Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy szebb weboldal nem érdekel titeket a maszkokhoz? :) Occsón csinálok szép weboldalt. :) Referenciákért a profilomban tessék kutatni.
bukó maszkot mindenkinek :) : http://www.kepesmotor.hu/bukos...
sziasztok! van egy eladó BERIK 2részes protektoros bőrruhám! Érdekelne valakit? Szinte nem is használtam! 30/8548423
Szia, megvan még a csizma? Ha igen akkor nekem kellene. Postát esetleg belekalkulálhatjuk a 40e-be?

Köszi, Laci!

Ha megvan a csizma, akkor az enyém eladó lesz méretprobléma miatt! 44 méret 32000Ft
Én kiszedtem a protektorokat, a nadrágot kifordítottam, a kabátot nem tudtam a könyökrész miatt. Vasalón ha van vertikális gőzölés akkor gőzöld vele a belsejét az fertőtlenít, utána fújtam rá egy kis öblítőt és kiraktam szellőzni.
Msn!
FM X 13 újszerű crossnadrág eladó. 32es méret, kb 2x volt rajtam.

10e Ft.
atta916@freemail.hu
06309385629
Sziasztok,

Swift Torsion X motoroscsizma, keveset használt, megkímélt állapotban eladó. 42-es méret (43-as lábra tökéletes).
Valami jófajta, mégis barátságos árú, mindennapos használatra is alkalmas motoros cipőt ajánlhatnátok nekem. Székesfehérváron volna jó egy bolt, ahol meg lehetne tekinteni.
Egy szebb weboldal nem érdekel titeket a maszkokhoz? :) Occsón csinálok szép weboldalt. :) Referenciákért a profilomban tessék kutatni.
Kösz a segítséget!
Pedig már 1 hete nézegettem

Mostmár tudom hogy jól jártam volna

Azért sok örömet hozzá
Igen nekem bejött.
Legalább jó?
Ez mar itt van nállam:D:D
Szép szőnyeg, szerintem valami keleti kézzel csomózott lehet
Sziasztok!

A bőrruhámon nincs tépőzár a térdkoptatónak.
Lehet valahol venni ilyen tépőzárat?
sziasztok bukó maszk készítés : http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Sziasztok

Erről szeretném a véleményeteket kérni:
Te nem olvasol? Erről beszéltek idáig...
Én Briston méhviaszos bőrápolót használok, jól megpuhítja a bőrt. Ápolás után elég fényes lesz a bőr egy-két napig, míg be nem szívja. Tiszta lakkbőr fíling álá Kék osztriga bár
köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Segítség kéne hogy hogyan tisztítsam a ruhámat és mien gyakorisággal,( kétrészes marhabőr ).
Köszi a segítséget!
Én mint öreg motoros mondom,jó találmány ez az aláöltöző! nem hittem benne, de vettem egyet.amíg a pamutpóló-jégeralsó-kettőst hordtam, úgy éreztem mintha dunsztban ülnék vizesen.Az aláöltözőben nem éezem hogy vizes vagyok! Pedig 100%műszál.Nekem még volt NYLON ingem!