Én kiszedtem a protektorokat, a nadrágot kifordítottam, a kabátot nem tudtam a könyökrész miatt. Vasalón ha van vertikális gőzölés akkor gőzöld vele a belsejét az fertőtlenít, utána fújtam rá egy kis öblítőt és kiraktam szellőzni.
Valami jófajta, mégis barátságos árú, mindennapos használatra is alkalmas motoros cipőt ajánlhatnátok nekem. Székesfehérváron volna jó egy bolt, ahol meg lehetne tekinteni.
Én Briston méhviaszos bőrápolót használok, jól megpuhítja a bőrt. Ápolás után elég fényes lesz a bőr egy-két napig, míg be nem szívja. Tiszta lakkbőr fíling álá Kék osztriga bár
Én mint öreg motoros mondom,jó találmány ez az aláöltöző! nem hittem benne, de vettem egyet.amíg a pamutpóló-jégeralsó-kettőst hordtam, úgy éreztem mintha dunsztban ülnék vizesen.Az aláöltözőben nem éezem hogy vizes vagyok! Pedig 100%műszál.Nekem még volt NYLON ingem!
Köszi, Laci!
Ha megvan a csizma, akkor az enyém eladó lesz méretprobléma miatt! 44 méret 32000Ft
10e Ft.
atta916@freemail.hu
06309385629
Swift Torsion X motoroscsizma, keveset használt, megkímélt állapotban eladó. 42-es méret (43-as lábra tökéletes).
Mostmár tudom hogy jól jártam volna
Azért sok örömet hozzá
A bőrruhámon nincs tépőzár a térdkoptatónak.
Lehet valahol venni ilyen tépőzárat?
Erről szeretném a véleményeteket kérni:
Segítség kéne hogy hogyan tisztítsam a ruhámat és mien gyakorisággal,( kétrészes marhabőr ).
Köszi a segítséget!