Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A www.kelomotor.hu oldalon a sisaktartozékok közt asszem van 4000-ért univerzális pin lock......
Megoldható, írj egy emailt (adatlapomon megtalálod) és akkor ott részletesen megbeszélhetjük.
Pontosan azért kerül ennyibe mert használt. Szép állapotban van és rohadt jól néz ki! 45!
Igazából víztiszta kellene. Beszéltem a Shox-al, állítólag ráfúrják a meglévőre és annak az ára 7000. Nekem viszont Race plexim van, ami már eleve ki van fúrva két helyen a tépőfólia bütyke miatt, ami persze nem egyezik a pinlock felfogatásával. Szóval vennem kée egy új plexit + a pinlock. Ez összesen 12+7+postaköltség. Ha ennél olcsóbb, akkor érdekelne.
a kinzo fajdalom viszi le az arat ,a tudat ez hasznalt
Te most viccelsz? Egy melegítőfelsőt kapsz 10 ezerért. 45 ezer az ára, postát megoldjuk vagy összefutunk valahol!
Te aztán tudsz diszkréten alkudni....
ha mész bejáratni a gépet, szolj!
össze futhatunk!
tettszik a kabat,postai utanvetellel kifizetem,de tizezer forintnal nem er tobbet,
Létezik, milyen színben?
Eladó!

M-L méret: 9999Ft. Dupla (páramentes) plexi.
Ár:9999Ft
Üdv!
AGV S-4hez létezik pinlock plexi?
Hát úgy volt, hogy október végéig kell maradnom, de előrejött egy hónappal. Szerdán irány haza és hétfőn a mociért...... ÁÁÁÁ
52-es bőrkabát, 10 hónapja vettem, ritkán használtam, nagyon szép állapotban, 45 ezer Ft.
hohóó már jövőhéten
akkor már örül a fejed mi .
Heló!
Néztem a videód és a kipufogó históriáját. Ha neked bántja a füled, nekem is biztosan durva lenne. A Tuono-ért jövő héten megyek! De a kabát eladó még mindig!
Nekem van meg par akcios aron, nehany meretben (39, 41, 43, 44, 45)

apro
pohi lécci küld egy telefonszámot a mail cimemre: makra93@citromail.hu

nem bukóval kapcsolatos inkább rendőrségi ügy... tanácsot szertnék kérni! légyszi nagyon fontos lenne! kösz előre is
Szia Zoli,

igen, kivehető, mosható, irányár 30k dobozában, sisakzsákkal, bogárháló+orrvédő az alap benne plusz adom hozzá a fekete plekót is.

Üdv: mirko
AGV GP-1 siak bal plexi rögzítőt keresek
vagy sisakot olcsón mindegy milyen lehet akár törött is csak a bal oldali rögzítője legyen ép
Szia!
Kivehető a bélése?
Mennyiért árulod?
Köszi, üdv.,
Zoli
Hja, mérete M-es
Szia Zoli, pont lentebb írtam, nekem van egy FG-14-esem, nem új, de max 6x volt a fejemen (második sisaknak lett véve, egy AGV utódjának szántam, de mire ez meglett, a motor ment, és mire lett motor, már volt egy suomy sisakom, amit használtam, a HJC így alig volt használva). Víztiszta(párásodásgátló bevonattal) plusz egy fekete plekóval. A víztisztát rögtön megvétel után lecseréltem, az még bogarat sem látott, ha érdekel, szólj, képeket tudok küldeni mélben
Sziasztok!
Lecserelnem a bukomat. Van tippetek, hogy hol erdemes uj sisakot venni utcai motorozashoz es turazashoz (nem palyazashoz) es mennyiert (40-50 korul gondoltam)? Tudom, annyit koltsek ra, amennyit esesnel a fejem er:)
HJC FG-14 ill. FG-15, Nolan N62 classic amiket nezegettem.
Varom a velemenyeket, tapasztalatokat, okitasokat, mas markarol is:)

Koszi, udv.,
Zoli