Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tettem fel neked kérdést a magazinokban. Te miért nem alszol még vazze?
Gp-pro változat, ami ez alatt van az nem közelíti meg a shoei xr-1000 szintjét.

Na. Szóval, bár megvédett a GP PRO, de azért....a mostani XR-1000 ben nerm gyullad be a szemem a huzattól, mint az AGV-ben anno.
hisz tudjuk: Grex is the ultimate protection
és gondolkodj el rajta. Jó ez a sisak? Meg fog védeni?
feleslges. Látszani fog, hogy odaverete, erre nincs gari.
spirroban vette? ha igen, akkor szerintem bukó.... de egyébként is, mert nem tudod bizonyítani, hogy az a "szekrényrôl esett le"... de ne legyen igazam...
Figyeljetek már tesóm leejtette Sogorom bukóját (HJC FG-14 ) a szekrényről(190cm), a bukó koponya csúcs táján bereccsent!Most vette nem rég új onnan kb 60ezerért még garis szerintem!Vissza veszik azt a boltban,kicserélik?Röhely hogy ekkora ütéstöl szétreccsen!Mi van ha 120-nál veri oda az aszfalthoz, széthullik a fején vagy mi?szerintetek gariba vissza vigyük, vagy fölösleges?segítségetek elöre is köszönöm!
Mondjuk a sárga nehéz ügy de egy semleges szürke fekete talán megy hozzá...persze kérdés a ruhád színe és a fej méreted.
75-ért.....
nekem sem mindegy a szín......lehetőleg motorhoz illő cumót próbálok venni
Szokott lenni olcsóbban, ha nem vagy válogatós a színben....
rendben......csak ne lenne olyan drága az a shoei
Nekem van AGV V-flyer sisakom. Ez volt az első. Úgy gondoltam jó vétel lesz, de mégsem. Láttam már szép AGV-t, ez a Ti-tech és a Gp-pro változat, ami ez alatt van az nem közelíti meg a shoei xr-1000 szintjét.

Én nem azért szeretem a shoei-t, mert SHOEI, tehát a neve miatt, hanem azért, mert számomra gyönyörű a formája. Ezért vettem meg az első xr-1000-esemet. A pozitív élmények ez után következtek. Végre a fejszellőző kinyitásakor szellőzött is a sisak, ezt az AGV-nél Cabergnél nem érezni egy kicsit sem. Ashoei stabilan fogja az arccsontomat, ami balesetmegelőzési szempontból jeles ellentétben az AGV-vel. A bogárháló a shoei-n valóban funkcional + a zajcsökkentő kitt szuper mivel körbeveszi a nyakat és hidegebb napokon védelmet nyújt a zord hideg ellen. Az orrvédő tökéletesen takar, az AGV-hez nem is volt kapható......

Egy hátránya van az xr-1000-nek, hogy nem kivehető a bélése csak az arcpárnák. De érdekes módon nem izzadtam bele, gondolom azért mert az AGV-vel szemben ez szellőzik. Így egész szezonban nem kellett kimosnom.

Az új Xr-1100 már kivehető béléses, tehát ezt a problémát is kiküszöbölték a ajapó szakik. Vagy a régi X-spirit vagy az új X-spirit ami szintén kivehető béléses.

Tömören ennyi. Nekem bevált. Aki felveszi, megszereti. JAPÁN, úgy működik ahogy kell, ésszerűen, pontosan.

Az olasz meg szép, de ..........ez egy másik történet
Kösz, de ajándék lesz, új kell...
Kösz!

Faszkivan, hogy ilyen nehéz ügy ez...
hi, nekem is ilyen van. 25-er elado .... fél éves sincs, angliaban vettem ...
Egy vélemény az árukeresőről:
"A fenti kamerát megvásároltam. Nagy remények fűztek hozzá! :( De nem jött be! Néhány csepp víztől is beázik. A szerviz csak széttárta a kezét, hogy ez van "nem tudja garanciában cserélni". Tehát 80.000 Ft kuka! Senkinek nem ajánlom! Különösen vizi használatra NEM!"
Kösz, ez zsírnak tűnik!
Szia.
Spool bol tudok neked 3xl -est kabát +nadrág kivehető téli béléssel.
sérülés mentes 2000km használt.
40.pézért
tel:adatlap
Panasonic SDR SW-20
Víz-, ütés- és porálló, igaz nem olyan pici, de motoron bőven elfér. Ja, és az ára is barátságos.
A prémium kategóriájú AGV is ilyen... Szerencsére nekem pl. a fülecskék még gariidőn belül letörtek...
Kösz, még lehet hogy szavadon foglak ezzel a kedvezmény dologgal :)
Kösz

Sajna ez a sóher brigád egy psp-t már nem dob össze, pedig biztos az az aratná a legnagyobb sikert. Ellenben az engem is érdekelne, hogy milyen sport kamerát tudok ilyen áron újítani? Mert megnéztem a Youtube-on az oregon meg a gopro felvételeit is, és sajnos tök igazad van...
Szia

Nekem van egy ilyenem, a kép nagy felbontásnál elég jó, de szürkületben már kicsitt necces. A hangot én ki szoktam kapcsolni, mert élvezhetetlen.
Amúgy szerintem elég jó.
Nézzd meg itt

Lehet hogy tudok egy kis kedvezményt intézni.

baripeti
Én olvastam egy bukosisak tesztet,bár ott csak 6-7 márkát teszteltek,és csak az elsö 3 helyezettet tették nyilvánossá,ami nem más mint------ 1 hely: NOLAN N43 AIR 2 hely:SCHUBERTH J1 3 hely:SHARK EVOLINE Elvileg ez a három buko a leghasználhatobb és legjobb,utolag is megjegyzem ez egy cikkben volt,és nem a hasamra ütöttem....