látod ott kezdődnek a gondook hogy nem ismersz,,,
ha ismernéd tudnád hogy még fősulis vagyok, persze emellett dolgozok amikor tudok, de most nincs melo, tehát inkább ne tegyél felelőtlen kijelentéseket
Hát nekem se 15 éves korom óta dolgozok, amikor épp nem suliban voltam. Nem cigizek, ritkán járok szórakozni, spórolok. Nem megvenni 18-ért egy majd 60.000 ft-os kesztyűt..... .....butaság, valahol ki lehet spórolni a fizuból...
Régebbi...12 km-t hasítottam benne - gumicsere után szinte alapjáraton majrézva - így nem sok tapasztalatom van szellőzés ügyében...Az biztos, hogy csuklónál és az ujjak között is perforált, illetve a bütyökprotin is van beömlő...szal nagyon rossz nem lehet.
Már 50%-al nagyobb az sélyem a kesztyűre. Addig mondjál már valamit a szellőzéséről! Lehet érezni valami légmozgást benne? Meg egy kép is jó lenne, hogy tudjam, hogy a régebbi vagy az újabb modell.
Eladó a kordura kabátom kihasználatlanság miatt. Paraméterei: Váll és könyökprotektorok, bogár- és esésmentes, pár alkalommal használt. Protik nélkül kényelmes utcai viselet is. kb. 180 cm és 75 kg körüli motorosra jó.
Ár: 10.000 ft.
msn: attila81(kukac)vipmail.hu
Hali eladó a csajom börnacija.Alig használt,méret probléma miatt.40-es méret,ami kb:160-165cm,60-65kg-os nöre jó.szivacs protektor:térd,csipő. Ár:14000ft érd:tel:06-70/4090201
Te Pohi! Ma volt az utolsó vizsgám,de ugye még idő amíg kezembe a jogsi....mi jár azért ha elkap a testület? autósok nem nagyon foglalkoznak motorosokkal,viszont a motorosok annál inkább....
ha ismernéd tudnád hogy még fősulis vagyok, persze emellett dolgozok amikor tudok, de most nincs melo, tehát inkább ne tegyél felelőtlen kijelentéseket
Engem érdekel a plexi az XR1000-hez.
Milyen módon tatálok veled kapcsolatot? Telefon, vagy email? melyik jobb neked?
http://www.bikers13.hu/index.p...
Ár: 10.000 ft.
msn: attila81(kukac)vipmail.hu
Valaki nem tudja véletlenül van-e Büse forgalmazó kicsi hazánkban?Louis-os nem kell,náluk nincs az ami nekem kell!