Berikből és Alpinstarsból próbáltam 62est,kicsi volt... amúgy túl drága is vagy,rengeteg üzletben jártam mostanában,pl a Superzone-ban Berik 200ezres bőrszerkók 130ezrre vannak akciózva....
Elkeserít,hogy se egy bőrszerkót,de még egy kesztyűt sem kapok a méretemben. Alpinestars vagy Berik 3XL kesztyűt szeretnék venni,de hazánkban sehol nincs.... Olasz,vagy Német....ha valaki jár mostanában arra,megköszönném a segítségét.
Helló Mindenki!
Eladó sorba került 3 hónapos alig használt -szinte vadi új állapotú- SIDI Vertigo Corsa csizmám. Fekete színű és 45 méretű. Valamint egy Red Route London Rideout Jean térdprotektorral. Ez 32-es méret és Regular hossz, 180cm körüli emberkéknek passzol. A farmert egyszer használtam!
Az árak: csizma 40.000.-, farmer 15.000.- Ft.
Érdeklődni CSAK mailban, az adatlapomon megtalálható.
C-ya!
olyan kérdésem lenne hogy mekkora motoros ruha kéne nekem méretbe,mert nem nagyon vágom ezeket a méret témákat pl 52,42 stb...és az lenne a kérdés h 180cm magas vagyok és 66]kg akkor nekem mekkora méretü ruha lenne jó?előre is kösz csááá
ugyan igy vettm az arai sisakomat még télen! hát van akinek megéri, van akinek nem...
nekem nagyon bejön a bukó, az eredeti 800eurós árát talán nem, de a felit nyugott szivvel állíthatom, h megérte!
szerintem igyvan ez a shoei sisakoknál is!
Sziasztok!
Biztos hallotatok már róla, hogy kb. Szeptembertől rendelhető az új SHOEI bukó, mégpedig az XR-1100. Én találtam egy boltot a XVI. kerületben (elérhetőségük: www.bikers13.hu ), ahol van egy darab minta xr-1100 sisak, amit meglehet nézni. Ha újat mondtam akkor itt megnézhetitek a videoját: http://www.bikers13.hu/index.p...
ha érdekel: katt ide!
Az ár irányár...
Innen szokott rendelni valaki?
Eladó sorba került 3 hónapos alig használt -szinte vadi új állapotú- SIDI Vertigo Corsa csizmám. Fekete színű és 45 méretű. Valamint egy Red Route London Rideout Jean térdprotektorral. Ez 32-es méret és Regular hossz, 180cm körüli emberkéknek passzol. A farmert egyszer használtam!
Az árak: csizma 40.000.-, farmer 15.000.- Ft.
Érdeklődni CSAK mailban, az adatlapomon megtalálható.
C-ya!
nekem nagyon bejön a bukó, az eredeti 800eurós árát talán nem, de a felit nyugott szivvel állíthatom, h megérte!
szerintem igyvan ez a shoei sisakoknál is!
Biztos hallotatok már róla, hogy kb. Szeptembertől rendelhető az új SHOEI bukó, mégpedig az XR-1100. Én találtam egy boltot a XVI. kerületben (elérhetőségük: www.bikers13.hu ), ahol van egy darab minta xr-1100 sisak, amit meglehet nézni. Ha újat mondtam akkor itt megnézhetitek a videoját:
http://www.bikers13.hu/index.p...
:)