Vegyél Caberg-et. www.motoroazis.hu Én 35.000-ért vettem karácsony környékén tavaly előtt a justissimo-t. Beépített napszemcsis felnyithatós. Van zárt sisakjuk is napszemüveggel. Ez alatt elfér a sima szemüveg.
Üdv emberek !
HJC bukóból ki mit ajánl? 30 max 35 E-ig kéne és kivehető moshtó bélés meg páramentes plexi jólenne bele...(50es gépre lenne )mástéma: nappal szembe vezetéskor nagyon cseszi a szemem a fény ezzel mitlehetne kezdeni? napszemcsi kicsukva mert szemüveges vagyok... csak sötétített plexi? mert azmeg sötétbe szal...
Én 190cm vagyok és most 102-104 kg....de voltam tizenpárral több is...mármint kilóban ugye
Ha naciból Neked nagyobb kell, akkor nem irígyellek a testedért, de fogjuk ezt inkább a shox balfasz számozására....
ha szabad kérdeznem hány kiló vagy? én shox kabátot megnadrágot próbáltam eddig, abból kabátba XL kelet, nadrágba XXL. ezek a méretek kb milyen számnak felelnek meg?
link
HJC bukóból ki mit ajánl? 30 max 35 E-ig kéne és kivehető moshtó bélés meg páramentes plexi jólenne bele...(50es gépre lenne )mástéma: nappal szembe vezetéskor nagyon cseszi a szemem a fény ezzel mitlehetne kezdeni? napszemcsi kicsukva mert szemüveges vagyok... csak sötétített plexi? mert azmeg sötétbe szal...
Mondjuk KBC VR2 a Superzone-nál.
Most 59.900 HUF
Nekem bejött, bár én még drágábban vettem.
http://www.kepesmotor.hu/pance...
hát tőle
köszi a jótanácsokat és az ajánlatokat még1x
Már csak 3 napig eladóak a cuccaim...Ha többet visztek, pici alku lehetséges...
1. Arai RX-7 Corsair Matsudo Cobra. XL-es méret, zsákkal, dobozzal, cd-vel, 1-1 sötét és víztiszta plekóval, 2 pinlockkal, 1 pár tartalék plexi takaró lemezzel......100k huf
2. Sidi vertigo Corsa Air. 46-os, fekete, számlával, garival.....ELKELT!
3. Arlen ness bőrkabi.....Olyan mint a képen, de az arany rész szürke/ezüst lásd képeim között) 58-as, kivehető bélés, számla.....40k huf
4. Arlen ness bőrnaci.....56-os, számlával....40k huf
5. Spyke X-torsion kesztyű. XL-es ......18k huf
6. Alpinestars Bionic mell-hát protektormellény, XL.....30k huf
Ha naciból Neked nagyobb kell, akkor nem irígyellek a testedért, de fogjuk ezt inkább a shox balfasz számozására....
Eladnám kétrészes motoros ruhámat.
Új!Laser Dragon sisak nyitott,fényes fekete,M méret 20000 ft.
Esőruha kétrészes s.kék S-2xl méretig. 4600 ft-ért!
csak az email címüket tudom:www.bazismotor.hu