Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így csinálom. Egyrészt ugye akkor nem a bőrruhába izzadsz bele, hanem az aláöltözetbe, esetleg még talán a belső részbe, amit meg ki lehet ugye venni. Mind2 könnyen mosható ha szükséges. Másrészt pedig vetkőzésnél szinte lecsúszik rólam a ruha, és nem kell feszítővassal két másik embernek lefeszegetnie rólam a ruhát, mintha nem lenne alatta aláöltözet...
háj! valakinek van tapasztalata Forma terrain crosscsizmával kapcsolatban?
Vagy csapj a hónod alá egy wunderbaumot
Nekem van egy sisaktisztító habom (louis-ban vettem) a sisakra bomasztikus.... én rohadtul izzadok a fejemen, de zsírul kiszedi a szagot, szerintem próbáld meg 10 eur volt...
AGV pokerface. M-es (55) méret inkább kisebb. 14,000Ft
GYógyszertárba kapsz fertőtlenítő tablettát(valamilyen....szept. ,már nem emléxem) vagy sprayt. feloldod vízben és kézi spriccelővel befújod belül. az kinyírja a szagot okozó baktériumot.
Köszi mindnekinek a tanácsot . Én nem akarok 10 ezreket rászánni tisztításra ...
Minden motorozás után kiakasztom a kertbe , de az ujjábol már nem akar kijönni a szag. Egyrészes ruha.
A protektorokat néztem , mind kivehető . csak annyi van hogy nem fogom megtalálni melyik hol volt
Nekem sem olyan rossz a szaga hogy elviselhetetlen , csak azért mégis ott beszívja az anyag amit mi kiizzadunk és jó lenne néha átfrissíteni . szerintem az lesz hogy kiszedem a protkokat és egy tálka mosószeres víz+ kefével kisuviskolom
Ha az E betű benne van az okés, a többi nem...a tükörre
Fehér fénnyel kell megvilágítani, olyannal ami csak az frsz.-t világítja és hátra oldalra fényt nem bovcsát ki, tehát értelemszerűen csak lefelé világít. A www.danger.hu oldalon lehet venni külön led-es rendszámtábla világítót az fix, meg még ki tudja hány helyen.
én bevittem az auchanba abba a tisztítóba(5sec,vagy mi a neve)
11500-ért ment a két rész
semmi gond nem volt vele
egy hét alatt megvolt
pohi@vipmail.hu.....ott az adatlapomon.....
Részben ezért is javallott az aláöltözők használata még nyáron is.
Én 40fokban is használom, mégsncs szaga egyik bőrruhámnak se. Mondjuk az is igaz, hogy valóban csodákra képes a használat utáni alapos szellőztetés, természetes úton történő szárítás. Este használat után kiteszed a levegőre és reggelre szagmentes, csak picit nyirkos, de az már bent a lakásban is megszárad. Ha egyből elteszed, összecippzározva, akkor ne csodáld, hogy büdös lesz.
Egyébként lehet kapni (pl tecsóban) ruhaszagtalanító sprayt, azt is szoktam használni, meglepően hatásos.
Ez a Prexport ez minőség? ...nem ismerem,viszont a Berik 30 körül jó lehet. Találtam a superzone oldalán fekete sárgát,az áll hozzám a legközelebb,megpróbálok ott intézni,ha nem sikerül visszatérek hozzád....köszi
Ha lóvés vagy elviszed bőrruha tisztitóba, ott a segged is kinyalják, viszont a gatyád rámegy. Ha saját kezüleg akarod, akkor nagyon tipp nincs a belső tisztitásra , hacsak nem kivehető a bélése. Mert áztatás kizárt, esetleg szeres szivacsal finoman dörzsölgeted belül az anyagnál ahol izzadsz, hát, honalj, stb... a bőrt viszont csak éppen nedves és valami finom szeres rongyal töröld át, majd jol ápold le MÉH viasszal. Viszont ezt inkább télen csináld... nem alsogatya h naponta mosni kell. Am meg nemtom, én 4 éve nem nyultam a belselyéhez, és semi szaga nincs, de szo szerint, nem szagos, ruha szaga van, mikor persze beleizzadok mint a picsa, akkor kirakom levegőre, hogy kiszelllőzzön, meg télen áttörlöm öblitős rongyal, hogy mégis csak legyen vmi illata. Ennyi. Viszont ha a bőrt sok viz éri és nem ápolod utána, keményedni repedni majd törni fog! Szoval azzal ovatosan...
helló pohi!van neked vmi elérhetőséged?
Sziasztok ! , egy amatőr kérdésem lenne :
Itt a nyár és minden nap csak rohadok bele a bőrruciba , illene már kimosnom :)
Hogy kell ezeket mosni ? Protektorokat ki kell szedni ? vagy mehet azzal is ?
És milyen hőfokú vizben vagy milyen mosószerrel ?
Mire hogy viselkedik a bőr ? ....
Válom válaszotokat.
Köszi
Szintén zenész! Nálam is ez a helyzet, érdekelne engem is!
Mentem vele 10000 így, de még nem vettek ki, lehet, h csk szerencsém volt
Mit foglalkozol vele
Nekem hátul nincs is index,....úgy is én fordulok előbb,...sokkal előbb
Sőt az első süllyesztett sem sokat ér
hello pohi
azr mondták hozzád kell fordulnom ilyen kérdésekkel .
az első h a rendszámom1 cm re a motor hátulja alat van és úgy vettem h nincs rendszámtábla világítás de sztem nem is kell mert megvilágítja a hátsó lámpa.
a másik h ha olyan tükröt veszek amibe van index és leszedem a rendes indexet elöl az szabálytalan?
Ha még lesz akcióban akkor igen, egyébként a duplája lenne. Szóval szerintem megéri. Én is azon vacilálok, hogy ezüst arany vagy szivárványszín legyen.... Ha 100% kell írj az e-mail címemre és megbeszéljük a részleteket. Estére meg is rendelem...
ha már iridiumos plexi: kinek milyen tapasztalata van ezekkel, én kb 1 éve vettem 1 kéket HJC FG-14 sisakhoz, de már tökre lekopott, összekarcolódott a réteg, elég zavaró. más márkáké is ilyen gagyi, esetleg én fogtam ki egy sz.rt, vagy ezek ennyit bírnak?
Szia!
Érdekelne egy iridium ezüst CX-1V. Előreutalással, postaktg.-gel együtt megállna 13 eFt körül?
XXL
Parillában van 3xl prexport 18.900-ért...:

link