bőrruhát és azóta a szekrényben van.25000 Ft-ért megválok tőle
Korábban néztem magamnak egy Dainese Gilet Wave 2 nevezetű gerincvédőt, ami egyben van egy mellkasvédővel és egy nyakvédővel. Kíváncsi lennék, hogy valaki tud e szerezni ilyet viszonylag baráti áron( a karasnához képest)?
Jaj és ha már itt tartunk. Érdekelne egy pár Alpinestars GP PRO kesztyű is. Korábban olvastam, hogy Pohi szerzett már valakinek.
Ha bárki tud segíteni, írjon!
Előre is köszönöm!
Helló, igazából nekem is van ,de még nem használtam,22ért kaptam,de karcmentesen,és még a bélés sincs meggyűrődve,szóval,egyszer -2szer,ha felhúzták,csak nem tom,h megtartsam e,emiatt kérdeztem,h jó e.
Hello rotjob, nekem van egy ilyen sisakom, igaz nem sokat használtam, de teljesen meg voltam elégedve vele. Eléggé csendes sisak (bogárhálónak is köszönhetően), súly szempontjából a középmezőnyben van, nekem nem volt nehéz, az előtte lévő sisakom nehezebb volt, az utána következő viszont könnyebb:)
Nem fütyül, nagy sebességnél is stabilan állja a menetszelet, nem "táncol" benne, a gyári víztiszta plexi páramentességét nem tudtam leellenőrízni, ugyanis már vásárláskor lecseréltem egy sötétítettre. Abszolúte meg voltam vele elégedve. Egyetlen hátránya, már ha ezt hátránynak lehet nevezni, hogy nem dupla D-s, hanem gyorscsatos rögzítése van.
Egyébként eladó
Hi!
Korábban kifejtettem már erről a véleményem, sztem sokka jobban jársz egy középkategóriás márka csúcsmodelljével.
Sztem.
Persze a legjobb az lenne, ha csúcsmárka, felső kategóriás modellje.
Na és persze, a puding próbája az evés.
A lényeg, hogy passzoljon a fejedre!
Bukót akarok venni és szeretnék pár tanácsot kérni.Szerintetek melyik éri meg jobban:egy felső kategóriás sisak "legkisebb" modellje (pl_AGV,HJC) vagy egy középkategóriás modell "csúcsmodellje"?(pl:Airoh,MDS)Mindkettő kb. 30-40e forint lenne.
.Sharknak rsx felső kategóriás sisak. Talmácsi is ilyent
használ..(festés más neki:) Nagyon szép állapotban van..
Az új ára SÖTÉT plexivel 135 e.
méret: M
- multiaxiális Karbon/Kevlár héjszerkezet
- F1 3mm vastag karc és páramentes Total Vision plexi
- plexi zár
- Push One rendszer
- különbözo keménységu, több elembol (6) álló ütodés elnyelo réteg
- beépített szellozo csatornák
- kiveheto, mosható bélés
- 6 különbözo belso méret
- 2 héjméret
- dupla D-gyurus versenyzár
http://fokt.hu/index2007_insid...
------
--------------------------------------------------------
---------------
Shakr s-500
ritka desingal! S 55-56 Méret
Apró, szinte láthatatlan esztétikai sérüléssel, ami a képen is látszik és be is karikáztam, de nem is látszik :)Élőben sem...
-thermoplast héjszerkezet
- UV Stop lakkozás
- 2mm vastag karmentes plexi
push one rendszer
különböző keménységű,több elemből álló ütődés elnyelő réteg..
- Szellőzővédők
- Gyors zár
----------------------------------------------
-----------------------------------
HJC HQ1 Mint ahogy látszik még a plexin is rajta van a gyári matrica.Csak kipróbált a sisak.
Hjc HQ1
A mérete L
- Szuperkönyű carbonhéj szerkezet
- Tripla héjszerkezet
- professzionális 5 szellőzőrendszer
- titánium szellőző rostélyok
és stb....
Kérésre nagyobb képet tudok mailban küldeni.
Új ára 100.000.-/db!
S:H:A:R:P nemzetközi tesztjén a legjobb minősitést érte el, Shoei-k elött!
--- http://sharp.direct.gov.uk ---
nekem kék alapon fehér minta,nem a tiger.a listaárból kaptam -30%-ot,mondtam a fórumon olvastam róluk erre ő:kedvcsináló
ha érdekel kikeresem melyik modell.még a bogárvédőt is belerakta nekem + ezervalahányszázért
Egyébként gondolom hogy külföldről olcóbb lenne szerezni, csak nem éppen találtam megfelelőt a Dainese shoppan kívül.
Kérlek írj, ha tudsz net címet!
Köszönöm!
Nekem van eladó Gp Pro, full fekete, M-es, és vadiúj próbálva sem volt (dobozában) ...az ára? Hát úgy 35 körül... ja 35eft
üdv, R
Ruhavásárlás elött állok és szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném megkérdezni mi a véleményetek a Spidi-ről ? Akinek van ajánlja vagy nem? Milyen az ár/érték aránya, elégedettek vagytok vele ?
telefon: 06-30/419-5090
http://www.kelomotor.hu/frame....
A pontos neve pedig gilet wave 2 neck.
A karasna hogyé adja? Ez a védő cucc engem is érdekelne.
Köszi
Korábban néztem magamnak egy Dainese Gilet Wave 2 nevezetű gerincvédőt, ami egyben van egy mellkasvédővel és egy nyakvédővel. Kíváncsi lennék, hogy valaki tud e szerezni ilyet viszonylag baráti áron( a karasnához képest)?
Jaj és ha már itt tartunk. Érdekelne egy pár Alpinestars GP PRO kesztyű is. Korábban olvastam, hogy Pohi szerzett már valakinek.
Ha bárki tud segíteni, írjon!
Előre is köszönöm!
Nem fütyül, nagy sebességnél is stabilan állja a menetszelet, nem "táncol" benne, a gyári víztiszta plexi páramentességét nem tudtam leellenőrízni, ugyanis már vásárláskor lecseréltem egy sötétítettre. Abszolúte meg voltam vele elégedve. Egyetlen hátránya, már ha ezt hátránynak lehet nevezni, hogy nem dupla D-s, hanem gyorscsatos rögzítése van.
Egyébként eladó
Korábban kifejtettem már erről a véleményem, sztem sokka jobban jársz egy középkategóriás márka csúcsmodelljével.
Sztem.
Persze a legjobb az lenne, ha csúcsmárka, felső kategóriás modellje.
Na és persze, a puding próbája az evés.
A lényeg, hogy passzoljon a fejedre!
Bukót akarok venni és szeretnék pár tanácsot kérni.Szerintetek melyik éri meg jobban:egy felső kategóriás sisak "legkisebb" modellje (pl_AGV,HJC) vagy egy középkategóriás modell "csúcsmodellje"?(pl:Airoh,MDS)Mindkettő kb. 30-40e forint lenne.
Előre is köszi a válaszokat!
alpin nyári versenyruha aláőltőző. L-es. kb 48-50 ruhához való. 15e
ezt vettem meg
Shark S-500 s-es ár: 27000
Hjc HQ1 L-es ár:68000
.Sharknak rsx felső kategóriás sisak. Talmácsi is ilyent
használ..(festés más neki:) Nagyon szép állapotban van..
Az új ára SÖTÉT plexivel 135 e.
méret: M
- multiaxiális Karbon/Kevlár héjszerkezet
- F1 3mm vastag karc és páramentes Total Vision plexi
- plexi zár
- Push One rendszer
- különbözo keménységu, több elembol (6) álló ütodés elnyelo réteg
- beépített szellozo csatornák
- kiveheto, mosható bélés
- 6 különbözo belso méret
- 2 héjméret
- dupla D-gyurus versenyzár
http://fokt.hu/index2007_insid...
------
---------------
Shakr s-500
ritka desingal! S 55-56 Méret
Apró, szinte láthatatlan esztétikai sérüléssel, ami a képen is látszik és be is karikáztam, de nem is látszik :)Élőben sem...
-thermoplast héjszerkezet
- UV Stop lakkozás
- 2mm vastag karmentes plexi
push one rendszer
különböző keménységű,több elemből álló ütődés elnyelő réteg..
- Szellőzővédők
- Gyors zár
----------------------------------------------
-----------------------------------
HJC HQ1 Mint ahogy látszik még a plexin is rajta van a gyári matrica.Csak kipróbált a sisak.
Hjc HQ1
A mérete L
- Szuperkönyű carbonhéj szerkezet
- Tripla héjszerkezet
- professzionális 5 szellőzőrendszer
- titánium szellőző rostélyok
és stb....
Kérésre nagyobb képet tudok mailban küldeni.
Új ára 100.000.-/db!
S:H:A:R:P nemzetközi tesztjén a legjobb minősitést érte el, Shoei-k elött!
--- http://sharp.direct.gov.uk ---
ha érdekel kikeresem melyik modell.még a bogárvédőt is belerakta nekem + ezervalahányszázért
Csak tiger festesu van? Van esetleg egyszinu?
koszi