Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban írva szinte vatta új
Amúgy ha jól tudom az FG-14-est már nemigazán lehet kapni...
Nekem viszont eladósorba került egy ilyen típúsú sisakom, sárga színben, víztiszta plusz sötétített plexivel...köbö 6-7x volt a fejemen, vattaúj, ha érdekel
Hello! Tuono megvan már? van rá két brutálhangú kipum, a Berik Dzsekájt beszámolom ha megvan még
Sidi Vertigo Corsa! Szuper csizma! 1 éve használom és semmi baja. Nem a legkényelmesebb, de nekem túrázáshoz is jó, a védelem szempontjából a top 5-ben van! Nem olyan kényelmes mint a Supertech vagy a Puma, mert ki van belezve, de én mind3at próbáltam és ezt választottam! Nem bánnád meg. Nagyon jól szellőzik, 10 fok alatt elég hideg! Amúgy szuper!
pontos típus esetén jobban utána lehetne nézni..
...anno a motorline forgalmazta, talán még ma is ...
Sziasztok,

Keresek egy régi zárt s-es FM bukóra plexit, nem tudja valaki, hol érdemes megnéznem, a neten semmit sem találtam. Előre is köszi.
Motorline...
Helló,
lehet amatőr kérdést teszek fel, de ki forgalmazza kishazánkban a Sidi motoros csizmákat? (a gugli se dobott értelmes választ...) Ugyanis csizma vásárlás előtt állok, és lassan elkezdeném nézegetni-próbálgatni őket Véleményeket-tanácsokat is fogadok szívesen, Sidi és Alpinestars sportcsizmákról. köszi
Nálam egyébként ebay
Hol?
Hello!
Köszi szépen a hozzászólást!
Sajna az M-es nekem minden sisakba nagy,de úgy tudom a KBC-ből meg még kisebb is kell mint ami rá van írva...
Elzúzok a Supezone-ba megnézek egyet,hogy milyen meg felpróbálom,aztán lehet rendelek ámérikából...ott szarér hugyér osztogatják
Örülök hogy elégedett vagy vele,talán nem lesz rossz vétel nekem se
18e körül + posta
Ilyet tud e vki vhonnan?
igen, ma néztem meg és 14es. Csak kevertem a 2 fajtát és a madarat jegyeztem meg.
HJC HJ 09 ezüst iridium! Nem használt. 10 000 Ft.

Az alábbi bukókhoz jó: HQ-1, HQ-1 Lordship, Carbon Fibre, FS-10, AC-12, Carbon Vader, CLSP, CL-15, CL-ST, CS-R1, IS-16, FG-15, FG-16, Kawasaki Dragon, Kawasaki Extreme és Samurai
Eladom Monza motoros bőrdzsekimet,amit tavaly vettem a shoxban 55000 Ft-ért.Háromszor volt rajtam,utána megvettem a bőrruhát és azóta a szekrényben van.25000 Ft-ért megválok tőle

telefon: 06-30/419-5090
Szia! Köszi de crosspáncélban motorozik a kissrác mert a multkor esett és a kulcscsontját ütötte meg.
UFO gerincvédőm lenne neki ha érdekel...
Szia Stephanus. Csak véletlenül találtam rá a kérdésedre mert nem a "VÁLASZ ERRE" feliratra válaszoltál.
Valamint az adatlapodat ki kellene töltened hogy az elérhetöségedet modjuk telefonon is lehet beszélni.
A ruha ára :59000.-ft
Szia. 59 000.-
A HJC fg14 Phoenix-en is az van
szia mymy
mennyit kérsz a ruháért?