Gyakorlatilag 3 napig...plusz némelyiket még előtte pár alkalommal 10-20 percig....
Ahogy az általam nem értett emberek szokták hirdetni: stílusváltás miatt! Lenyomtam kis kawámmal 2300km-t 3 nap alatt és mivel nekem leginkább hosszabb túrákra kell a moci, megválok Tőle is és a jelmeztől is....Sztán ha begyógyulnak a sebek (2 év) jöhet egy endúró meg a cordura...
Nálam nagyon fontos a kényelem, eddig talán csak a Bering cuccban éreztem jól magam.
Mindenképp külön szeretnék nadrágot illetve dzsekit, sporrtúra jellegűt.
Még szóba került az Arlen Ness koptató nélküli bőrnacija+ valamelyik akciós dzseki párosítás.
Akkor sorry.....de ha meg bőr akkor miért éppen bering? Rengeteg más lehetőség van olcsó és jó kategóriában, pl:az és suomy-m nagyon jól bírta az eséseket, jól szellőzik....mi kell még?
Vegyél a superzone-ban Mugen-t. 15.000 a kabát 25.000 a nadrág, jó ár, jó mínőség, japán, tehát alapból nem lehet rossz. Nekem ez van bevált tökéletes. Kollégának bering van most akar venni ő is mugent. Sajnos a beringjének nem hálós a belseje hanem selyem és így túl meleg, nem szellőzik tapad.....
Ahogy az általam nem értett emberek szokták hirdetni: stílusváltás miatt! Lenyomtam kis kawámmal 2300km-t 3 nap alatt és mivel nekem leginkább hosszabb túrákra kell a moci, megválok Tőle is és a jelmeztől is....Sztán ha begyógyulnak a sebek (2 év) jöhet egy endúró meg a cordura...