Nekem Marushin sisakom van és megvagyok elégedve vele.Kicsit zajos,de elviselhető.+egy kis problémám volt vele.Hátul volt egy jel ami elengedte a ragasztás.Egy kis ragasztó megoldotta ezt a problémát.A plexi hozzá eléggé olcsó.A másik amit én is ajánlok ebben a kategóriában a HJC.
ne vegyél ilyet
nekem 4 éve van ilyen. de ritka szar ..... darabokra esik .... nekem hringen most az arc párnaszivacs szakadt ki menetközben xD
Akkor 1éve menetközben az egyik szellőző szakadt be. munkavédelmi sisaknak még jó lesz
Szerintem HJC-t vegyél
kelomotor vagy kelomotors-nál
első sisakomat keresem magamnak
lévén, hogy első, nem szeretném a csúcskategóriásat kifizetni
ezt néztem: http://www.motoroazis.hu/terme...
érdemes/nemérdemes?
ha nem ezt, akkor mit ajánlanátok 50e Ft körül?
Van egy berik motoros ruhám(2 részes bőr overál) ami eladó, plusz még eladnék egy hjc bukót és diadora csízmát és végül de nem utolsó sorban lenne még kesztyűm is. A képeken remélem tisztán látszódik. Mostanában nem nagyon vagyok fórumon, hogyha érdeklődni szeretnél akkor kérlek hogy keress a 06/20 585 9998-as telefonszámon, vagy a roboman@freemail.hu e-mail címen.
Sziasztok, nagy bajban vagyok! Bnőmet viszem holnap Wellnessezni 2 napra , és mocival mennénk, de nincsen utasbukóm! Már szaladgáltam Siófokon mindenfelé, de nem találtam! 5 ezret adnék, vmi pirosas v. feketés S-es bukóért, vagy ha esetleg ki tudna segíteni vki 2 napra, azt is megköszönném! Siófok és környéke max. Fvár-ig! Köszi előre is!
Ne nekem válaszolgassá' pleksziárus Iridiumos plexi köszöni szépen, jól van, jobb, mint a mire számítottam.
Ha valakit érdekel - az én útközbeni tuti plexitisztításom módja: egy menet nedvestörlővel, ami secperc alatt lekapja a bogarakat, majd utána normál papírzsebkendő. Utána mint az új.
Csak el van tőle szokva barátom! Semmi probléma. Ez a normális. Amu hazajöttél vele Norvégiából? Az szép út lehetett!
Ne aggódj, amikor én a kényelmes Hondámat lecseréltem újra GSXR-re, nekem is megvoltak ezek a dolgok.
Én is szoktam napszúrást kapni, eltévedni is szoktunk, meg zsibbadni is, meg persze izzadni mint az állat.
Már elszoktál a BP-i forgalomtól, de egyre rendesebbek az autósok és elengedik az embert. Ezért nem kell ott araszolgatni a dugóban.
Sztem ne add fel az álmodat. Ha már ennyit beruháztál rá! Pici kitartás, és frankó lesz ez!
Marushin:www.webmotoros.hu
Budapesten, vagy a környékén árulnak valahol VANUCCI ruhákat?
Üdv.:gyroli
nekem 4 éve van ilyen. de ritka szar ..... darabokra esik .... nekem hringen most az arc párnaszivacs szakadt ki menetközben xD
Akkor 1éve menetközben az egyik szellőző szakadt be. munkavédelmi sisaknak még jó lesz
Szerintem HJC-t vegyél
kelomotor vagy kelomotors-nál
lévén, hogy első, nem szeretném a csúcskategóriásat kifizetni
ezt néztem: http://www.motoroazis.hu/terme...
érdemes/nemérdemes?
ha nem ezt, akkor mit ajánlanátok 50e Ft körül?
Valakinek nincs HJC sisakhoz arcmaszk-ja ? :D
Érdekel 52 méretű shox idei tavaszi ruha 30000,- ft ért?
Kék fehér fekete és fekete nadrág 52 méretben.
köszi
3xl méret
Mien méret?
Ugyanitt minőségi láncszettek, dugattyúszettek, hajtókarszettek
és kiegészítők: Kormány, kézvédő, matricaszett, idomszett..stb.
Érd: endurobolt@gmail.com
Tel:06-20-618-2132
Posta megoldható!
Van egy berik motoros ruhám(2 részes bőr overál) ami eladó, plusz még eladnék egy hjc bukót és diadora csízmát és végül de nem utolsó sorban lenne még kesztyűm is. A képeken remélem tisztán látszódik. Mostanában nem nagyon vagyok fórumon, hogyha érdeklődni szeretnél akkor kérlek hogy keress a 06/20 585 9998-as telefonszámon, vagy a roboman@freemail.hu e-mail címen.
Ha valakit érdekel - az én útközbeni tuti plexitisztításom módja: egy menet nedvestörlővel, ami secperc alatt lekapja a bogarakat, majd utána normál papírzsebkendő. Utána mint az új.
Ne aggódj, amikor én a kényelmes Hondámat lecseréltem újra GSXR-re, nekem is megvoltak ezek a dolgok.
Én is szoktam napszúrást kapni, eltévedni is szoktunk, meg zsibbadni is, meg persze izzadni mint az állat.
Már elszoktál a BP-i forgalomtól, de egyre rendesebbek az autósok és elengedik az embert. Ezért nem kell ott araszolgatni a dugóban.
Sztem ne add fel az álmodat. Ha már ennyit beruháztál rá! Pici kitartás, és frankó lesz ez!