Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na legalább egyetértünk :)
Nekem is van DAS már 1jo éve,nem volt még rá szükség,de sosem lehet tudni..mondjuk Nekem a nővérem Szabolcs-megyében a "képviselö"saját irodával...sosem voltam hive ezekneka dolgoknak,de elmagyarázott mindent,és nem hülyeség...elmegy az a dij rosszabb helyre is..ez meg legalább segit kijutni a szarbol..
Jó dolog a DAS én is fizettem 3 évig, de válság van.....nincs rá évi 38.000-em. Amúgy jó érzés, hogy kemény jogvédelmed van....sokszor jól jöhet.
Mizsi kössz:) én nemtaláltam róla semmit...
Hozod a sajátodat és fizetjük.... röviden és tömören! :)
Ha érdekel elmondok mindent, csak ne leírnom kelljen
Mi van akkor ha nem vagyok megelégedve a DAS által kiajánlott helyi ügyvéddel?
Vedd meg ezt a HJC árában
Ismerted a Google-t? Ajánlom figyelmedbe,sok okosat tudhatsz meg....de a kedvedért bemásoltam a hírdetésembe amit találtam róla,olvasd el....
Mizsi esetleg bővebb infó? plexi páramented? bélés kivehető? stb. válaszokat várom:)
heló eladó egy 43 as trace csizma, keveset volt használva.
Stét!
Volt már valakinek DAinese 2-részes után 1-részes ruhája?
Az 1-részesböl is akkora kell,vagy egy számmal nagyobb? A neten
találtam,nincs modom probálni. Sukhoi-rol lenne szo
csako
mizu, nem üzletelünk? megkaptad az e-mail-emet?
van vmi változás, vagy csak szó volt róla, mintha lehetne...
Abszolút nem megy szarul. De ez nektek JÓ!
Csak azért írom be ide, hogy segíteni tudjak vele, aki úgy érzi hogy nem érdekli az úgysem fog írni.... akit meg érdekel az ír nekem....
bocs ha zavartalak vele.
Nem fogom naponta beírni a fórumba :)

azért várom kérdéseiteket!

Üdv
Dani
ennyire szarul megy a DAS-nál, hogy így kell ügyfelet keresni? Még jó, hogy az ügyvédi tevékenység nem reklámozható
dandee!ez aDAS?
Üdv emberek!
Most állok sisak vásárlás előtt és tanács kéne! 50es motorom van(most robesz de nemsokára Rs remélem ) és valami jó de elérhető árú bukót! Haver a HJC-t ajánlotta de nemtalálok semmi oldalt róla És még annyi hogy a lakhelyemhez közel(Vp megye,Tapolca) v.mi hely ahol forgalmaznak ilyesmi bukókat... Várom a válaszokat! és persze köszönöm a segítséget

vuki879
Ha valakinek szükségét érzi hogy legyen jogvédelemre (közlekedés, munkaügy,stb), keressen meg bátran! Lehetőleg legyetek előrelátóak és még a "baj" előtt beszéljünk!
h.daniel1975@gmail.com
Írj! Felhívlak!
voltam kesztyut probalni, L-es kell. ami arat mondtal, az csak neked annyi, vagy en is meg tudom venni ibéjen abban az arban?
bor ruhat keresek olcson reszletre,hasznaltat,vilagos szin elony
igen,szinte ingyen van.....én itt nézegettem......ha valaki talál itt valamit,esetleg többen is lennénk,akkor megérné rendelni,én benne vagyok
Van itt választék:

link
Elveszi a forgalmit, feljelent és ha bemuttattad az érvényes műszaki vizsgát akkor majd visszakapod + fizeted a pénzbírságot. Mindenképp olcsóbb a 3-4000 ft-os műszaki az NKH-nál.
Van csak nem olcsó...meg a nagyja téli...

link