szia pohi.
Hozzád irányitottak a srácok..
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy 4 hónapja lejárt a műszakim és igy járok a motorral...
Ha netán leigazoltatnak akkor mit csinál a rendőr?
Kéne rá költenem nem keveset,aztán gondoltam majd a téli időszakban felkészitem műszakira...
DE MOST MÉG IGY JÁROK VELE.
Én pár éve vettem a motorline-nál 2 spidit amik 2xl-esek voltak...Nekem nagy lett, eladtam, de sztem giga méretben mindíg van nekik kifutó kesztyűjük a bolti ár harmadáért....Lusta vagyok csekkolni a honlapot, de tuti van valami náluk a pajtában...
Ezt a céget tudom ajánlani. 5 éves a Spidi kesztyűm és még mindíg ép (kb 75000 km van benne), 3 éve mindíg ők tisztítják és ápolják. Sok helyen felveszik tisztításra a cuccot.
Én régen az enyémet kimostam, mert koszos is votl meg olyan kutya szagu, mondom télen kimosom jol megszárad azt leápolom. csak öblitős langyos vizbe áztattam, és mostam, de nem sokáig... hát többet se fogom... nemtudom hol rontottam el, de utána kezdett roham szerüen repedezni a bör (pedig ápoltam méh viasszal) és a kesztyüböl feloldodo retek, meg gondolom festék öszevisza elszinezte a kesztyüt. Szal sztem jol gondold meg vagy járj el a gyártó utasitása szerint habár sztem erre nem igazán van müködö képes kivitelezés!
Én is most állok kesztyűvásárlás előtt. Kellene egy jó kis könnyű de jól védő nyári kesztyű. Robogóm van, szóval valami olcsóra gondoltam. Ha valaki tud hirtelen, akkor megköszönöm!
Nekem nincs nagy kezem, de az L-es eléggé szűk volt vételkor, gondolkodtam is egy XL cserén. Mostanra nyúlt valamennyit, de nem 100%-os. A tenyerem 9 cm széles hüvelykujj hajlatnál mérve. A kézfejem meg olyan 19 cm hosszú tenyér+ujjak.
Üdv! Nekem is kellene kesztyű,de....múltkor próbáltam egy 2xl-est,nem akartam nagyon cibálni ezért le is raktam,a kézfejemen elakadt.....létezik 3xl,vagy nyúlik ez egy picit?
ezek szerint ebbol lehet, hogy XL-es kellene, de ami most van sp2 abbol meg L-es? azthittem egy markan belul kb. megegyeznek a szamozasok.
holnap beugrom probalni Aunerbe vagy Pardiba.
Hozzád irányitottak a srácok..
Szóval azt szeretném kérdezni,hogy 4 hónapja lejárt a műszakim és igy járok a motorral...
Ha netán leigazoltatnak akkor mit csinál a rendőr?
Kéne rá költenem nem keveset,aztán gondoltam majd a téli időszakban felkészitem műszakira...
DE MOST MÉG IGY JÁROK VELE.
Tudnátok adni valami 5letet hogy tudnám kipucolni a kesztyűm belsejét?A protektorok miatt nem lehet kifordítani...
Előre is kösz!
holnap beugrom probalni Aunerbe vagy Pardiba.