Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van Shark s500 sisakja? vélemény? köszi előre is
Basszus, 43-as a csimma, lemaradt...
Eladó Oxtar TCXPROII csizma, kivehető zselés kiscsizmával, igény szerint vasalva supermotohoz, ára:30 eFt, vagy cserélném kisméretű crosssisakra.
70/3378289
Eladó egy vadonatúj, Probiker nyári bőrkabát, narancs-fekete színű, elöl perforált bőrből, kb S/M méret (vagyok 178 cm és 65 kg), használatlan, 20.000 Ft. További infó e-mailen (a kabát Pesten felpróbálható).
Eladó egy profi, egyrészes IXS esőruha, fekete-szürke színű, L-es méret, 1x használt (teljesen újszerű), 9000 Ft.
Elérhetőség az adatlapomon, Pesten lehet megnézni.
Itt egy kép a Spyke kabátról.
Keresek kisméretű(női/gyerek xs, s) crosssisakot, nem silány minőségűt 15000 Ft-ig, vagy cserélném s-es Airoh Mathisse felnyitható mattfekete sisakra(5 alkalommal használt, újszerű), vagy eladó 20 eFt-ért.
70/3378289
Fekete alapszínű (plussz picike sötétbarna) SPYKE cordura kabátom kihasználatlanság miatt eladó! Full protektoros, vízálló, 2 rétegű bélés (vízzáró membrán + termobélés, külön-külön kivehető), hi-tech kabát (na ja, Spyke minőség). Keveset használt, 30e Ft. Elérhetőség az adatlapomon! Vagyok 65 kg és 178 cm, tehát inkább vékonyabb alkatra való. Van egy nadrág is hozzá, ha valakit érdekel, az többet volt használva.
Erre valahogy nem szokott később emlékezni az ember... Bezzeg ha a nadrágjába nem fér bele tavasszal, azon nem csodálkozik senki...
köszönöm a gyors választ...

(azóta már magam is megtaláltam ... )

minden jót ..
Kenem-vágom, csak így elsőre elképedtem, no
Az ALAN-nek van ilyen headszettje, ami 2 jack-es, direkt PMR rádiókhoz. Keress rá a neten az ALAN PMR forgalmazójára, régebben a XI kerületben voltak, asszem Trendex volt a cég neve.
hello..

bocsánat, lehet, hogy nem ebben a topikban van a helye, de kérlek segítsetek...

szükségem lenne olyan bukósisakba szerelhető kommunikációs eszközre (füles+miki), ami NEM BLUETOTTH-os, nem vezető-utas közötti komm. (lehet, hogy nem így kell írni ?! hanem amit tokie-wokie-hoz (lehet, hogy ezt sem így kell írni ) lehet csatlakoztatni...

használ valaki ilyesmit ? tudtok ajánlani típust?

olyan kellene, ami nem STEREO MINI JACK, hanem dupla jack (3,5+2,5) mert olyan megy bele az PMR-embe (COBRA MT 700)

köszönöm ...
Az embereknek tudod szokott nőni a lába. Kösz a hozzászólást
Ha jól értelmezem, 2 évig motoroztál a csizmában úgy, hogy nem volt jó a lábadra? Ríszpekt
Shark RSR Racer karbon-kevlár-kompozit csúcskategóriás sisak jó állapotban 22000Ft-ért eladó. A belseje teljesen kivehető, mosható, sajnos enyhén kibolyhosodott. A plexin minimális karcok, a sisakon egy-két kőfelverődés nyoma. Nem sérült, nem dobált sisak. Részletek az apróban.
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit:
Alig használt (dzseki kb 10-szer, nadrág egyszer) teljesen új állapotban levő kétrészes, összezippzározható Prexport ruha méretprobléma miatt féláron, 48000Ft-ért eladó. Kb.180-195 cm magas 90-110kg-os emberre jó. Új ára 95eFt a Parillánál. Részletek az apróban.
köszönöm az értékes hozzászólásokat
Ha teszel bele vizet biztos áll benne! Szép napot Péter!
Sidi Vertigo 44-s 35.000 Két szezont használt, méretprobléma miatt eladó.
Először szűk volt,kicsit féltem mi lessz a vége,de mára már olyan mintha rám öntötték volna....jó kesztyű,nem bántam meg
Én úgy szoktam, hogy ráveszek egy gumicsizmát... tudod, a biztonság kedvéért.
kérdeném,Sidi Vertigó-t mivel kell kezelni,hogy " vízálló" maradjon? kösz
Elment!
A 2ezret elengedem....