Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Tomi,

a kabátról sajnos sokmindent nem tudok mondani, inkább azért írok, hogy megkérdezzem, motort kinézted-e már...Ugyanis a hugom el akarja adni a motorját, GS500-F, 2007-es, 4000 Km-rel...
Gondoltam hátha érdekel.
Szia,nekem Multitec van arra kellett volna plekó.
Az Arai 7 év használatot javasol. Állítólag utána már le is állnak a hozzá való apró alkatrészek gyártásával.
Nekem úgy tűnik a belső szivacspárnázat az, ami teljesen összenyomódik, összeesik idővel és használattal. És ez nem feltétlenül cserélhető teljes egészében.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni! Most fogom csinálni az A-s jogsimat, egy GS500-on tanulok majd tavasszal, és most szeretnék venni szintén egy GS500-ast! A kérdés az, hogy a ruhát hol érdemes megvásárolni hozzá, ahol tényleg értenek hozzá, jó árban vannak dolgok, és esetleg ha ott veszek meg mindent még engednek is az árból! Budapesten nézelődnék, lehetőleg innen kérnék ötleteket! Kabátnak egy Clover Askja-t néztem! Tapasztalat azzal kapcsolatban?

Köszi a választ!
Tomi
Akkor hagyjuk...
Nem. Csak vízzel tisztítom, semmi oldószer nélkül. Tökéletes.
Szia!
Milyen shoei-hoz kellene plexi?
xr-1000-hez van vadi új gyári plekóm.

Kék szinű iridiumos imet-nél 26 ropi.
Pohi ajánlata ennél jóval kedvezőbb.
az ar sertoen durva,domsodon a kulturotthonban uj mondom vadi uj zacsiban ,borkabat kiarusitas volt vettem 1 et es fasza,11ezer volt azer gondoltam a te hasznalt kabatodra 10 ezret
Nem karcolódik a használat, tisztítás során?
Az ára 45. Ha érte jössz 44. Kevesebb nem!
Kössz midnenkinek am nekem egy SPY sisakom van és tavaly vettem és ez sztem policarbonát héj (am CMS gyártója csinálja és ugyan olyan mint a CMSgp2 csak ez nem festett hanem matricás és nem CMS van ráirva hanem SPY) sztetek am milyen sisak?megbizható?
Lehet kintről is rendelni 13-15.000 körül van az irídiumos több színben......az itthoni 20-on akárhányezerrel ellentétben.....mondjuk utángyártott, de tökéletes nekem bevált az arany színű.
... ...
Kulcscsontvédős protektoringek és egyéb felszerelések akciós áron:

http://www.kepesmotor.hu/prote...
oke meg gyoztel,elmegyek erte szemelyesen,de akkor csak tizezer forintot adok erte
Sziasztok.Shoei sisakhoz plexit itthon csak az Imetben lehet venni?Sajna csúnyán megkarcolódott..
van nekem egy köteggel.ne vegyé pupák.origi .a shoeikhoz maradt.szójjá mikor jössz vácra oszt dobom át menetközben a traktorodra
Én nem de tervezem, hogy veszek 2 héten belül egyet.....szerintem annyira rossz nem lehet.....
És próbálta már valaki ezt az univerzális Pinlockot? Kicsit szkeptikus vagyok a mindenre jó univerzális dolgokkal kapcsolatban.
Ne vegyetek kínait, meg üveg, vagy szénszálerősítés nélkülit .Amit ötezeré adnak, az nem bukó.
Nem kell megijedni, a gyártőknak az lenne a legjobb , ha félévente vennél új bukót ,az üvegszálas kompozithéjak ugyan miért mennének tönkre? Amikor nem használod , tedd dobozba vagy szekrénybe. Az Ultraviola sugárzás, nem nagy áthatolóképességű röntgen, a festékréteg a héjat megvédi.
A polikarbonát héjjal rendelkező sisakokról volt/van az a hiedelem, ami szerint ezeket 3 évente ajánlatos cserélni, ugyanis ez a műanyag a napfény hatására megkeményedik, elveszti rugalmasságát, könnyebben "törik". (Itt most ne üvegszerű törésre gondoljunk, hanem az energiaelnyelő képességére).
A legújabb sisakok ellenben már egy ideje UV-álló lakkozással készülnek, ami elviekben védi a héj anyagát. Na most hogy ez mennyire tényként kezelhető, erre azt hiszem csak egy sisakgyártásban jártas emberke tudná megadni a választ
Elöregszik a sisak is! De ez a komoly 2-3 év csak a muanyag tipusu sisakokra vonatkozik, vagyis aminek ilyen müanyag alapanyagu a hélyszerkezete, most nem jut eszembe a neve, de nem az ilyen karbonos cuccokra, persze azokat se ezer évre csinálják, de ez a 2-3-4 év stabil élettartam a müanyagosokra vonatkozik, sok van aszem lazer shark tipusokba meg a sok nonáméba is! Dupla D gyürü elvileg gyorskioldo, gyakorlatilag nekem a sima csatosat mindig is gyorsabb votl ki és bekapcsolni, viszont amiota meg van a d gyürü nem cserélném le sima csatosra!
Tényleg valami megváltozik benne. Németországban, pl nem adhatnak el 3 évnél öregebb sisakot boltban. Viszont nálunk meg nagyon nem érdekel senkit ez a dolog...
Sőt, a múltkor a havernak új 200Euro-s sisakot vettem(ami 3 éve a boltban állt) 35 meg 40 euro-ért...
A másik kérdésedre, meg ott a google...
Hellosztok.Az lene a kérdésem h a sisak 2-3 év után télleg elveszti a keménysége egy részét?és 2-3 évente cserélni kell a sisakot?meg h a D-duplagyűrűs sisakcsatt az mék fajta csatt lenne és a gyorskioldós sisakcsatt mi lenne ?