Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó bocs, hogy itt is hirdetem, de hátha kell valakinek...
http://www.expressz.hu/szorako...
Amatőrnek a legjobb meztelen,pár matricávala testeden.
Üdv!
Első ruha vásárlás előtt vagyok. Kérdésem az lenne, hogy melyik öltözék a legjobb egy Buell XB12re? Bőr legyen azon belül egyrészes vagy jobb a kettő, vagy inkább szövet ruházat legyen, márka mennyire számít, gondolom azért jing jang jungot nem szabad venni de túlzásba se akarom vinni, hogy valami vér profi versenyruha. :D Természetesen legyen kitömve protektorokkal. Csizma, kesztyű, sisak, ruha cuccokért max 250et akarok adni.
Előre is köszönöm a segítséget!

Egy amatőr...
Hali! Eladó 58-as szép állapotú Berik kétrészesem. Zsákjában,papírjaival.
Ár.: 75.000 HUF
küldtem mailt, kell a cucc, csak írd meg, hogy mikor küldenéd, mert lehet, hogy a jövő héten nem leszek, és akkor odaadom a pénzt a srácnak, akinek a címére kellene küldeni.
feket663!

Küldj egy mobilszámot légyszi privátba, ha érdekel még a kesztyűm...Köszi
Most már mindkettőt tudod
Eladó új (fóliás) FGN dupla plexis bukósisak,1 átlátszó és egy tükrös plexivel,sisakzsákkal együtt.
Posta megoldható!

Tel:06/206182132
Küld el a tel számodat,vagy e-mail-t hogy fel vegyük a kapcsolatot.
Újonnan 95.000.....ha kell.
sziasztok !
mi a véleményetek a PROBIKER bőr motoros ruhákról ? a Luis-ban nagy akciósan vannak 200 euró-ért.
Eladóak!

Ezen a számon lehet érdeklődni: 30/7471871
Sziasztok!Tud valaki eladó Shoei xr 1000 cutlass sisakot? M-es méretben és kék szinben.
Elvileg a Motorline is árul ilyeneket,meg a Motrax-nak is van hasonló.
Fesd be fehérre!
Eladó a kordura kabátom kihasználatlanság miatt. Paraméterei: Váll és könyökprotektorok, bogár- és esésmentes, pár alkalommal használt. Protik nélkül kényelmes utcai viselet is. kb. 180 cm és 75 kg körüli motorosra jó.
ÁR: 10000 ft

érdeklődni: msn: attila81(kukac)vipmail.hu
Nemhiszem hogy érdekel valakit is de megvan a kesztyűm egész jó bár még csak 1 kört mentem benn...
Egyre jobb ötletek :D
Vagy kaszálsz egy kis füvet a kertben. ^^
Zöld seprű + tapadókorong szerintem a baumaxban megveheted őket
Én régebben láttam a Louis-ban Ausztriában ilyet, de ha megbarátkozol a guglival sztem itthonról is tudsz rendelni ilyet.
Sziasztok a képen látható zöld kiegészítőre lenne nekem szükségese,esetleg tudja valaki ,hogy honnan tudom beszerezni vagy esetleg miből lehetne csinálni ?
Szevasztok! Szerintetek melyik a legbiztonságosabb crossbukó kb 50-60000 Ft-os árkatagóriában?
Hiába no, azért a franciák csinálják még mindig külsőre a legszebb kupakokat
Ok holnap hivlak.....