Az a bajom,hogy mostanában nem nagyon érek rá.....
Na mindegy,ha lessz időm a jövőhéten-és addig nem viszi el senki-akkor lehet,hogy elgurulok hozzád,megnézem és ha tetszik akkor elhozom.Meg akarom nézni,hogy milyen sisakon,...tetszik-e vagy sem.
XL-es, fekete.....Említett fórumtársaké (1.Pali 2. Péter) sajna az elsőbbség, Ők jelentkeztek hónapokkal ezelőtt, mikor szóba hoztam az eladást...Ha nekik nem frankó, vagy van más, akkor szívesen eladom Neked.
Eladó egy SHOEI alkex bukósisak Mérete:xl 61-62 . A sisak nagyon jó állapotban van, párszor volt csupán használva. Új ára 55000ft volt. Odaadom 20000-ért.Semmi kopás és hiba nincs rajta. Küldöm postán is akár.De Albertirsán személyesen átvehető.
Érd: motorsokk@citromail.hu 06307101501
Szeva!
Megvan a csizma. Belekalkulálhatjuk a postaköltséget -bár skóciából hazaküldeni kicsit több mint otthonról . Küldj a mailcímemre egy levelet és lebeszélünk mindent.
Na mindegy,ha lessz időm a jövőhéten-és addig nem viszi el senki-akkor lehet,hogy elgurulok hozzád,megnézem és ha tetszik akkor elhozom.Meg akarom nézni,hogy milyen sisakon,...tetszik-e vagy sem.
De ha lessz rá közben vevő akkor add el!
Mielőtt mennék felhívlak.
link
Ha aktuális még nektek, eladnám aug végén az Alpin GP pro kesztyűmet...12km-t volt rajtam...engem zavar az összevarrt 4-5. ujj sajna.....
Eladó egy SHOEI alkex bukósisak Mérete:xl 61-62 . A sisak nagyon jó állapotban van, párszor volt csupán használva. Új ára 55000ft volt. Odaadom 20000-ért.Semmi kopás és hiba nincs rajta. Küldöm postán is akár.De Albertirsán személyesen átvehető.
Érd: motorsokk@citromail.hu 06307101501
Megvan a csizma. Belekalkulálhatjuk a postaköltséget -bár skóciából hazaküldeni kicsit több mint otthonról . Küldj a mailcímemre egy levelet és lebeszélünk mindent.
1 szezont használt, tökéletes állapotban lévő 56-os Berik bőrgatyó eladó.
40.000 Ft, mail: donpetter@citromail.hu
Üdv, Petter
a veboldal az ismerősömé megkérdezem majd tőle! üdv