Miii?
Hátul van a vádlifeszítő, a pirosat ki lehet hajtani és avval tekerni. Alatta meg van 1 fekete izé amivel ki tudod oldani.
Ha új a csizma, 1 hónapig nézegesd rajta az elemeket, mert szeretnek lelazulni a csavarok, aztán felét elhagyhatod....
Eladó egy vadonat új XPD XP-7R versenycsizma, 43-as méretben.
Jellemzők:
- Lorica-ból készült, szellőzőkkel, rugalmas betétekkel ellátott sportcsizma
- „AGS2” második generációs, belső bokavédő rendszerrel ellátva
- Kétoldalú nyithatóság
- Műgyantából és poliuretán ütéselnyelő anyagból készült protektorokkal és rozsdamentes acél koptatóval szerelve
- Verseny talp, megerősített lábujj és sarokrész
- Állítható lábszárnál és a csizmaszár mérete
- Cipzáras és tépőzáras rögzítés
- Nylon, szellőző belső talpbetét
- Perforált, mikroszálas és hálós anyagból készült bélés
- CE szabványnak megfelelő
sziasztok berik kabátot keresek szürke fehér és fekete szin legyen csak benne a kettő közül ha valakinek lenne olyan méretben ami egy 170cm magas 65kgos emberre jó az szóljon vagy estleg tudna segiteni beszerezni a 2részes ruhát tom nemsokmindneki adja el külön de hátha akadna akármelyik megfelelne.
ja... ésvalakinek térdkoptató van eladó? a kinézet nem lényeg, tőlem lehet hupikék is csak a tépőzárja legyen jó, meg legyen rajta azért még mit koptatni!
tegnap este 5 fok körül volt az idő havertól jöttem haza lakásban votl a bukó felvettem elindultam plexi lecsuk szellőző kinyit és semmi. most is 8 fok van kint. szerintem most sem fog bepárásodni
Szia én nyár eleje felé vettem egy RSI-t, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. jobban passzolta fejemre mint egy arai rx7 és szerintem jobban is néz ki. bukta még nem volt benne. plexije tökéletesen záródik. szellőzők jólműködnek, plexi cseréje gyerekjáték, hmm mivan még áá párásodás már el is felejtettem mi az mert olyannal még szerencsére nem találkoztam ebben a sisakban. Egyszóval nekem nagyon bejött!
Már most hajnalban 8-10 C van felénk. És még csak éppen elmúlt a nyár. Nappal jó idő van, de éjjel nemsokára fagyni fog szerintem. Októberben már valószínűleg....
Hó? Magyarországon az évek óta nem divat, sajna már Karácsonykor se. Mondjuk a lehető leghülyébb időpontban azért elkezd néha esni, gondolok itt a jó kis márciusi havakra. De motorozni mindenesetre még jól felöltözve is hideg van azért sok télen.
Hátul van a vádlifeszítő, a pirosat ki lehet hajtani és avval tekerni. Alatta meg van 1 fekete izé amivel ki tudod oldani.
Ha új a csizma, 1 hónapig nézegesd rajta az elemeket, mert szeretnek lelazulni a csavarok, aztán felét elhagyhatod....
Eladó egy vadonat új XPD XP-7R versenycsizma, 43-as méretben.
Jellemzők:
- Lorica-ból készült, szellőzőkkel, rugalmas betétekkel ellátott sportcsizma
- „AGS2” második generációs, belső bokavédő rendszerrel ellátva
- Kétoldalú nyithatóság
- Műgyantából és poliuretán ütéselnyelő anyagból készült protektorokkal és rozsdamentes acél koptatóval szerelve
- Verseny talp, megerősített lábujj és sarokrész
- Állítható lábszárnál és a csizmaszár mérete
- Cipzáras és tépőzáras rögzítés
- Nylon, szellőző belső talpbetét
- Perforált, mikroszálas és hálós anyagból készült bélés
- CE szabványnak megfelelő
Érd.: 06202500038, cressida77@freemail.hu
Van itt valakinek Nolan N 43 Air bukója?
35.000 Ft
Mtorkázás