Igazából víztiszta kellene. Beszéltem a Shox-al, állítólag ráfúrják a meglévőre és annak az ára 7000. Nekem viszont Race plexim van, ami már eleve ki van fúrva két helyen a tépőfólia bütyke miatt, ami persze nem egyezik a pinlock felfogatásával. Szóval vennem kée egy új plexit + a pinlock. Ez összesen 12+7+postaköltség. Ha ennél olcsóbb, akkor érdekelne.
Heló!
Néztem a videód és a kipufogó históriáját. Ha neked bántja a füled, nekem is biztosan durva lenne. A Tuono-ért jövő héten megyek! De a kabát eladó még mindig!
Szia Zoli, pont lentebb írtam, nekem van egy FG-14-esem, nem új, de max 6x volt a fejemen (második sisaknak lett véve, egy AGV utódjának szántam, de mire ez meglett, a motor ment, és mire lett motor, már volt egy suomy sisakom, amit használtam, a HJC így alig volt használva). Víztiszta(párásodásgátló bevonattal) plusz egy fekete plekóval. A víztisztát rögtön megvétel után lecseréltem, az még bogarat sem látott, ha érdekel, szólj, képeket tudok küldeni mélben
Sziasztok!
Lecserelnem a bukomat. Van tippetek, hogy hol erdemes uj sisakot venni utcai motorozashoz es turazashoz (nem palyazashoz) es mennyiert (40-50 korul gondoltam)? Tudom, annyit koltsek ra, amennyit esesnel a fejem er:)
HJC FG-14 ill. FG-15, Nolan N62 classic amiket nezegettem.
Varom a velemenyeket, tapasztalatokat, okitasokat, mas markarol is:)
össze futhatunk!
M-L méret: 9999Ft. Dupla (páramentes) plexi.
Ár:9999Ft
AGV S-4hez létezik pinlock plexi?
Berik bőrnadrág - 56-os
akkor már örül a fejed mi .
Néztem a videód és a kipufogó históriáját. Ha neked bántja a füled, nekem is biztosan durva lenne. A Tuono-ért jövő héten megyek! De a kabát eladó még mindig!
apro
nem bukóval kapcsolatos inkább rendőrségi ügy... tanácsot szertnék kérni! légyszi nagyon fontos lenne! kösz előre is
igen, kivehető, mosható, irányár 30k dobozában, sisakzsákkal, bogárháló+orrvédő az alap benne plusz adom hozzá a fekete plekót is.
Üdv: mirko
vagy sisakot olcsón mindegy milyen lehet akár törött is csak a bal oldali rögzítője legyen ép
Kivehető a bélése?
Mennyiért árulod?
Köszi, üdv.,
Zoli
Lecserelnem a bukomat. Van tippetek, hogy hol erdemes uj sisakot venni utcai motorozashoz es turazashoz (nem palyazashoz) es mennyiert (40-50 korul gondoltam)? Tudom, annyit koltsek ra, amennyit esesnel a fejem er:)
HJC FG-14 ill. FG-15, Nolan N62 classic amiket nezegettem.
Varom a velemenyeket, tapasztalatokat, okitasokat, mas markarol is:)
Koszi, udv.,
Zoli