Szia! Budapesti vagyok, csak egy akadálya van a próbának.
Egy forumtársunk megvette, de neki is kicsi lett, pedíg neki is M-L -es keze van. Hétvégén hozza vissza, vagy ha gyöngyös közelebb van akkor nála felpróbálhatod :)?
Ugy fest alpinestars picit másképp méretezik, tehát nagy biztos hogy nem lesz.
Annyira mint bármelyik sötétítettből. Ahol van közvilágítás ott elfogatható, ahol nincs ott követed a terelővonalat. Vegyél fel egy napszemüveget este és megtudod....
Üdv emberek!
Tanács kéne...Néztem egy kesztyűt de nemismerem a márkát Roleff márka sima vászonkesztyű...www.robogoaruhaz.hu oldalon megtekinthető 1800ft lenne maga a kesztyű és 1750 a szállítás! Szerintetek megér ennyit? Igazából robogóra kéne hogy nenagyon faggyon meg a kezem meg hát az olyan feelinges szal ha v.ki tud v.mit róla kérem írja meg itt vagy msnen(adatlapomon) Köszöntem! Vuki879
Szia. Érdekelne a nadrág, mennyi lenne az ára?.Tudom,hogy későn szólok de holnap Bp.-en leszek. Ha ott tudnánk találkozni akkor megnézném. Ha megoldható küldhetnél fotókat is a mail címemre,hogy jobban láthassam.Üdv: Szabi
ÚJ Alpinestars SP-X kesztü, fekete, rövid, L-es (de én inkább M-nek mondanám) méretprobléma miatt eladó. 12000ft (bolti ára 100$, 28000ft)
Telefon: 06308747460
Elado,ill cserélhető 42-ES SETUP gyorsasági motoroscsizma,ára 20eft,csere pedig Cross Páncélingre Érdekel.A csizma szine piros,fekete.10-szer volt rajtam,stilusváltás miatt válnék meg tőle...akit érdekel vagy tud valami okosságot rá itt jelezze.köszi.
Egy forumtársunk megvette, de neki is kicsi lett, pedíg neki is M-L -es keze van. Hétvégén hozza vissza, vagy ha gyöngyös közelebb van akkor nála felpróbálhatod :)?
Ugy fest alpinestars picit másképp méretezik, tehát nagy biztos hogy nem lesz.
Hívj hogy egyeztessünk!