Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Budapesti vagyok, csak egy akadálya van a próbának.
Egy forumtársunk megvette, de neki is kicsi lett, pedíg neki is M-L -es keze van. Hétvégén hozza vissza, vagy ha gyöngyös közelebb van akkor nála felpróbálhatod :)?
Ugy fest alpinestars picit másképp méretezik, tehát nagy biztos hogy nem lesz.

Hívj hogy egyeztessünk!
Engem lehet,hogy érdekelne a kesztyű de fel kellene próbálnom mert M-es a méretem és lehet,hogy ez nagy.....
Megjött a másik is Troy Corser replica RSR2
köszi.. a kép nem igazán adja vissza, de ez a matt fényezés nagyon jól néz ki...

LX
Ijj, egyik kedvenc sisakom ez a Duhamel replika, annyi pici különbséggel, hogy nekem a fehér alapon piros sárkány tetszik
Gratula hozzá
Annyira mint bármelyik sötétítettből. Ahol van közvilágítás ott elfogatható, ahol nincs ott követed a terelővonalat. Vegyél fel egy napszemüveget este és megtudod....
nnaaa.. megérkezett.. köszönhetően AlexCBR-nek... csúnyán nagyon jó áron... és gyönyörű... ez a matt fényezés brutális..

LX
hali! irridiumos plexiből mennyire látni ki éjszaka?
elírtam www.robogohaz.hu és ott roleff ruházat
Üdv emberek!
Tanács kéne...Néztem egy kesztyűt de nemismerem a márkát Roleff márka sima vászonkesztyű...www.robogoaruhaz.hu oldalon megtekinthető 1800ft lenne maga a kesztyű és 1750 a szállítás! Szerintetek megér ennyit? Igazából robogóra kéne hogy nenagyon faggyon meg a kezem meg hát az olyan feelinges szal ha v.ki tud v.mit róla kérem írja meg itt vagy msnen(adatlapomon) Köszöntem! Vuki879
sziasztok,
keresek 52-es méretű piros, fehér, fekete Berik Bőrruhát 2007-es modell től érdekel. Akinek van szóljon. Köszi
lakos@hdsnet.hu
Még mindig eladó,vagy csere krossz felszerelés,vagy akármire ami neked má nem kell,de nekem talán igem http://www.vatera.hu/ktm_motor...
ha esetleg érdekel valakit... Ł25 a posta, sztem így se rossz

csimma
260459313192 az item number ha nem lenne jó a link
Szia!
Ha dobsz egy mail-címet (petars@ingyenlevél.hu-ra) küldök képeket.
Szia. Érdekelne a nadrág, mennyi lenne az ára?.Tudom,hogy későn szólok de holnap Bp.-en leszek. Ha ott tudnánk találkozni akkor megnézném. Ha megoldható küldhetnél fotókat is a mail címemre,hogy jobban láthassam.Üdv: Szabi
Köszi de egy kicsit modernebbre gondoltam
80€, 100$, 28000HUF áfával. Akárhogy is, jó árat mondtam
100$ vagy 100€ ?
ÚJ Alpinestars SP-X kesztü, fekete, rövid, L-es (de én inkább M-nek mondanám) méretprobléma miatt eladó. 12000ft (bolti ára 100$, 28000ft)
Telefon: 06308747460
Eladó alig használt kopás csúszás mentes kb fél éves Rush-m 2 részes bőr ruha full protektoros eladás oka kinőttem és 1 részest akarok
http://www.zsibvasar.hu/?op=ar...
jó pár darab van felrakva, ha időd és kedved engedi nézd meg
Nem lényeg,már lebeszéltem....nincs a méretemben
A mai nap mégsem jött össze a megnézés. de jövő héten sor kerül rá megígérem.
Elado,ill cserélhető 42-ES SETUP gyorsasági motoroscsizma,ára 20eft,csere pedig Cross Páncélingre Érdekel.A csizma szine piros,fekete.10-szer volt rajtam,stilusváltás miatt válnék meg tőle...akit érdekel vagy tud valami okosságot rá itt jelezze.köszi.
Holnap megyek Gárdonyba Kupakot venni :D valószínű Lazer lesz