Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a töréstesztje a marushin bukóknak(legalábbis a 777-es nek)
5 csillagos ha számít ez valamit...
én is csak ajánlani tudom,ma reggel vettem nála egy 777-est 30 alatt.nekem nagyon kényelmes,és szép is!
Hali!
Engem érdekelne a plekó, keress meg magánban kérlek (adatlap).
Köszi!
Ásóka a barátod! Bőrgyógyász ad ingyen fiókból párat.... Beteszed a kis tasakot a csizmába, csizmát nejlonzacsiba, zacsi becsomóz, másnap minden steril
Sziasztok!

Van egy eladó NZI Spyder III Alvaro Bautista Replica csúcskategóriás sisakom, M-es méret, de inkább L-esnek felel meg, rám sajnos nagy. Elérhetőség, Bővebb ismertető az apróban: Apró
Sziasztok!
Van tapasztalatotok,hogy mivel lehet kitisztítani egy csizma belsejét,fertőtleníteni,szagtalanítani,stb...
léte
zik speckó csizmabélés tisztító?
Előre is kösz!
Kösz akkor 10-ért feldobom az apróba hátha
Köszi!
RX-7-nek tűnik....
Árat nem tudok pontosan, kint 45 dolcsi....otthon pinlock nélkül sztem 15-20 között...
Segítségeteket szeretném kérni,hogy szerintetek melyik Arai sisakhoz való ez a szines plexi és mennyit ér?
Szia!
Nem egy forma a két plexi!
Az új rr5(gp) nagyobb.
suomy spec r1 plexi eladó. 7e ft
Ja bocs azt nem figyeltem!
Szia!

Az oázisban azt mondták valakinek, hogy nem egyforma...., Most vittek el egyet, de nem volt összehasonlítási alapom. Szerintem minden ugyan az, csak van a GP-n egy állítható magasságú szárny hátul....
Köszi, de senem felnyitható, senemse napszemüveges..Amugy 50ből kijönne :)
Nekem ilyen van! Bogár háló, kimosható bélés, karc és párásodás mentes plexi!
Szia!

Ha rám hallgatsz ebben az árkategóriában veszel Marushin sityakot!

Üvegszál kompozit! 1340g Yamaha World! Keresd Varga Kornélt!

Kapsz engedményt sztem dögivel!
Hát, ha az....akkor csá
ahham :),de lényegtelen...
Ezt nekem írtad, tőlem kérdezted?
Pohi 'bá!
Az RX-7 Corsair és az új RR5 (GP) plekói egyformák? Valszeg elviszik a macúdómat sötét plekó nélkül, gondoltam ne maradjon árván a fiókban, veszek alá egy Aoyama GP-t....Persze, hogy Tőled...
jaja..:) mondjuk jelenleg 50es gyorsaságival megyek...tavasszal meglesz a 125ösöm, jövő ősszem meg nagymotorjogsi elvileg.. milyen mocid van?
Csak azért kérdeztem, mert ha külön veszed fel a púpos dzsekit, elég rútul fog kinézni.
Tehát még mindig ott tartunk, hogy nem tudod, melyiket vedd meg.
nem hinném,mert van egy dzsekim most is...de akarok venni csizmát,és ahhoz kellene ugye nadrág...ilyenem van: