Szalon allapotu, par alkalommal hasznalt Shark RSF2i elado, sisakzsakkal, eredeti dobozaban, papirokkal, garanciaval. Sajnos nem pontos a meret ram, nagy szelben elmozdul a fejemen.
Ar: 30.000Ft
Meret: L
üvegszál héjszerkezet
2mm vastag karc és páramentes 'Total Vision' plexi (tenyleg nem parasodik, meg van orrvedo is)
Push One rendszer (1mp levenni a plexit es feltenni, takaritashoz is idealis)
különbözo keménységu, több elembol álló ütodés elnyelo réteg beépített szellozo csatornák (orrodnal, fejteton ketto, hatul ketto)
kiveheto, mosható bélés
gyorszár
súly:1400g
Hello!
Supermoto ruhából most csak újat tudnék ajánlani. Roleff 2 részes most akciósan 85e Ft. http://www.roleff.de/EN/EN/pro...
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár
Budai út 376
22/312-737
Sziasztok!
Eladó egy kitűnő állapotban lévő, 1 éves, de nagyon megkímélt Alpinestars RC-1 -es egyrészes bőrruha, beépített (gyári) gerincprotektorral, 52-es méretben.
Ára: 79.000.-
Ha van akit érdekel, 06/30 607-1622.
a lényeg számomra benne van :P
a kis csotrogány 150.000 ft os motoromhoz, amit majd veszek, elég egy olcsó sisak is : )
nekem legalábbis segitett, hátha másis talál benne hasznos tanácsot : )
Ez a nagy Grex háború után, gondoltam megosztok egykét gondolatot veletek , énis most találtam ! :D
Szerint annyira nem rossz a grex-se, itt a müszaki leirás....
Tehát lényegében egy 20000ft grex vagy akármilyen sisak nekem elég lesz a 90-100km/h-s motoromhoz majd : )
kimész Németországba, ott van egy jó Alpinestars shop, az mlol.de oldalon megtalálod őket, Nálunk nem ismerek ilyen helyet, ahol minden kipróbálható lenne.
Sziasztok, csütörtökön azaz okt.29. a 2. Szerecsenyi motoros találkozóra közületek jön valaki? Véradás is lesz, hátha rajtam kívül fontosnak tartja ezt valaki. Remélem sok fórumtársal találkozok majd
Tudtok mondani egy helyet ahol lehet válogatni is pl Alpinestars kesztyűk között és nem csak rendelésre hoznak 1-2 hét múlva és ami akkor kiderül, h nem jó a méret várjak 2 hetet míg megjön a másik. Ezt milyen helyen lehet elkerülni?
szia. igen jó látod. kiköpött sidi. fireroller a fantázia neve. én régota sovárogtam ilyen cipőre,de 50-55e-ret nem akartam érte adni. talán más is igy van vele. most van féláron ami kiköpött sidi. soha nem lesz ennyiért sidi cipő.
Ar: 30.000Ft
Meret: L
üvegszál héjszerkezet
2mm vastag karc és páramentes 'Total Vision' plexi (tenyleg nem parasodik, meg van orrvedo is)
Push One rendszer (1mp levenni a plexit es feltenni, takaritashoz is idealis)
különbözo keménységu, több elembol álló ütodés elnyelo réteg beépített szellozo csatornák (orrodnal, fejteton ketto, hatul ketto)
kiveheto, mosható bélés
gyorszár
súly:1400g