Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyakorlatilag 3 napig...plusz némelyiket még előtte pár alkalommal 10-20 percig....
Ahogy az általam nem értett emberek szokták hirdetni: stílusváltás miatt! Lenyomtam kis kawámmal 2300km-t 3 nap alatt és mivel nekem leginkább hosszabb túrákra kell a moci, megválok Tőle is és a jelmeztől is....Sztán ha begyógyulnak a sebek (2 év) jöhet egy endúró meg a cordura...
Annyira nem nagy a választék az Angol piacon....sem:

link
Nálam nagyon fontos a kényelem, eddig talán csak a Bering cuccban éreztem jól magam.
Mindenképp külön szeretnék nadrágot illetve dzsekit, sporrtúra jellegűt.
Még szóba került az Arlen Ness koptató nélküli bőrnacija+ valamelyik akciós dzseki párosítás.
Akkor sorry.....de ha meg bőr akkor miért éppen bering? Rengeteg más lehetőség van olcsó és jó kategóriában, pl:az és suomy-m nagyon jól bírta az eséseket, jól szellőzik....mi kell még?
Főként bőr érdekelt volna Beringből.
A Mugen elég ratyi.
Ment a mail
Vegyél a superzone-ban Mugen-t. 15.000 a kabát 25.000 a nadrág, jó ár, jó mínőség, japán, tehát alapból nem lehet rossz. Nekem ez van bevált tökéletes. Kollégának bering van most akar venni ő is mugent. Sajnos a beringjének nem hálós a belseje hanem selyem és így túl meleg, nem szellőzik tapad.....
Sziasztok!

Eladó az alábbi 1 órát(!) használt, női full (térd, sípcsont, könyök, váll, külön gerinc) protektoros cordura szett.
részletek itt
Valaki esetleg nem hallott jóárasított Bering ruházatról?

Üdv.: gyroli
Használt bőrruhák németországból. 7000.-tól. Érd: 30/612-8980
Elérhetőségünk: 30/612-8980
Szfvár. Budai út, 376
Mosógép.....

Külseje sima cipőbox, belseje a louisos sisakbelső-tisztító.
hello Pohi
engem érdekelne egy shoei xr1000 L-es méretben. színben mi a választék?
e-mail az adatlapomon
06303307217
Irj egy telefonszámot légyszi mert érdekelne a csizma
szia Mekkora a csizma?
miért adod el őket?meddig hajtottad a cuccokat...
szevasztok, sidi vertigo csizmámra megérett már egy takatítás... mijen módszert ajánlatok?
Balintracing!
ruhákhoz elérhetőséged van?
probald meg itt aki irta a velemenyt a rucirol:

http://krosszmotor.hu/teszt/sp...
Adsz vmi elérhetőséget?
Helló! A kétrészes Spyke Cyber-en van púp? Vagy valaki tudna küldeni képet a hátáról, mert én nem találtam. Előre Köszi!
Eladó egy kis méretű (XXS, 52 cm) Vemar cross bukó, vadonatúj, zsákjában. Pesten meg lehet nézni, elérhetőség az adatlapomon!
Sziasztok!
Használt bőrruhák németből eladók 7000.-ft-tól.
Sziasztok!
Roleff őszi-téli ruházat (kesztű, kabát, nadrág, protektorok)10-25% kedvezménnyel kapható.