shoei raid II v. XR 1000, milyen kategóriájú sisakok ezek, mi a kettő között az eltérés? Ha van lényegi egyáltalán....látom van aki ismeri ezt a márkát...
33 font a sima, 44 font az iridiumos arany vagy szürke 45 a fele sötét fele tiszta, 42 a kék, 50 a szivárványszínű......a postáról most érdeklődöm, ez még rájön erre.
Hali! Ha komoly sisakot keres valaki akkor most nagyon olcsón vehet! A SHOEI X-SPIRIT szinte összes méretben és színkombinációban 829ről 399 euróra levan árazva ! Ennyit a használt, régebbi modellekért is elkérnek!
Eladó egy két részes BERIK bőrruha, piros-fehér-fekete, használt de jó állapotú, 65e Ft. Pesten lehet megnézni. Én vagyok 178 cm és 65 kg. E-mail az adatlapomon.
aha tudom beszéltem velük. varratni fogok cipésszel oda egy bőrdarabot. a baj az hogy a kis fül elöl ami fogja a koptatót is elkopott. a hátsó megmaradt. valami fület kéne oda tákolni,,,,
Ilyen nekem is van 45-ös de csak az orkoptatóknál kopott le a gumi és a bőr meg a belső műanyag egy része......a lábam még nem lóg ki úgyhogy még bőven használható......20-ért nem érné meg eladni a jó öreg Alpin smx-plus-t...
üdv mindenkinek!
van egy pár eladó alpinestars csizmám. újszerű állapotban van.
kivéve egy aprócska hibát, hogy a balos lyukas.... jobban mondva elkoptattam én barom....
de meglehet csinálni.
42-es méret. 20ezerért oda adom.
Airstream Kirishima M-es 60.000.- + Iridium plexivel
D-180 Kirishima S-es 30.000.-
jössz 6-án?
itt egy kép
A western csizmád megvan még?
6 án megyek. gyere má baszod. jön a piktorod is.
20-at megér nem? de
van egy pár eladó alpinestars csizmám. újszerű állapotban van.
kivéve egy aprócska hibát, hogy a balos lyukas.... jobban mondva elkoptattam én barom....
de meglehet csinálni.
42-es méret. 20ezerért oda adom.
Jogvédelmi szervezet
google.