Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8.5 font a postájuk, szólj estig ha érdekel....
Eladó Dainese bukósisak
Airstream Kirishima M-es 60.000.- + Iridium plexivel
D-180 Kirishima S-es 30.000.-
shoei raid II v. XR 1000, milyen kategóriájú sisakok ezek, mi a kettő között az eltérés? Ha van lényegi egyáltalán....látom van aki ismeri ezt a márkát...
33 font a sima, 44 font az iridiumos arany vagy szürke 45 a fele sötét fele tiszta, 42 a kék, 50 a szivárványszínű......a postáról most érdeklődöm, ez még rájön erre.
Hali! Ha komoly sisakot keres valaki akkor most nagyon olcsón vehet! A SHOEI X-SPIRIT szinte összes méretben és színkombinációban 829ről 399 euróra levan árazva ! Ennyit a használt, régebbi modellekért is elkérnek!
na bassza meg a konyak
mi pénz egy irrisiumos, pinlock előkészítéssel? És kéne egy színtelen gyári is, szintén pinlocckos. Nem bírta a mosogatószivacs dörzsis oldalát....
Most akarok rendelni shoei plexit CX-1-est, de van sokféle. Valakinek kell még? Mert 1 postával eljönne.....
Eladó egy két részes BERIK bőrruha, piros-fehér-fekete, használt de jó állapotú, 65e Ft. Pesten lehet megnézni. Én vagyok 178 cm és 65 kg. E-mail az adatlapomon.
aha tudom beszéltem velük. varratni fogok cipésszel oda egy bőrdarabot. a baj az hogy a kis fül elöl ami fogja a koptatót is elkopott. a hátsó megmaradt. valami fület kéne oda tákolni,,,,
Magnéziumos koptató 5000 körül van a Pardiban....eltakarja a lukat :)
ne röhögj.
jössz 6-án?
és te meg tudtad valahogy csinálni vagy nem is foglalkoztál vele?
itt egy kép
Csörgess meg, adatlapomon van egy 70-es szám azon elérsz
Megvan! Bármikor jöhetsz érte!
Hello dandee!
A western csizmád megvan még?
Ilyen nekem is van 45-ös de csak az orkoptatóknál kopott le a gumi és a bőr meg a belső műanyag egy része......a lábam még nem lóg ki úgyhogy még bőven használható......20-ért nem érné meg eladni a jó öreg Alpin smx-plus-t...
megérni megér csak nem jut. 31.-én és 18-án lesz mersz, azokat is elég lesz kicsengetni. Nameg kell zsé másra is..

6 án megyek. gyere má baszod. jön a piktorod is.
20-at megér nem? de
béna falábú 31-én jössz ringre?
üdv mindenkinek!
van egy pár eladó alpinestars csizmám. újszerű állapotban van.
kivéve egy aprócska hibát, hogy a balos lyukas.... jobban mondva elkoptattam én barom....
de meglehet csinálni.
42-es méret. 20ezerért oda adom.
német automobil biztosító

Jogvédelmi szervezet
Dojcse Autóbán Szekuriti
google.
mi az a DAS?