Te row, hát ilyen könnyen feladod? Nem olyan családból származol te... Hidd el, mindössze az volt a gond, hogy rosszul választottad meg a motort. A sok idegeskedés meg elvonta a figyelmedet az útközbeni látnivalókról. Emlékezz csak, milyen jó érzés, mikor nyugo
Gondolom lapozós GPS-szel navigáltál, azért tévedtél el.
Baj nincs, csak öregedtem vagy 50 évet az elmúlt 3 napban...
Amitől fostam, azzal nem volt gond (eső, görnyedés, seggem...)
De minden más bejött sajna, úgyis mint: napszúrás, tenyérzsibbadás, térd, huzat, izzadtság, csúszkálás, eltévedés...mindezek tetejébe a moci borzasztóan forralja a vizet. Magyar autópályán 95 fok alatt nem nagyon volt, pedig mentem minden tartományban....M1M7 bevezetőtől a Keletiig csak két félórás pihivel ment....Lehet én voltam csak beszarva a kelleténél jobban, de idegesít, ahogy lámpánál állva másodpercenként emelkedik egy fokot....Mindegy. Szép volt, jó volt, elég volt....Majd 1-2 év múlva jöhet egy öreguras enduro...
Nekem van mindkettő.........és most eladó mint mindenem. Hívj, megegyezünk! Egyszer használtam (tegnap jöttem haza Norvégiából velük) és soha de soha többet nem ülök sportmotorra
TEL: HÚSZ-961-71-hatvanhat
Szevasztok! Minden cuccom eladó!
Az összes holmi csak pár alkalommal használt, makulátlan és ócó!
1. Arai RX-7 Corsair Matsudo Cobra. XL-es méret, zsákkal, dobozzal, cd-vel, 1-1 sötét és víztiszta plekóval, 2 pinlockkal, 1 pár tartalék plexi takaró lemezzel......100k huf
2. Sidi vertigo Corsa Air. 46-os, fekete, számlával, garival.....50k huf
3. Arlen ness bőrkabi.....Olyan mint a képen, de az arany rész szürke/ezüst lásd képeim között) 58-as, kivehető bélés, számla.....40k huf
4. Arlen ness bőrnaci.....56-os, számlával....40k huf
5. Spyke X-torsion kesztyű. XL-es ......18k huf
6. Alpinestars Bionic mell-hát protektormellény, XL.....30k huf
Budapesten esetleg a hétvégén az M5-ös vonalán......Csak 4 napig, utána visszarepülök a cuccok meg megrohadnak a szekrényben...
Inkább telefonon, ritkán vagyok gép előtt:
HÚSZ- 961-71-hatvanhat
65.000-ért tudok most shoei xr-1000-et újjat karcmenteset, viszont nincs hozzá pin-lock, eredeti doboz meg sisakzsák, ezért olcsóbb, na és persze csak 1-2 fajta van és pár méret......
Szerintetek a Shox-ban lévő AGV S4 illetve Stealth akciót érdemes kihasználni, vagy újonnan 50-60 ezer Ft környékén lehet ettől manapság jobb bukót venni?
Hát éppen a csendessége érdekel most leginkább, mert a mostani sisakom kinyír, olyan hangos Szóval 100-ig halk? Hát örülnék ha afelett sem üvöltene Bár a mostani sisakomhoz képest szerintem csak jobb lehet.... (Akira a mostani ) Köszi a választ
Shark 600-as van (eladó). Nem rossz, de kis sebességnél párásodik. Tartós a belső része, nem túl hangos, 100-ig kifejezetten csendes, plexit könnyű cserélni rajta. 12,000Ft-ot nagyon megér.
Keresek Shark VZ32 víztiszta plexit. (RSR,RSR2,RSX típusokra való)
Nem tudom a Fokt-on kívül kapható-e valahol belföldön, 40£ áron találtam külhonból, bár gondolom a postával együtt már nem biztos, hogy megérné.
Nyolckor sötétedik, sürgős lenne
Gondolom lapozós GPS-szel navigáltál, azért tévedtél el.