....és ez 25 ezerért? gondolkodom rajta,elég masszív,jó a gerincprotektor is,meg nyáron itt a városban nem igazán kedvelem a kabátot....... itt az apróban hírdetik,nekem olcsónak tünik.....valahonnan biztos hiányzik esetleg valaki Fehérgyarmat közelében nem tudná ezt lemeózni? nekem messze van,csak póstai úton megy az üzlet,nehogy valami kamu legyen....
Azért ne fessük az ördögöt a falra... Ugyanannyi az esélye egy ujjleszakadásnak, mint annak, hogy a két lábad csúszik szét spárgába...vagy annál tovább...
Elmész egy motoros boltba, és úgy teszel, mintha vevő lennél. Felpróbálod az egyrészest is, meg a kétrészest is, és még ha nem is veszel, legalább tudod a méreted. A net mellől nehéz ilyeneket megoldani...;) Ja, és van 310-es féktárcsám, hullámos...
Az igazság az, hogy ugyanattól a "fórum-beszállítótól " vettem egy Spyke X-torsiont is...Védeni biztos nem véd annyit mint az alpin, elég csak ránézni, de amióta megvan a moci valamiért az van rajtam és eddig még szinte észre sem vettem, hogy a kezemen lenne... Két kesztyűt tartani az én esetemben meg luxus, sajna kb. húsz alkalommal kell tankolnom aug utolsó hetében - lásd Norvégia-Hungary retúr - szal kell a della na!
Eladósorba került pár cuccom.
Gyerek UFO gerincvédő(44centi),
Probiker 52-es bőrgatya(térdprotektor nélkül, soha nem használt méretprobléma miatt),
mágneses tanktáska(7 mágnessel, esőbugyival, vállszíjjal).
Kár, h nemigazán lehet használni városon kívül...
Szerintetek ez milyen? Vélemények?
Segítséget szeretnék kérni! 174cm és 73 Kg vagyok mekkora méretű bőrruci lenne a megfelelő? Volt egy 48-asom,de az szűk volt.....
Gyerek UFO gerincvédő(44centi),
Probiker 52-es bőrgatya(térdprotektor nélkül, soha nem használt méretprobléma miatt),
mágneses tanktáska(7 mágnessel, esőbugyival, vállszíjjal).