"A baleset a 24-es fõúton, a parádsasvári elágazás után, a Galyatetõ felé vezetõ hegyi részen történt. A történteket csak azután hozták nyilvánosságra, hogy az elhunyt rendõr családját értesítették. A fiatalember egyébként az Egri Rendõrkapitányság munkatársa volt, és szolgálat közben érte a halálos baleset. Az ügyben igazságügyi mûszaki szakértõ és orvosszakértõ is vizsgálódik. "
Szia!
Nekem van egy Prexport bőrnadrágom egyszer használt, új állapotban, az apróban megtalálod a hirdetéseim között (dzsekivel együtt, de külön is eladó).
A legnagyobb! Beszéltem vele,USA 52es a legnagyobb nála....ott laksz a közelben? ha meg tudnád nézni az fasza lenne,az a lényeg,hogy valóban a képen látható FOX legyen,ne valami trükkös gagyi...
ma végig jártam egész Bp-t. Azt mondták hogy ez ilyen vulkanizált és vki aki motoros dolgokkal foglalkozik biztos megtudja csinálni. Nekik nincs hozz gépeik ....
heves megyei illetékesség...
azért még szomorú a hír...
pohi tegnap nem volt aktív..
Nekem van egy Prexport bőrnadrágom egyszer használt, új állapotban, az apróban megtalálod a hirdetéseim között (dzsekivel együtt, de külön is eladó).
http://www.vatera.hu/
ktm_motor...
krossz cucc(csimma max 42,kettyű,mez,ez az) érdekel cserébe,bármi jöhet, fülelek
Üdv: Szabi