Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha azt nézed hogy itthon 50.000 felett van az ára.....és kintről behozva se sokkal olcsóbb akkor a 18.000 űberkorrekt
Ha eljössz érte természetesen olcsóbb
Az a bajom,hogy mostanában nem nagyon érek rá.....

Na mindegy,ha lessz időm a jövőhéten-és addig nem viszi el senki-akkor lehet,hogy elgurulok hozzád,megnézem és ha tetszik akkor elhozom.Meg akarom nézni,hogy milyen sisakon,...tetszik-e vagy sem.

De ha lessz rá közben vevő akkor add el!

Mielőtt mennék felhívlak.
Mindenki szeme láttára vettem ezen a fórumon 18 rongyért...Többért adni parasztság lenne, kevesebbért ostobaság...
Ilyesmi mint ezek......mindíg más szín attól függ, hogyan éri a nap....szép, enyémre raktam egy arany színűt.

link
ok. mégis milyen árra számítsak, ha mégis az enyém lenne?
XL-es, fekete.....Említett fórumtársaké (1.Pali 2. Péter) sajna az elsőbbség, Ők jelentkeztek hónapokkal ezelőtt, mikor szóba hoztam az eladást...Ha nekik nem frankó, vagy van más, akkor szívesen eladom Neked.
Képet kérek róla,...nem biztos de lehet,hogy érdekel
Valakinek Shoei XR-1000-re való szivárvány színű tükrös plexi? 13.000 postával együtt.
Esetleg engem is érdekelne, ha XL-es méretű
Nappali, Freemailpeter!

Ha aktuális még nektek, eladnám aug végén az Alpin GP pro kesztyűmet...12km-t volt rajtam...engem zavar az összevarrt 4-5. ujj sajna.....
Thx
hajj! 17e volt, itt a legelso. nezd meg, hatha vannak olcsobbak is.
Hmm, hát az méretre már ok, csak árban egy kicsit húzos...
Sziasztok!

Eladó egy SHOEI alkex bukósisak Mérete:xl 61-62 . A sisak nagyon jó állapotban van, párszor volt csupán használva. Új ára 55000ft volt. Odaadom 20000-ért.Semmi kopás és hiba nincs rajta. Küldöm postán is akár.De Albertirsán személyesen átvehető.
Érd: motorsokk@citromail.hu 06307101501
nekem a cargo 001-es van, ami 25/40 literes. ha nagyobb kell ennel is, azt lehet mar nem talalsz itt.
Hmm, hát azt hiszem ezek egy kicsik nekem, de azért köszi!
Szeva!
Megvan a csizma. Belekalkulálhatjuk a postaköltséget -bár skóciából hazaküldeni kicsit több mint otthonról . Küldj a mailcímemre egy levelet és lebeszélünk mindent.
Sziasztok!
1 szezont használt, tökéletes állapotban lévő 56-os Berik bőrgatyó eladó.
40.000 Ft, mail: donpetter@citromail.hu
Üdv, Petter
en a Motorradnal vettem, Cargo tipusut, nagyon jok, nem dragak es 10 ev gari van rajuk. Amugy esetleg meg Shox.
Hi! Imet-en kívül hol lehet még normális tanktáskát kapni viszonylag jó áron?
Köszi. Amúgy megérte, annyit kellett ugyan vele csinálni, hogy a talpát újra felragasztatni, de 1500 Ft ért profin megcsinálták.
Eladó egy használt 2részes sárga-fekete Spyke bőrruha 52-es méretben!Ár: 60e ft sűrgős! 06 70 316 79 77
üdv!
a veboldal az ismerősömé megkérdezem majd tőle! üdv