Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"ellenben 45-ért már tök zsír "sport" videókamerát venni, ami sd-kártyára rögzít (víz és porálló) és a minősége messze veri ezekét..."

ennek van pontos típusa mester?
szerintem kevés ennél rosszabb kamera létezik...
két gomb van rajta, ezeket morzekód szerint kell nyomkodni a különböző funkciók eléréséhez, nincs képernyője, amin látnád, mit is veszel fel, és a képminőség sem nagy ász... és felszerelni sem leányálom...
sokan a GoHero kamerát istenítik, mert ugyan könnyű felszerelni, de olyan, mintha enyhe halszem optika lenne rajta és iszonyat tré a felvett videó – de ez most a sláger...

ellenben 45-ért már tök zsír "sport" videókamerát venni, ami sd-kártyára rögzít (víz és porálló) és a minősége messze veri ezekét...

mi a sony psp-vel szoktunk on-boardot készíteni, mert ahhoz is van kamera, és rohadt jó képet készít – csak nehéz felszerelni, de a kamerához lehet kapni egy 1,5 méteres hosszabbítót, így oda teszed, ahová csak akarod... és a kamera nem nagyobb egy gyufásdoboznál...
Én is megpróbálok segíteni:
AGV S4 sisakom van. Alig várom, hogy összejöjjön a lé agy Shoei-ra...
Tipikus olasz cucc: szép dizájn, hulladék kidolgozás. A fülemnek nincs kialakított hely, úgyhogy azt minden felvételnél ujjal kell beigazítani, nagyobb tempónál pedig nyomja a homlokomat, hosszú távon az egész búrámat. Mondjuk kényelmi szempontból ahány fej, annyi vélemény. Viszont a szellőző rostélyok műanyag részei mind eltörtek, pedig nem hajigáltam a sisakot, vigyáztam rá. Egyszerűen szar anyagból vannak.
Az is igaz, hogy ez nem prémium kategóriás AGV sisak, de annyi pénzért amennyibe azok kerülnek, én tuti, hogy inkább Shoei-t vagy Arait vennék.
SBK-ba ősidőkbe votl egy teszt, monyuk ott külön sisak tipusok voltak, de aszem ilyen közép erős közép kategóriás sisakokat teszteltek! Amire emléxem az én akkori agvm 11. volt természetesen Shoei Araj messzi tartolt, a shark az agv közelében volt talán jobb is nála, és a lazer volt az uccso. Ennyire emléxem, megnézem az ujságok között hogy enyém volt e vagy csak kölcsönbe, és beképelem ha érdekel. Olyan 2006os lehet kb.
Kösz!
Pohi!
Mint sisakok szakértőjétől kérdezem tőled,az AGV milyen minőség?
Kíváncsi lennék egy felsorolásra,amin a legjobbtól kezdve a legrosszabb nevekig lehetne vegetálni.
Minőségi szempotot vedd elsősorban figyelembe.
Ha van még valaki aki ismerős sisakok terén,szóljon hozzá.
Supermotos oldalon keress egy Koph nevű srácot,van pár videója feltöltve,elég jók,szerintem ő konyít valamit az efajta kamerákhoz,kérdezz rá tőle.
Sziasztok
Eladnám a motorosdzsekimet ez egy berik cordura tipusu kék fekete színű+ van egy elado daytona speed csizmám 46 os méret a dzseki pedig 52 es méretu
Külön is eladok de egybe olcsóbban odaadom.
Akit érdekell az írjon egy emailt a Dakartothz@freemail.hu-ra és megdumáljuk az árat képet majd teszek fel ide de kérésre mindenképpen küldök
hali
Szevasztok!

Egy spanomnak vennénk ajándékba kamerát. Ezt néztem ki: Oregon Scientific ATC3K Action Camera.
Tudtok róla valamit? 45 rugóért adják, megér ennyit, vagy van ennyiért jobb?
Segítsetek, mert ajándék nélkül marad a csávó!
ezt ismeri valaki? egész olcsó ráadásul 5xl is van belőle
nadrág is ilyesmi árú........
Hali!
Én a kelomomotornál vettem az Icon sisakom bár ilyen tipusú nem volt a lehetőségek közt azért kérdezd meg tőlük hogy be tudják-e szerezni neked.
Kelomotor.hu
Kémeink jelentik Norvégiából: 2011-es Arai prototípusok tesztelése.
Sziasztok!

eladó Berik 54-es 2 részes bőrruha.
Jó áron!
Érdekel valakit
Egyébként "ICON Airframe burn baby burn" a sisak neve.
Szia!

Mekkora méret kellene? Írj e-mailt és megbeszéljük...
Sziasztok!Elado 1 SHOEI RAID II VOGUE TC-7 XS Méret kifogástalan állapotban 88000 Ft
Majd szorítok hogy hamar túl legyél mindenen meg hamar meglegyen az imádott vas Amúgy érdemes nyáron elmenni vezetéstechnikai tréningekre, vagy párszor kilátogatni kisebb pályákra gyakorolni
Ez igaz! Fokozatosan kell lépegetni,mert könnyű nagyot esni,amit nem szeretnék A suli mellett még a télen szeretném letudni az elméleti vizsgát.Szerencsére jogsim már van,így nem lesz olyan nehéz.Remélhetőleg Ami a mocit illeti,2004 vagy 2005-ös évjáratu sv-t fogok venni.
Hát igen, a télnek nem örülünk..De azért az elméleti dolgokat lehet tolni télen is, tavaszra meg már a rutin marad és lehet zúzni
Szép az sv, használtan is ki lehet fogni jókat, mivel elég elterjedt típus, lehet majd válogatni..Pár évig el is leszel vele, a fokozatosság fontos, ez becsülendő szempont benned hogy így fogod fel
Sajnos még az elején,mivel beköszöntött a hideg De tavasszal már mindenképp kezemben lesz a jogsi. A V2-es blokk miatt!Egyszerűen gyönyörű a hangja.Szerelem volt első hallásra A cél természetesen egy 1000-es sv,de arra még kicsit gyakorolnom kell még Természetesen leszeretném cserélni majd a gyári dobot valamilyen ütősebbre pl:gyári tuning Yoshimurára.
céép Hol jársz a jogsiban? Látom párod LC4-én gyakorolsz, hát nem egy tanulómotor De így méginkább le a kalappal előtted! Hogy esett az sv-re a választás?
Hát én biztos nem maradok hátul!Már alig várom,hogy meglegyen a jogsim,ami után már megyek is megvenni a motort.Már mindent kinéztem magamnak.